Şimdi Ara

Bosch KDN56AW32N (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erhan bey, ben aldım bekletiyorum hala kurdurmadım, fikirleriniz nasıl?
  • hayırlı olsun; bugün bir buzdolabı ihtiyacım olsa yine aynı dolabı alırdım. Güle güle kullanınız. İyi forumlar.
  • Şık ve sessiz bir buzdolabı, kombi olmayan buz-dolapları arasında alınabilecek tercihlerden birisidir.
    Orta bölme'de servisin de ifade ettiği gibi ısınma gerçekleşiyor, buz kırma sesi vardır. Kompresörü jiaxperia olmasına rağmen şimdilik sorunsuz bir biçimde çalıştığı için tercihen uygundur. İç hacmi geniş dondurucu kısmı sanıldığı kadar küçük değil, soğutma derecesi memnuniyet verici: üst bölme-alt bölme:6 ila 18 derecede çalışıyor.
  • Merhaba arkadaslar bu dolap ile ilgileniyorum ve 2000 tl fiyat verdiler o da nakit olursa,daha uyguna alan arkadaslar bize yonlendirme yapabilir mi acaba ?

    Niyetim ciddi bu arada kafama yatarsa 1-2 gun icinde alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800 liraydı beyazı mart aynda, sıkı pazarlık
  • Ben bu dolabın siemensteki modeli olan kd56naw32 sini aldım media markttan 1999 a 9 taksitte aldım.50 tl maxipuan vardı bi de. Buzdolabında buz kırma sesi bende buz kayma sesi gibi daha çok aşağıya doğru kayıyor gibi. Kapı rafları kullanışlı değil eski buzdolabı arçelikti onunla kıyaslıyorum. Raflar arası sıcaklık farkı fazla ölçümlerimde derin dondurucu kısmı kaça ayarladıysanız orada duruyor. Soğutucu kısmındaki raflardan brinde coolboxın üstündeki rafta soğuk hava üfleme deliği yok yada ben göremedim. Bu modelin kombi olanında dondurucu kısmının çekmeceli olması çok iyi olmuş.Bunda dondurucu kısmı 98 litre de olsa kullanım konusunda sıkıntılı biraz. Ürünleri düzgün yerleştiremiyorsun kapı kapanmaz diye bazen öne doğru gelebiliyo tutacak bi yer yok tabi.Biz biraz mecburiyetten dondurucu üstte olan modeli aldık.Bebek var evde kapağını açar diye.
  • ykayan Y kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, ben bu modelin 2 sene önceki versiyonu olan KD56NAW30N kullanıyorum evimde, memnun kalacağınız bir model diye düşünüyorum açıkcası.
    Buz kırma sesini bir müddet sonra hiç duymuyorsunuz merak etmeyin :)
    iyi günlerde olsun tekrar.
  • teşekkürler
  • güncel görüşlerinizi alabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Or_By

    güncel görüşlerinizi alabilirmiyim

    evet bende güncel yorum bekliyorum
  • kullanıyorum, memnunum. tavsiyemdir. iyi forumlar...
  • 3lma kullanıcısına yanıt
    Şimdilik sıkıntı yok.İç hacim olarak benim için yeterli şu anda tencereleri falan rahat bir şekilde sığdırabiliyorum. Kapı rafları konusunda hala aynı fikirdeyim çok kullanışlı değil bana göre. Kombi modellerinin derin dondurucu kısmının çekmeceli olması çok iyi bunda tam anlamıyla kullanamıyorsun alanı.
  • Sebzeler çabuk bozuluyor bunu da söyleyeyim. Sebzeleri yıkayıp kurutup kapalı kapta saklıyorum belki burda hata yapıyorum ama durum bu meyvelerde bi sıkıntı yok.
  • ykayan Y kullanıcısına yanıt
    teşekür ederim hocam bilgilendirme için.
  • 3lma kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Ama no frost buzdolabı düşünüyorsanız bence de lglere bakmakta fayda var yer sıkıntınız yoksa. Ben yer sıkıntısından dolayı siemens bosch grubuna yöneldim ama low frost istiyordum eşimi aşamadım bi türlü eski dolab statik olunca bu nofrost olsun dedi kaldık ve de aldık kullanıyoruz.
  • yaklaşık 3 aydır bu modelin inox olanını kullanıyorum simdilik gayet memnunuz ses filan çok çıkarmıyor meshur buz kırma sesi de ögle ahım sahım bir gurultu degl ben 1-2 saniyelik bir olay ben simdiye kadar 1 kere denk geldi ögle duydum genelde zaten dolabın calıstıgını bile anlamıyorsunuz ..sebzeleri 1 hafta filan rahat saklıyor 10 gunden sonra bozulmaya baslıyor elektrik olayına gelincede bayag az tüketiyor..
  • ykayan Y kullanıcısına yanıt
    yıkadığınız için çabuk bozuluyorlar hocam. yıkamadan, mümkkünse kese kağıdının içine koyarak saklayın.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    yıkamadan koyuyorum zaten meyve ve sebzeleri ama poşetiyle birlikte koymuştum ondan oldu sanırım.ama bu hydro fresh olayında da sebze fazla nem meyveler ise az nem ister diyor ya eee ikisini de aynı yere koymak zorunda kalınca sıkıntı oluyo sanırım biraz ama poşet de olmadan kese kağıdıyla denemeye çalışayım bir de teşekkürler.
  • ykayan Y kullanıcısına yanıt
    Yok, kesinlikle pazardan/marketten aldığınız poşet içinde koymayın.
    Benim kullandığım dolabın sebze-meyve bölümü 2 ayrı parça halinde. Tek değil. Birini sebze diğerini meyve için kullanıyorum. Tabanına da bir faydası var mı bilmiyorum ama küf önleyici diye satılan yeşil plastiğimsi malzemelerden aldım. gerçi bunu kullanmadan önce de küf olmuyordu. asıl amacım, meyve sebzelerden kopan parçaların dolabın tabanını kirletmemesi idi
    ve sebze-meyveyi, yıkamadan, poşetsiz, kese kğıdına da koymadan, nem ayarı ayı ayrı yapılmış 2 bölmeye yerleştiriyorum. sebze-meyveyi asla diğer dolap raflarına koymuyorum. zaten çok geniş sebzelik. gerek de duymuyorum. bu şekilde nemlenme-bozulma-çürüme olmuyor. epey uzun süre dayanıyorlar.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Senin model farklı mı sebzelik kısmı iki parça ve ayrı ayrı ayar yapılabiliyor mu? benimkinde sebzelik tek parça bir de içinde yeri değiştirilebilen küçü bir parça daha var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.