Şimdi Ara

Bosch marka park sensörü nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır aldığım araca park sensörü taktırmak istiyorum. Seat servisinde 450 liraya cobra marka sensör takıyorlar. Dışarıda Bosch markayı 650 liraya takıyorlar. Sizce nasıl yapayım? Bosch iyi diye duydum. 6-7 sene kullanıcam kısmetse arabamı. İyi bir şey osun istiyorum.

• Yani Bosch marka parasının hakkını veriyor mu?
  • alman, almayın

• Park sensörüne 650lira mı hemde dışarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten araçta aküden tut, ateşleme sistemine, bujiden, esp abs'ye, silecekten yağ fitresine hatta Dpf 'e kadar her şeyi Bosch üretiyor. Güvenebilirsiniz

Not: 65 tl okudum, 650 olduğunu farkedince ohaaa diye bağıracaktım az daha şirkette. Bosch'a güvenin ama bu paraya sakın taktırmayın. Kıyas yapabilin diye söylüyorum o paraya Esp takıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 3 Haziran 2016; 16:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Park sensörüne 650lira mı hemde dışarda

Çin malı dandik olanlardan istemiyorum. Sonuçta yıllarca kullanıcam arabayı. 100 liraya da sensör. Neye öttüğü belli olmuyor. Önceki aracımda vardı. Güvenemiyordum yani ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Hocam zaten araçta aküden tut, ateşleme sistemine, bujiden, esp abs'ye, silecekten yağ fitresine hatta Dpf 'e kadar her şeyi Bosch üretiyor. Güvenebilirsiniz

Not: 65 tl okudum, 650 olduğunu farkedince ohaaa diye bağıracaktım az daha şirkette. Bosch'a güvenin ama bu paraya sakın taktırmayın. Kıyas yapabilin diye söylüyorum o paraya Esp takıyorlar

Tamam da Bosch sensörün gittigidiyordaki fiyatı zaten 450 lira civarında. Adamlar 200 de işçilik alıyor demek ki. Anormal bir durum yok yani bu fiyatta. 65 liraya da park sensörü var ama ne kadar sağlıklı çalışır bilemeyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park sensörü tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korfezgunesi K kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet rahat çalışır. Bizim şoförlerin hepsi sonradan taktırdılar, internetten aldıkları markalardan. Bir sorun da yok, yazık o kadar paraya. Size garanti veriyorum Bosch'da made in P.r.c etiketiyle satıyordur. Kaliteli çin malları var, çok satılanlardan birini inceleyin n11, hepsi burada vs onlardan alın takın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Hocam gayet rahat çalışır. Bizim şoförlerin hepsi sonradan taktırdılar, internetten aldıkları markalardan. Bir sorun da yok, yazık o kadar paraya. Size garanti veriyorum Bosch'da made in P.r.c etiketiyle satıyordur. Kaliteli çin malları var, çok satılanlardan birini inceleyin n11, hepsi burada vs onlardan alın takın bence

Sizin marka tavsiyeniz?
  • korfezgunesi K kullanıcısına yanıt
    Marka olarak hiç bakmadım. Siz şu yazdığım sitelere girin, park sensörü olarak aratın en çok satanların yorumlarına bakın. Birini alın.Modacar diye de bir site var sadece araç ekipmanları satıyor oraya da bakabilirsiniz. Mesela bir arkadaşım xenon kitini oradan almıştı çok memnun. Benden size tavsiye
  • Hocam yetkili servise sorun. Eğer yetkili servisin takacağı park sensörünün ekran desteği(Ortadaki ekrandan ne kadar mesafe kaldığı görünüyor) de varsa onu taktırın.

Bu arada bu fiyatlar galiba sadece arka park sensörü için. Ben ön- arka park sensörü taktırmanızı tavsiye ederim. Ön park sensörü çok işe yarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Hocam yetkili servise sorun. Eğer yetkili servisin takacağı park sensörünün ekran desteği(Ortadaki ekrandan ne kadar mesafe kaldığı görünüyor) de varsa onu taktırın.

Bu arada bu fiyatlar galiba sadece arka park sensörü için. Ben ön- arka park sensörü taktırmanızı tavsiye ederim. Ön park sensörü çok işe yarıyor.

Seat servisinin taktığı Cobra marka sensör. Fiyatı 450 lira.
  • 650 liraya park sensorumu olurmus. altin kaplama felan heralde yoksa bu fiyata mumkun degil. etmezde hadi olsun 150 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya biraz daha koyarsan gerigörüş kamerası bile taktırırsın.Kalitesi tartışılır ama kamera.

Sadece arakapark sensörüne 450 Tl fazla.Eger araç içindeki ekranla uyumluysa tamam yoksa dışarda 150 Tl hallettirirsin.Kalan parayada yakıt alırsın.Sensörde kamerada olsa zaten dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

O paraya biraz daha koyarsan gerigörüş kamerası bile taktırırsın.Kalitesi tartışılır ama kamera.

Sadece arakapark sensörüne 450 Tl fazla.Eger araç içindeki ekranla uyumluysa tamam yoksa dışarda 150 Tl hallettirirsin.Kalan parayada yakıt alırsın.Sensörde kamerada olsa zaten dikkat etmek lazım.

Montaj esnasında elektronik aksamda sorun çıkarsa garantiden çıkar diye de çekiniyorum.
  • daha geçen cumartesi sanayide cyclone park sensörünü 140 liraya taktırdım. memnunum.
  • Hemen hemen bütün park sensörlerinde mantık aynıdır. Ufak tefek makyajlar ise değişkenlik gösterir.

500-600 tl vereceğiniz bir sisteme daha ucuza işinizi görecek bir sensör alabilirsiniz. Paranızı yolda bulmadıysanz tabi.
  • keşke aracı sipariş geçerken ilave etseydiniz, birçok marka fabrikasyon bosch un park sensörlerini kullanır ,fiyatı biraz yüksektir ama kalitelidir, çerçevesiz olduğundan görüntüsü daha hoştur, ilerde arıza yaparsa beyin, ara kablo, sensörler tek tek satışı yapılmaktadır,
  • 65 liralık Park sensörünü iki sene kullandım, hiçbir problem çıkmadı ve Aracımı sattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

keşke aracı sipariş geçerken ilave etseydiniz, birçok marka fabrikasyon bosch un park sensörlerini kullanır ,fiyatı biraz yüksektir ama kalitelidir, çerçevesiz olduğundan görüntüsü daha hoştur, ilerde arıza yaparsa beyin, ara kablo, sensörler tek tek satışı yapılmaktadır,

Park sensörü bir paketin içindeydi. O paket de maşallah tuzluydu. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.