Şimdi Ara

BOSH ÇAMAŞIR MAKİNESİ YARDIM LÜTFEN!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Media Markt'tan Bosh Waq20361tr avantixx 8 modeli çamaşır makinesi+5yıl media markt garantisi 1229tl ye aldım(Yani ürün bana 1069tl'ye geldi), ürün yarın öğlen gelecek. Ancak içime bir kurt düştü, WAQ20460TR (7kg) modeli 1079tl idi ve onda daha fazla program ve ısı ayarlama seçenekleri vardı.(Garanti ile beraber bana 1239tl'ye gelecek) Lütfen bana yardımcı olun sizce hangisini tercih etmeliyim? Sabah gidip ürünü iade mi etsem? Çok kararsız kaldım?? :(

• Kesinlikle ve kesinlikle WAQ20460TR ile değiştirin. Zaten tambur hacimleri de aynıdır. Üzerinde 7 veya 8kg yazması bir şey değiştirmiyor. WAQ20361TR program özürlüsü gereksiz bir model bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kesinlikle ve kesinlikle WAQ20460TR ile değiştirin. Zaten tambur hacimleri de aynıdır. Üzerinde 7 veya 8kg yazması bir şey değiştirmiyor. WAQ20361TR program özürlüsü gereksiz bir model bana göre

evet program özürlüsü hocam boşa üretilmiş fabrikada kalan parçalarla oluşturulmuş bir ürün gibi geliyor bana
  • WAQ20460TR 1030 TL ye yeniçarşım da buldum, fiyat nasıldır? 100 TL de puan gelecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 12 Şubat 2013; 14:11:39 >
  • Simens WM10Y560TR 1475tl'ye aldım. Bu sefer doğru seçim yaptım galiba:)
  • quote:

Kesinlikle ve kesinlikle WAQ20460TR ile değiştirin. Zaten tambur hacimleri de aynıdır. Üzerinde 7 veya 8kg yazması bir şey değiştirmiyor. WAQ20361TR program özürlüsü gereksiz bir model bana göre

hocam amcam 3 ay once alma dememe ragmen waq203 almıs makınenın defolu old fark etmemıs gecen ben farkettım yanı komple gocuk aldıgımız yerı aradık 444 u aradık kasa degısımı dıyor ne yapalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam bu modelin siemens de ki muadili bu mudur ?http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM10Q311TR.html?source=browse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.