Şimdi Ara

bose wave müzik sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba kaliteli müzik dinlemeyi seven biriyim. kandi çapımda loung jazz ve klasik müzik arşivim var. normal boyutlarda bir oda içerisinde dinlemek için bose wave müzik sistemi almayı düşünüyorum.

http://www.sessistemlerim.com/bose-wave-sistemleri/item/33-wave®-müzik-sistemi.html

bose marka ürünler biraz fiyatlı ama kalitesi övülüyor. bu ürünle bugüne kadar müzik dinlediğim sıradan radya/cd çalarlardan çok farklı bir ses elde edilirmi? aradığım bas falan değil temiz ve kaliteli ses yer kaplamasın şık olsun. ya da konuya vakıf arkadaşlar bana ne tür bir cihaz nerirler?

• Sayın Masterpower, Bose'un Türkiye mümessili olan Modern Elektronik'i arayarak Levent'deki merkezlerinde bu ürünü dinleyip dinleyemeyeciğini sorabilirsin.
  • slm

Acıkcası jazz ve klasik müzigin keyfine varmak istiyorsanız full range calısan daha farklı urunlere bakmanız lazım.
    Az yer kaplasın diyosunuz ama kucuk hoparlorlerin orta ve orta bas seslerde yeterli olamayacagı cok acık.
    Bu tarz muziklerde ozellikle mid unitesinin normalden buyuk olması istenir. Ayrıca sahne derinliginin olusması icin hoparlorlerin 2 metre kadar ayrık durması gerekir vs vs. Yani bu sartlarla oyle aman aman muzikal kalitesi yuksek urun bulmanız zor. Kaliteli muzik dinlemenizde zor. Ben sizin yerinizde olsam monitor tarzı (Audioengine A5 gibi) aktif speakerlara bakardım, bundan kat kat daha genis frekans bandında daha govdeli daha muzikal sonuc verecegi kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 12 Şubat 2012; 22:58:13 >

Bence size çok uygun bir sistem.

Diğer CD playerlardan çok çok farklı.

Cidden inanılmaz bir ses üstünlüğü var, ve dinlerken keyif veriyor.

O kadar küçük bir kutudan bu kadar mükemmel bir ses nasıl çıkıyor hayret ediyorsunuz. Şiddetle tavsiye ediyorum.
    F30 müzik sistemi hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.