Şimdi Ara

Bose In-Ear mı AKG K-324P mi lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bose in ear ya da akg 324 almayı düşünüyorum basslar tiz ve midlerden benim için daha önemli lütfen bi yardımcı olun bi de bu linkteki ürün sahte midir lütfen bi bakın
    http://www.sahibinden.com/bose_in_ear_kutusunda_mukemmel_fiyat-36WQQaXQQ24378262WQQpXQQdisplayitem

• piyasada sahtesi olan urunleri gg ve sahibinden gibi sitelerden almamaya gayret edin. yuzde 95 sahtedir.
  • Sevindi'nin dediği gibi; iki tane sahtesi heryerde olan kulaklıkları seçenek içine almışsınız. Birinin orjinali bile pek güzel değil sevilmez (Bose), diğerinin üretimi duralı nerdeyse 1 yıl oluyor. K324Pnin orjinalini bulmanız zaten çok zor, bulursanız da 150TL civarı olacaktır.

Bu yüzden sahibinden veya gittigidiyordan özellikle sahtesi çok olan kulaklıkları kesinlikle almayın..
  • Basslar, tiz ve midlerden önemliyse vibe al. En azından için rahat olur. Orjinal mi değil mi diye için içini yemez. Bursada mediamarktde k324p var uzun zamandır 99 tlden satılıyor ama 2 aydır da gitmedim hala duruyor mu bilmiyorum.
  • bencede vibe al kafan rahat olur. akg324 ü bende aradım ama orjinalini bulmak çok zor. gg gibi sitelerdekilerin hepsi sahte diyebilirim
  • Arkadaşlar ilginize teşekkürler gösterdiğim sitedeki ürün hakikatende sahte ürün en ucuz 100 usd civarı artık avrupadan getirtmek durumundayım sizden son bi ricam olacak AKG 370 felan düşünüyorum sizce iyi midir maksimum 100 euro civarında başka önerebileceğiniz kulaklık var mı lütfen yardım vibe marka kulaklık biraz pahalı geldi Bose kulakiçi ise dediğiniz gibi pek de performanslı değil gibi kulağa oturmayacak gibi
  • İmkanın varsa veya gönderi aracılığı yapan birileriyle temasa geç ve Amazon'dan 130$ gibi inanılmaz bir rakama inmişken Klipsch Custom 3 al derim. All-rounder tipinde bir kulaklık, her tür müziğe gider. Çıkış fiyatının 350$ civarında olduğunu ve kablo yapısının çok da sağlam olmadığını hatırlatayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z906 mı Z 623 mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars27

Arkadaşlar ilginize teşekkürler gösterdiğim sitedeki ürün hakikatende sahte ürün en ucuz 100 usd civarı artık avrupadan getirtmek durumundayım sizden son bi ricam olacak AKG 370 felan düşünüyorum sizce iyi midir maksimum 100 euro civarında başka önerebileceğiniz kulaklık var mı lütfen yardım vibe marka kulaklık biraz pahalı geldi Bose kulakiçi ise dediğiniz gibi pek de performanslı değil gibi kulağa oturmayacak gibi

Ne tür müzik dinliyorsunuz? Eğer dinlediğiniz müzik türüne uygun bir seçim yaparsanız ileride pişman olmazsınız paranız da boşa gitmez.
  • Şarkıları doğal sesiyle dinlemek istiyorsan AKG K324P yi almanı şiddet ile tavsiye ederim arkadaşım.Ses dengesi ve izalasyonu süper kulaklığın.Ne abartılı bassı var nede öyle kulak tırmalıcak kadar tizzi yani herşey doğalında ve dinlediğin şarkıdaki ayrıntılar birbirine karışmadan dinleyebiliyorsun.Tek sorunu ilk aldığında kulak tırmalıcak gibi tizz vermesi bu sorun 1-2 güne kadar çözülüyor ve ses oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

quote:

Orijinalden alıntı: pars27

Arkadaşlar ilginize teşekkürler gösterdiğim sitedeki ürün hakikatende sahte ürün en ucuz 100 usd civarı artık avrupadan getirtmek durumundayım sizden son bi ricam olacak AKG 370 felan düşünüyorum sizce iyi midir maksimum 100 euro civarında başka önerebileceğiniz kulaklık var mı lütfen yardım vibe marka kulaklık biraz pahalı geldi Bose kulakiçi ise dediğiniz gibi pek de performanslı değil gibi kulağa oturmayacak gibi

Ne tür müzik dinliyorsunuz? Eğer dinlediğiniz müzik türüne uygun bir seçim yaparsanız ileride pişman olmazsınız paranız da boşa gitmez.

Daha çok hip hop, pop ve biraz da metal dinliyorum AKG düşünüyorum sizin öneriniz varsa lütfen yarımcı olun

• Hocam AKG kullandım güzel kulaklık sahnesi geniş (benim görüşüm ) ''EASTWOOD1981'' yahya abiden almıştım orjinal olduğuna eminim fakat değilsede bu kadar kaliteli yapabilmişler helal olsun bence bir görüşün ''EASTWOOD1981'' ile elinde olabilir hayırlı günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.