Şimdi Ara

Boşlukta düşer gibiyim, sonu gelmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevremdeki insanları,olayları,aileyi sayarsak onlar sadece dal parçaları ve beni tutamıyorlar.Ben düşmeye hızla devam ediyorum ve sonu gelmiyor.Gitgide herşeyden bıkmaya başladım.Hayalim kesinlikle yurt dışına çıkmak.Herhangi bir özentilik yok.Herşey ortada adamların şartları bizden çok daha iyi.Şimdi bana kızanlar olacak ama buradaki gibi doğulular basmamış her tarafı ve daha bir ton sayamacağım sebep.Kurtulmam gerek boşluğun sonu gelecek diye korkuyorum

• Ben de isterim yurt dışı ama olmayacağını biliyorum ve çok hayal kurmuyorum.Sen depresyon gibi bişeye girmişsin.Biran önce kurtul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğulu demeyelim de ona, çünkü doğulu olup da çok sevdiğim insanlar var.

Şehir hayatına ayak uyduramayan köylüler diyelim biz ona.

Ayrıca haklısınız bir yana, insan gerçekten yurtdışında yaşamak istiyor.

Bende bir kaç hafta içinde Sydney'de olacağım. Bir buçuk senedir uğraştım, sonunda her şeyi hazır ettim.

İmkanınız varsa hiç durmayın.
  • paran varsa hiç durma. hatta durman hata
  • Hocam dün iyice bıktım, her geçen gün bıkıyorum.Bilemiyorum ne olcak bu işin sonu.
    @a4technic

Hocam senin arkadaşların % kaçına tekabül ediyor acaba? Her neyse daha fazla konuşup kendimi zan altında bırakmak istemem.Senin içinde sevindim.
    @IslakFasulye

İmkan yaratmaya çalışıyorum.2 sene içinde en geç 3 kaçmayı planlıyorum zaten.
    @karıncayiyenkarıncayiyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Hocam senin arkadaşların % kaçına tekabül ediyor acaba? Her neyse daha fazla konuşup kendimi zan altında bırakmak istemem.Senin içinde sevindim.
    @IslakFasulye

Yüzde vermem ama özellikle şu minibüscülere çok ayar oluyorum, çoğu da kürt.

Bölücü kürtler genellikle Hakkari, Şırnak ve çevresinden çıkıyor.

Ama Bingöllüler temiz insan olur mesela.
  • quote:

Çevremdeki insanları,olayları,aileyi sayarsak onlar sadece dal parçaları ve beni tutamıyorlar.Ben düşmeye hızla devam ediyorum ve sonu gelmiyor.Gitgide herşeyden bıkmaya başladım.Hayalim kesinlikle yurt dışına çıkmak.Herhangi bir özentilik yok.Herşey ortada adamların şartları bizden çok daha iyi.Şimdi bana kızanlar olacak ama buradaki gibi doğulular basmamış her tarafı ve daha bir ton sayamacağım sebep.Kurtulmam gerek boşluğun sonu gelecek diye korkuyorum

Bende yurt dışına çıkmak isterim fakat durumumuz belli babam inşaatta çalışıyor seramik ustası annem ise bir fabrikada eleman.Şükür kendimize ait evimiz var gecekondu.Bir arkadaşım var bu sene özel okula yazılmış yıllığı 16 bin lise için, üstüne iPhone 5'ler iPad'ler bahsetmiyorum birde üniversiteyi yurtdışında okuyacakmış zenginler açıkcası ben hala samsung c3510 Java işletimli telefon kullanıyorum.Ben çok istiyorum yurt dışına gitmeyi fakat aile durumumuz belli hayalden ibaret benim ki de.Şans yok işte bizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Ben de isterim yurt dışı ama olmayacağını biliyorum ve çok hayal kurmuyorum.Sen depresyon gibi bişeye girmişsin.Biran önce kurtul.

Depresyona girmişsin bir an önce kurtul.Evet,şuralarda bir yerde kafanın arkasında depresyondan kurtulma düğmesi olacaktı...
  • Turboscan sandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerini yapınca çözülecekmi herşey sence emin misin bunların bahane olmadığına. Başka yere gidince sıkıntıların armudun sapı üzümün çöpü olmasın sakın.
  • Bunu istiyosan git. Gerçekten bunun için bişeyler yap ve git. Gitmek isteyipte gidememek kadar kötü bi durum olucağını ben düşünmüyorum . Yani hayaller sonuçta bunları istiyosun. Gitmen gerekiyo.
  • quote:

Çevremdeki insanları,olayları,aileyi sayarsak onlar sadece dal parçaları ve beni tutamıyorlar.Ben düşmeye hızla devam ediyorum ve sonu gelmiyor.Gitgide herşeyden bıkmaya başladım.Hayalim kesinlikle yurt dışına çıkmak.Herhangi bir özentilik yok.Herşey ortada adamların şartları bizden çok daha iyi.Şimdi bana kızanlar olacak ama buradaki gibi doğulular basmamış her tarafı ve daha bir ton sayamacağım sebep.Kurtulmam gerek boşluğun sonu gelecek diye korkuyorum

Genç isen yurt işi belki olabilir
    Bende Londra ya gitmek istiyorum
    Dün %50 burs geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.