Şimdi Ara

BOSE COMP. 3 CREATİVE T3 EDİFİER S730

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN 3 KONU AÇTIM KİMSE CEVAP VERMEDİ SONUNDA BU 3 SİSTEME KARAR VERDİM HANGİSİ DAHA İYİ FİYATIDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK LAPTOPLA KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM CREATİVE VEYA EDİFİER ALIRSAM SES KARTI KULLANMAK ZORUNDA KALICAM (CREATİVE X-Fİ SURROUND PRO HARİCİ) SİZCE SEÇİMLERİM NASIL KALİTELİ UZUN ÖMÜRLÜ BİR SİSTEM İSTİYORUM .
    GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykkc -- 11 Haziran 2013; 10:37:12 >

• bılgısayarda kulanmak ıcın mı ıstıyorsun sadece? ses olarak nasıl sesten hoslanırsın? lımıt nedır?

Eger deli gibi bas versin diyorsan zaten boseden uzak duracaksın. bose dusuk frekansları guzel verır fakat yansıtmalı ses teknolojısı kullanır.

eger bas sevıyorsan edifiera bak derım. gercek RMS degerlerını verır ve sesi guzeldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 12 Haziran 2013; 9:48:13 >
  • wisemanman W kullanıcısına yanıt
    SADECE DİZÜSTÜ BİLGİSAYARDA KULLANICAM.KALİTELİ VE DOLGUN OLMASI YETERLİ ''EVDE DEPREM YAPMASI'' GİBİ SAÇMA BİR İSTEĞİM YOK BUNLARIN DIŞINDA PİYASADAKİ ÜRÜNLERDE OLABİLİR BÜTÇE 450-500 (BOSE COMP. DAN VAZ GEÇTİM) TABİKİ UYGUN OLMASIDA ÖNEMLİ
    TEŞEKKÜRLER

NOT:AYRICA PİYASADA EDİFİER S730 530 BULMAK ZOR YOK GİBİ BİŞEY DÜN DİSTRİBÜTÖRÜ ARADIM AĞUSTOS EYLÜL E KADAR GELMESİ BEKLENMİYOR DEDİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykkc -- 12 Haziran 2013; 9:53:12 >
  • bende harman hardon ses sıstemını kullanıyorum ama bunlar genelde amfılı sıstemler. bılgısayar ıcın Biraz daha butcemı zorlayabılırım dersen benim size tavsıyem EDIFIER S730 2+1. 300watt rms ye sahıp. kardesimde 150 watt rms olan edifıer bıle guzel ses verıyordu. bunu dusunmek ıstemem bıle. bence arastır. ama sesi dınlemeden ıncelemeden alma. tavsıye olarak bır bak pısman olmazsın
  • aynı anda cevap yazmısız. :D ve aynı model ıcın.

edıfıerın sesını bıldıgım ıcın tavsıye ettım. baslar bogulmuyor ve belırttıgım gıbı 154 watt evı ınletıyor.
    EDİFİER GÜZEL RMS Sİ VE OPTİK ÇIKIŞ OLMASIDA İYİ FAKAT CREATİVE GİGAWORKS T3 SESİ ÇIK İYİ DİYOLAR VE EDİFİER YOK GERÇİ OLSA EDİFİER ALICAM GİBİ

SONUÇ OLARAK AKLIMDA T3 VS S530 BEYAZ ,FİYAT OLARAK YAKINLAR
    (harman kardon sistemlerin fiyatı ne kadar?)

hafta sonu vatanda t3 370 oluya sanırsam daha ucuz nerde vardır 0 alınabilir edifier de aşağı yukarı fiyatı aynı
  • belırttıgım gıbı sesı dınleyerek alacaksın. o zaman farkı anlıyorsun. bu sekılde yaparsan daha ıyı olur. ben o sekılde karar vermıstım. X modelı almaya gıttım ama Suankı sıstemın sesını bır duydum dedım kı ben bunu alacagım. o yuzden gıdıp dınle. muzık kulagın senı yanıltmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok yardımcı oldun teşekkür ederim dediğin en doğrusu :)
  • Ben bu 3 sistemide satin alip kullandim.En guzel sesi bose veriyor cok tatlo basslari vardi frekans tepkisi cok guzeldi teneke diye tabir ettigimiz bass asla yoktu.Siralama yapmak gerekirse bose c3 > t3>s730 ayrica s730 da midler cok kotuydu bana gore cok perdeli donuk bir sesi vardi. F/P olarak t3 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 13 Haziran 2013; 17:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykkc

SADECE DİZÜSTÜ BİLGİSAYARDA KULLANICAM.KALİTELİ VE DOLGUN OLMASI YETERLİ ''EVDE DEPREM YAPMASI'' GİBİ SAÇMA BİR İSTEĞİM YOK BUNLARIN DIŞINDA PİYASADAKİ ÜRÜNLERDE OLABİLİR BÜTÇE 450-500 (BOSE COMP. DAN VAZ GEÇTİM) TABİKİ UYGUN OLMASIDA ÖNEMLİ
    TEŞEKKÜRLER

NOT:AYRICA PİYASADA EDİFİER S730 530 BULMAK ZOR YOK GİBİ BİŞEY DÜN DİSTRİBÜTÖRÜ ARADIM AĞUSTOS EYLÜL E KADAR GELMESİ BEKLENMİYOR DEDİLER

Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım ben aradığımda bir daha gelmeyecek bu ürün dediler ama sana Ağustos demişler Ekime kadar gene beklerim yeterki gelsin bu sistem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol bende t3 almaya karar verdim %30 ile fiyat olarak uygun (bose 600 , t3 364 TL)
    DONANIM HABER FORUMUNDA TEŞEKKÜR EDERİM
  • 750 e Companion 5 vereyim abime??
  • T3 derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.