Şimdi Ara

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
37
Favori
170.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enoman

Bu modelin no frost olarak bi karsiligi var midir @candogan62 ve diger arkadaşlar?

Ayni ozellikte yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

aynı dolap fark varsa kompresöründe vardır. alabilirsiniz ama 30 n ile arasındaki fark sizin verdiğiniz fiyatla 354 lira ben olsam o farkı vermem
    ve hala yukarıdaki kompresör resmini koymamıza kompresörün markasını sormama rağmen eminim 40n modelini kullanan 20 kişi o mesajları görmüştür biri çıkıpta yazmıyor 3 gün sonra arkadaşlar 40n almak istiyorum artıları eksileri nedir diye de konu açıyor aynı kafa işi bitince buraya uğramıyor aslında yardım etmemek lazım kimseye o zaman kıymetli olunuyor

Atl@s hocam, mediamarktta bulunan KGE58DW30N (yeni makyajlı) ve KGE58AW40N modellerinin kompresörlerini ben bizzat kontrol ettim.

KGE58DW30N (yeni makyajlı) -----Jiaxipera marka kompresör

KGE58AW40N ---------------------Embraco marka kompresör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalettinyilmaz -- 30 Haziran 2014; 12:36:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celalettinyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

aynı dolap fark varsa kompresöründe vardır. alabilirsiniz ama 30 n ile arasındaki fark sizin verdiğiniz fiyatla 354 lira ben olsam o farkı vermem
    ve hala yukarıdaki kompresör resmini koymamıza kompresörün markasını sormama rağmen eminim 40n modelini kullanan 20 kişi o mesajları görmüştür biri çıkıpta yazmıyor 3 gün sonra arkadaşlar 40n almak istiyorum artıları eksileri nedir diye de konu açıyor aynı kafa işi bitince buraya uğramıyor aslında yardım etmemek lazım kimseye o zaman kıymetli olunuyor

Atl@s hocam, mediamarktta bulunan KGE58DW30N (yeni makyajlı) ve KGE58AW40N modellerinin kompresörlerini ben bizzat kontrol ettim.

KGE58DW30N (yeni makyajlı) -----Jiaxipera marka kompresör

KGE58AW40N ---------------------Embraco marka kompresör

Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları

• quote:

Orijinalden alıntı: 181501

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Bu modelin no frost olarak bi karsiligi var midir @candogan62 ve diger arkadaşlar?

Ayni ozellikte yok maalesef.

Peki buna en yakin no frost model hangisidir? Karsilastirma yapabilir miyiz?

• Kompresörlerin resimlerinden anladığım kadarıyla KGE58AW30N ile KGE58AW40N arasındaki en büyük farkının 40N ve 44N modelinin kompresör motorunu inverter kart ile kontrol etmesi, 30N modelinin geleneksel on off kontrollü olması olabilir. 30N de 230V 50Hz lik motor kullanılırken 40N ve 44N de 230V 40 ile 150Hz arası frekans kontrol kartı ile kullanılan motor kullanılmış. Aradaki elektrik tüketim farkının bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

• İstanbulda son fiyat durumu nedir?
  • kir-pi K kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de oluştu ilk aldığımız zaman sadece buz tanesi gibi karlanma yapıyordu şimdilerde bildiğimiz kar şeklinde karlanma olmaya başladı. dolap daha 8 aylık falan kapıdan vs sızacağını sanmıyorum. fakat o karlanma 1 saat sonra falan gidiyor. Servis çağırmam gereken bi durum var mıdır normal midir bu durum
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Forumda yeni üye olduğum için hatam olursa şimdiden özür dilerim. Bu siteye her zaman güvenen birisi olarak yorumlar doğrultusunda Bosch kge58aw40n
    buzdolabı aldım. Dolabın teknolojisi bilindiği üzere low frost yani az karlama yapan anlamında. Dolap montaj edildikten sonra sıkıntılarım başladı. bu
    dolap ne eski dolaplara ne de no frostlara benziyor. Enerji tasarrufu için minik bir motor koymuşlar. Bu motor inanın dolabı soğutmaya yetmiyor. Aydın'da
    yaşayan birisi olarak şimdi çok pişman oldum. Aradan üç gün geçmesine rağmen dolap 4 dereceyi bulamadı. Servis çağırdık keşke çağırmasaydık dedirttiler.
    Bu dolabın teknolojisinden zerre kadar anlamıyor. Dolabın içine koyduğun hama marka loggerlı dereceye bozuk bile diyebildi. Kendi derecesiyle (bize göstermeden
    ölçüm yapıp sıcaklığın 5 derece olduğunu söyledi. Bu arada dolaba koyduğumuz ne varsa bozuldu. Su bile içilecek kadar soğumadı. dolabı 12 C altına indiremediler.
    Normal deyip gidiyorlar. Aradan 4 gün geçtikten sonra bir gün baktım ki koyduğum derece 5'i gösteriyor. Bu arada mutfak sıcaklığı 26-28 arasında oynuyor. Şimdi
    takip ediyorum bazen 7 ye kadar çıkıyor. Bazen iniyor kafasına göre takılıyor anlayacağınız. Kendi ayarı 2 ve -22 C de bu arada. Bir haftada 2 ye değil 4'e bile
    ulaşmış değilim. Servis bu dereceler ne işe yarıyor dediğimde siz onlara bakmayın diyor. İnsanı delirtecekler. Dolabı 2 ye ayarlıyorsun ama sıcaklık ne olacak allah bilir.
    Ben bu dolabı aldığıma pişman olmak üzereyim. Aydın ve civarında olanlara şiddetle tavsiyemdir
    bosch'un bu modelinden uzak durun.

• Bosch ile ilgili diğer bir konu ise;
    Servis memnuniyeti ile ilgili olarak merkezden aramaları oldu. Memnun olmadığımı ve başımdan geçenleri kısaca özetleyince karşıdaki kişi bozuldu ve neden
    memnun değilsiniz diye sormadan telefonu kapattı. Madem dinlemeyeceksin o zaman niye arıyor ve soruyorsun? Bosch markasına olan inancım temelden
    sarsılmış durumda. Aklıma hep reklamlardaki şu replik geliyor. Ama benim güvenimi kaybettiler. Bir daha eve sokmayı düşünmüyorum.
  • Forumda bu topic'de yazılanları okuduktan sonra Bosch KGE58AW40N buz dolabını yaklaşık bir ay evvel aldık.
    Dolap tasarım olarak gayet şık ve kullanışlı.
    Lakin en temel görevini yani soğutma işlemini yerine yeterince yapamıyor.
    Dolabın soğutucu kısmını 3 dereceye ayarladım, içine termometre koyup ölçüm yaptığımda 9 derece çıkıyor.
    Sebze ve meyvelerimiz kısa sürede bozuluyor.
    İkinci şikayetimizde içeride sürekli bir su birikintisi oluyor. buzunu eritirken raflarda oluşan su birikintisi dolabın içinde küf kokusuna sebebiyet veriyor.
    Üçüncü konu dolabın burada yazılanlar kadar sessiz olmaması.
    Özet olarak genel anlamda memnun değiliz.
    Almayı düşünen arkadaşlar için küçük bir uyarı olması için yazdım.
    Saygı&sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horsepower3

Merhaba Arkadaşlar,
    Forumda yeni üye olduğum için hatam olursa şimdiden özür dilerim. Bu siteye her zaman güvenen birisi olarak yorumlar doğrultusunda Bosch kge58aw40n
    buzdolabı aldım. Dolabın teknolojisi bilindiği üzere low frost yani az karlama yapan anlamında. Dolap montaj edildikten sonra sıkıntılarım başladı. bu
    dolap ne eski dolaplara ne de no frostlara benziyor. Enerji tasarrufu için minik bir motor koymuşlar. Bu motor inanın dolabı soğutmaya yetmiyor. Aydın'da
    yaşayan birisi olarak şimdi çok pişman oldum. Aradan üç gün geçmesine rağmen dolap 4 dereceyi bulamadı. Servis çağırdık keşke çağırmasaydık dedirttiler.
    Bu dolabın teknolojisinden zerre kadar anlamıyor. Dolabın içine koyduğun hama marka loggerlı dereceye bozuk bile diyebildi. Kendi derecesiyle (bize göstermeden
    ölçüm yapıp sıcaklığın 5 derece olduğunu söyledi. Bu arada dolaba koyduğumuz ne varsa bozuldu. Su bile içilecek kadar soğumadı. dolabı 12 C altına indiremediler.
    Normal deyip gidiyorlar. Aradan 4 gün geçtikten sonra bir gün baktım ki koyduğum derece 5'i gösteriyor. Bu arada mutfak sıcaklığı 26-28 arasında oynuyor. Şimdi
    takip ediyorum bazen 7 ye kadar çıkıyor. Bazen iniyor kafasına göre takılıyor anlayacağınız. Kendi ayarı 2 ve -22 C de bu arada. Bir haftada 2 ye değil 4'e bile
    ulaşmış değilim. Servis bu dereceler ne işe yarıyor dediğimde siz onlara bakmayın diyor. İnsanı delirtecekler. Dolabı 2 ye ayarlıyorsun ama sıcaklık ne olacak allah bilir.
    Ben bu dolabı aldığıma pişman olmak üzereyim. Aydın ve civarında olanlara şiddetle tavsiyemdir
    bosch'un bu modelinden uzak durun.

quote:

Orijinalden alıntı: horsepower3

Bosch ile ilgili diğer bir konu ise;
    Servis memnuniyeti ile ilgili olarak merkezden aramaları oldu. Memnun olmadığımı ve başımdan geçenleri kısaca özetleyince karşıdaki kişi bozuldu ve neden
    memnun değilsiniz diye sormadan telefonu kapattı. Madem dinlemeyeceksin o zaman niye arıyor ve soruyorsun? Bosch markasına olan inancım temelden
    sarsılmış durumda. Aklıma hep reklamlardaki şu replik geliyor. Ama benim güvenimi kaybettiler. Bir daha eve sokmayı düşünmüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: erenius

Forumda bu topic'de yazılanları okuduktan sonra Bosch KGE58AW40N buz dolabını yaklaşık bir ay evvel aldık.
    Dolap tasarım olarak gayet şık ve kullanışlı.
    Lakin en temel görevini yani soğutma işlemini yerine yeterince yapamıyor.
    Dolabın soğutucu kısmını 3 dereceye ayarladım, içine termometre koyup ölçüm yaptığımda 9 derece çıkıyor.
    Sebze ve meyvelerimiz kısa sürede bozuluyor.
    İkinci şikayetimizde içeride sürekli bir su birikintisi oluyor. buzunu eritirken raflarda oluşan su birikintisi dolabın içinde küf kokusuna sebebiyet veriyor.
    Üçüncü konu dolabın burada yazılanlar kadar sessiz olmaması.
    Özet olarak genel anlamda memnun değiliz.
    Almayı düşünen arkadaşlar için küçük bir uyarı olması için yazdım.
    Saygı&sevgiler.

Size satılanla bana sattıkları farklı sanırım, bende hiç sorun yok.

• Cok enteresan...

Dolaptan inanilmaz memnunum. Sebzeler 2 hafta ilk gunku tazeliginde citirliginda duruyor. Normalde cok daha uzun sure taze olarak tuketebiliyoruz. Elektrik faturasi A+ olan cihazdan geciste 10lira dustu.
  • http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/buzdolaplar%C4%B1.html

linkteki Kombi buzdolabı BD3058W3VV aaldım. 3. günüm. ÇAlışması sessiz beklediğimden de kaliteli çıktı. inoxlu olanında sadecedış yüzeyi metal ve gri olması ndan ötürü fiyatı 1700lerde.
    baya baya geniş ve 2 m yüksekliğinde 70 cm den de belki enlidir hükümet gibi. Zamanla göreceğiz marifetini.Aylık 10 lira elektrrik gelmekte bundan sonra ne kadar gelecek göreceğiz.
    Fotoğraflar aşşağıda bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfilehttps://store.donanimhaber.com/30/2f/d6/302fd6ee8cff2916e3a45a2ed06cdc93.jpg Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumlarıs/807392/f42e1371-b21b-4240-93bf-8b934ee4f126.jpg
     Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları Bosch KGE58AW40N A+++ Low-Frost Kombi Buzdolabı İncelemesi Ve Kullanıcı Yorumları

• Selamlar;
    SIEMENS KG58EAL30N ankarada uygun fiyatla bulabileceğimiz yer varmıdır?yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Selamün aleyküm dostlar, bugün candoğan beyin buzdolabından almaya kararlıydım, bayiye gittim, aklıma birden dolabın gireceği yer geldi,
    birde baktım ki dolabın yeri 186 cm dolap ise 191 falan,,yıkıldım resmen..adam birde demezmi; abi low frost alma nofrostlar daha iyi diye
    ; arkaduvarı simleniyomuş oraya o bölgeye sebze meyve temas ederse çürütüyomuş,,,bana şimdi enazından a++ 'lı yüksekliği 1,85 i geçmeyen
    1500-2000tl arası iyi bir dolap lazım, bilmem siz ne dersiniz, bosch ta bir ürün var muhtemelen 2000 e bunu alabilirim ; KDN56AW35
  • merhaba arkadaşlar
    KG58EAW40N, SN26L280TR, WM10Q461TR ürünlerini SerdarÇtm arkadaşımızdan aldım. ürün seçimi, ödeme konusunda çok yardımcı oldu. nakliye ve kurulumla kendisi bizzat yakından ilgilendi. ürünlerimi eylül itibariyle aktif olarak kullanmaya başlayacağım. tarafımdan forum üyelerine tavsiye olunur... @SerdarÇtm
  • Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. Acemi olduğum için hata(ları)m olursa şimdiden af ola; bir süredir kinuyu takip ediyorum ve özellikle diğer bir çok arkadaşın da hem fikir olduğu uzere candogan hocanın tavsiye ve memnuniyetini gözeterek bu cihazı almaya karar vermiştim. Ancak olumsuz yorumların çokluğu bu serinin en azından bir kisminda belkide yeni teknoloji kullanımından kaynaklı, henüz netleşmemis sorunlar olduğu izlenimi oluşturdu. Buna muadil olarak alabileceğim, kapasite, tasarım, tüketim vb. En yakın ürün hangisidir? Low frost modellerde bu şikayetler kronik midir? Eğer öyleyse no frost model olarak hangisi bu ozelliklere muadil veya daha iyi olarak onerilebilir? 2000 tl. Kadar Bütçe ayirdim gerekirse biraz esneyebilir.

• Bende bugün Bosch KGE58AW41N alarak aranıza katıldım. Verdiğiniz bilgiler ve diğer konudaki candoğan arkadaşın verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim. Bakalım memnun kalacak mıyım :)) Yalnız şunu da söyleyeyim dolap gerçekten büyük ve eve çıkması sorun olabiliyor. Ben kutusundan çıkarıp öyle çıkarttım yinede zorlandım.
  • Meraba arkadaşlar bende siemensi 30n olanı var,sogutmada herhangi bir problem yok fakat,sesli calışıyor arada bir sesi ince ama fazla cıkıyor.forumda bi ara okumustum bole bişey ama şimdi bulamdım,yardımcı olabilirseniz sevinirim,saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

Bende bugün Bosch KGE58AW41N alarak aranıza katıldım. Verdiğiniz bilgiler ve diğer konudaki candoğan arkadaşın verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim. Bakalım memnun kalacak mıyım :)) Yalnız şunu da söyleyeyim dolap gerçekten büyük ve eve çıkması sorun olabiliyor. Ben kutusundan çıkarıp öyle çıkarttım yinede zorlandım.

Nereden aldınız ki, kapıya teslim olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.