Şimdi Ara

BOSCH CAR SERVISTEN UZAK DURUN !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatimda ilk defa kurumsal firma tercih edeyim dedim. Girer girmez pisman oldum sakın ama sakın tercih etmeyin coluk cocuk calistiriyorlar bilgi deneyim sifir .... Vermisler cocugun birine araci, tam yedek parca ile ilgileniyordum sadece 2dk uzaklastm aracın başından, cocuk krikoyu motora vurmus alttan aracı motordan kaldırıyor nerden baksan 10 15 cm havalanmisti kaput, motor baskı yaptığı için 15cm kadar kaput ayrılmış aradan motor görünüyordu cam seviyesine çıkmıştı motor, ben ilk önce kaputu açtılar sandım o şokla meğer motor kaputa alttan baskı yapıyormuş, motoru alttan ne kadar kaldırdıysa kaputla beraber arabanın tekerleride havada boştaydı yani...! hemen mudahale ettim kurumsal zannettik sanayiden beter cikti beyler fren bakimlarini yaptralim diskleri felan degstirelm dedik pismn olduk

EDİT :
    bosch genel merkez ile ile şikayet için görüştüm

bana verdikleri cevap ciddiden komik .. onlar kendi servisimiz değil dedi... yani şöyle düşünün dedi sıradan özel servis ama sadece bizim ürünlerimizi kullanmak üzere sözleşmemiz var , dedi e ozaman sitenizde niye en yakın servis yeri ara yazıyor oradan arayınca gıttıgım servis çıkıyor .

kaldikii sitelerinde bir ton yük güven, profesyönellik , tecrübe vs gibi ıvır zıvır yazıyor herşeyi kitabına uydurmuşlar kısaca

arayıp orayla görüşüceklermiş... o adam ne diyicek 1 tane parca kopmustu sadece onuda degıstırdık ... ee o motor 1 parçadan mı oluşuyor motorun altına bir ton yakıt kablosu elektrık kablosu aks körükleri gibii parça dolu onlara baktınmı... yokkk

genel merkez bunu sormuyor zaten baktın mı he baktım iyi tamam... olay bu kısaca buradan uzak durun sağlam aracınızı bozabılırler ve sucuda sıze atarlar... götürdüğüm yerle tutanak için görüştüğümde bir senın sucun demedklerın kaldı .. parça eskiymiş ondan kopmuşş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 29 Ekim 2018; 19:3:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen .biz şirket arabasını vermiştik sanayide yaptırmışlaroda olmamış zaten.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hocam boyle rezalet gormedim milletin arabasini oyle bi kullaniyolarki basinda olmayan sahibi yoksa yine cpcugun biri gecti passatn direksiyonuna araba kapali halde itiyorlardi binen cocuk fren felan yapmadan arkadan itenlerle beraber servisin icindn disina ana yola firladi az kalsn ana yolda giden gelip cakiyordu yandan 0 gecti arabayi boyle calisma sistemi gormedim arabayi sokturmemis olsam aninda cilarm pisman oldum geldigime ... Isin garibi servis boyle aptalca calismasina ragmen yogun baya

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Keşke sen de hayatında bir noktalama işareti falan kullansan.

• Febr kullanıcısına yanıt
    Mobilim

• bosh ucuz bile değil bunlara para vereceğime yetkili servise para veririm

bir kere ben de gittim sıkıntı yaşadım sanayi daha iyi
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Eeee? Yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • millet marka meraklısı.hem arabanın orjinali değil ,hem servis fiyatı çekiyorlar.

parçanı al sanayiye git mis gibi

• Arabanin motor kulagi kirilmis komple degistiriyorlar kendileri simdi ben fark etmesem oyle gondericeklerdi beni

Kaputu açıp bakmasam bilmeyeceğim... sorduğumda yok yok bi sorun yok diyor dürüst bosch servisi..!!!

BOSCH CAR SERVISTEN UZAK DURUN !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 4 Temmuz 2017; 19:38:28 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    iste onu bi kere gittikten sonra anliyosun

• Bosch car diyince bornova ağaçlı yoldaki servis aklıma geldi. Ben hayatımda bu kadar karaktersiz , *erefsiz bir servis sahibi görmedim. Tam bir *avş*k. Bir insan müşteriyi geçtim , bosch'u bile dolandırır mı arkadaş ya? Aman ha oraya gideceğinize sanayilerde herhangi bir yere gidin kesinlikle daha iyi.
  • Küçük yerlerde en iyi ustalardan oluyor ama buyuksehirler gibi islek yerlerde markayi goren gelsin de avlayalim mantigindalar. Ben de bosch serviste 500 dedikleri islemi kampanyayla yetkili serviste 350 ye yaptirdim.

• bosch genel merkez ile ile şikayet için görüştüm

bana verdikleri cevap ciddiden komik .. onlar kendi servisimiz değil dedi... yani şöyle düşünün dedi sıradan özel servis ama sadece bizim ürünlerimizi kullanmak üzere sözleşmemiz var , dedi e ozaman sitenizde niye en yakın servis yeri ara yazıyor oradan arayınca gıttıgım servis çıkıyor

kaldikii sitelerinde bir ton yük güven, profesyönellik , tecrübe vs gibi ıvır zıvır yazıyor herşeyi kitabına uydurmuşlar kısaca

arayıp orayla görüşüceklermiş... o adam ne diyicek 1 tane parca kopmustu sadece onuda degıstırdık ... ee o motor 1 parçadan mı oluşuyor motorun altına bir ton yakıt kablosu elektrık kablosu aks körükleri gibii parça dolu onlara baktınmı... yokkk

genel merkez bunu sormuyor zaten baktın mı he baktım iyi tamam... olay bu kısaca buradan uzak durun aracınızı bozabılırler ve sucuda sıze atarlar... götürdüğüm yerle tutanak için görüştüğümde bir senın sucun demedklerın kaldı .. parça eskiymiş ondan kopmuşş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 4 Temmuz 2017; 19:0:0 >

• krikoyu motora nasıl vurdurmuş hayret.
  • Bir de Bosch Car Service tanıtımında aracın garantisi bozulmadan bakım yapıyoruz diyorlar.

Sıkıntı orada belli zaten.

Yetkili servis dışında bakım yapılıp nasıl oluyor da garantiden çıkmıyor ?

• SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Belli bir standart sahibi olan yerlerde yapılan işlemlerde garanti dışı kalınmıyor. Sanırım kurumsal olarak sadece bosch servisleri bunu karşılıyordu. Belgenin adını unuttum aklıma gelirse eklerim mesaja.
    Örnek konu :
    https://forum.donanimhaber.com/periyodik-bakim-bosch-car-service-arac-garanti-kapsamindan-cikar-mi-cevap-bulundu--100515956

Ekleme : hemen hemen kimse memnun değil yalnız buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 4 Temmuz 2017; 19:29:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ben hayatımda ilk kez oda işimde acil ve bulunduğum yerde düzgün sanayi ustası da yok o yüzden fren bakımlarını marka algısına güvenerek burada yaptırayım bari diye yanılgıya düştüm... şehir dışına çıkmam gerekirken arabasızda kaldım şuan .. bosch genel merkezi resmen bizi ilgilendirmiyor diyor yani oraya aracı goturursen goturdugun yer saglam aracı bozarsa hiç bi hak idda edemiyorsun*

arabayı bozan servisle telefonda görüşüp soracaklarmış sanki servis evet biz yaptık sorumluluğu kabul edıyoruz diyecek felan, arayıp sormuşlar servis üste takoz kopmuştu bizde onu değiştirdik demiş kısaca yapacağımızı yaptık başka sorun yok dıyor araba tek parçadan ibaretmiş gibi ...

bu konuyu açmamın sebebi de bosch algısına güvenip ben yandım başka güvenenler yanmasın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

ben hayatımda ilk kez oda işimde acil ve bulunduğum yerde düzgün sanayi ustası da yok o yüzden fren bakımlarını marka algısına güvenerek burada yaptırayım bari diye yanılgıya düştüm... şehir dışına çıkmam gerekirken arabasızda kaldım şuan .. bosch genel merkezi resmen bizi ilgilendirmiyor diyor yani oraya aracı goturursen goturdugun yer saglam aracı bozarsa hiç bi hak idda edemiyorsun*

arabayı bozan servisle telefonda görüşüp soracaklarmış sanki servis evet biz yaptık sorumluluğu kabul edıyoruz diyecek felan, arayıp sormuşlar servis üste takoz kopmuştu bizde onu değiştirdik demiş kısaca yapacağımızı yaptık başka sorun yok dıyor araba tek parçadan ibaretmiş gibi ...

bu konuyu açmamın sebebi de bosch algısına güvenip ben yandım başka güvenenler yanmasın!

Hocam bundan sonra yetkili servis dışında bir yerde elletmeyin aracınızı bence.

ben zaten artık önünden geçmem.. ne bosch markasının nede ürünlerinin ama bu konuyu okuyan insanlar aklında bulundurp böyle umarsız, sağlam arabayı bozup suçuda müşteriye atan bir firmaya yaklaşmasın diye uğraşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.