Şimdi Ara

Boş zaman değerlendirmesi - TDA7377 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skelop

Kaynak olarak eski bir bilgisayar güç kaynağı kullanıyorum geçen gün 4700uf paralel 100nF takıp denedim bir değişiklik olmadı.
    Tineri deneyeceğim

Üstte dediğim gibi kondansatörden birsey olabilir mi

Smps yerine normal trafo kullanın.
  • eline sağlık hocam. işçilik gerçekten guzel olmuş
    ben sorunun smps kaynaklı oldugunu dusunmuyorum
    ama elindeki smps arızalı ise bu da bir ihtimal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1971

eline sağlık hocam. işçilik gerçekten guzel olmuş
    ben sorunun smps kaynaklı oldugunu dusunmuyorum
    ama elindeki smps arızalı ise bu da bir ihtimal

Teşekkürler. Bende SMPS kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bende yukarıdaki devresi PSU ile çalıştırıyorum. Seste bir parazit-uğultu duymuyorum.
  • Overclock Makinesi kullanıcısına yanıt
    Usta bende tda7377 pcb'si var. Özelden atayım ona yap. Cillop gibi sesi var. Delikli plakette güzel olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Usta bende tda7377 pcb'si var. Özelden atayım ona yap. Cillop gibi sesi var. Delikli plakette güzel olmaz.

Seste hiçbir problem yok. Düzgün yapıldığı sürece ha bu plakete, ha normal plakete yapılmış fark etmiyor ses olarak. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Eline sağlık güzel ve temiz olmuş, 2000lerin başında çıkan pioneerın en üst seviye oto teyplerinde tda7386 kullanılmışlar, 4x25 sürekli gücü var yazıyor, bu entegreyi deneyen oldu mu sesi nasıl acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclock Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: why_living

tda7377 den kurtulamadı bu forum

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Biz kurtulamadıysak daha iyisini sen yap da paylaş o zaman.

LM 1875-3886 TEA 2025 TDA 2822-7269-7294-2030- LA 4440-4460-4461-4500 STK 082- 402 070s-4141 II li çıkış katları yaptım. Maddi durumdan ve vakitsizlikten fırsat bulursam transistorlulara geçmek istiyorum. Forumdaki arkadaşların kendini geliştirmesini öneririm. Why living usta haklı. :)

• Full mosfet arzulayan pdfnin 7.sayfasını alıp yapabilir, mosfet için +-27 trler için +-50 gerek. 75w 4ohmda.Class A

https://yadi.sk/i/vjQ7shwJeDjht

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 25 Ocak 2015; 12:23:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Eline sağlık güzel ve temiz olmuş, 2000lerin başında çıkan pioneerın en üst seviye oto teyplerinde tda7386 kullanılmışlar, 4x25 sürekli gücü var yazıyor, bu entegreyi deneyen oldu mu sesi nasıl acaba.

Teşekkürler. Entegre ile ilgili bilgiyi datasheetine bakarak bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: Overclock Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: why_living

tda7377 den kurtulamadı bu forum

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Biz kurtulamadıysak daha iyisini sen yap da paylaş o zaman.

LM 1875-3886 TEA 2025 TDA 2822-7269-7294-2030- LA 4440-4460-4461-4500 STK 082- 402 070s-4141 II li çıkış katları yaptım. Maddi durumdan ve vakitsizlikten fırsat bulursam transistorlulara geçmek istiyorum. Forumdaki arkadaşların kendini geliştirmesini öneririm. Why living usta haklı. :)

Gelişmekten ziyade apartmanda oturan biri yüksek güçlü bir devre yapıp ne yapacak?

• Overclock Makinesi kullanıcısına yanıt
    Teoride iyi de sesi nasıl acaba, gerçi trde gerçeğini bulmak ta dert kötü diyen de ondan diyebilir.

• skelop kullanıcısına yanıt
    Ses giriş canlı ve toprak arasına 10k direnç bağlayın.Stereo pot'un şasesine de toprak bağlayın uğultu tamamen kesilecektir.
    Arkadaşımızın devresi çok güzel olmuş işçilik çok güzel.

Bende 6 sene önce peynir kabına TDA1554Q yapmıştım.Sorunsuz çalışıyor

Boş zaman değerlendirmesi - TDA7377

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 25 Ocak 2015; 12:34:43 >

• porsche911turbo kullanıcısına yanıt
    7386 sesini dinledim.7375 ile benzer , orta frekans ağırlıklı.Ovaller için oldukça yeterlidir.
  • quote:

Teoride iyi de sesi nasıl acaba, gerçi trde gerçeğini bulmak ta dert kötü diyen de ondan diyebilir.

teoride iyi mi ? lm3886 ile karşılaştırır mısınız ?
  • Patron 12 volt için öyle yazdım, benim için hiç bir ses entegresi iyi değil.ben de biliyorum tdanın 5.watta bozulmaya başladığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 25 Ocak 2015; 12:59:28 >
  • Sesçiler burdayken bi soru sorayım, besleme sorunu olmayan amfide tr çifti takılıyken ısınma ve aşırı akım çekme var, ses kalitesi bozuk değil ama aşırı akımdan ve ısıya dönüşümden dolayı güçte düşme var, tr çiftinin herhangi birini çıkarınca ısı falan yok, tek tek değil çiftli iken ısınıyor, trnin biri bozuk olsa tekken de ısınması gerekmez mi olayı başka yerde aramaya gerek var mı sürücü trler sağlam görünüyor, böyle sorunlar yüzünden osiloskop almam yakındır.

• quote:

Sesçiler burdayken bi soru sorayım, besleme sorunu olmayan amfide tr çifti takılıyken ısınma ve aşırı akım çekme var, ses kalitesi bozuk değil ama aşırı akımdan ve ısıya dönüşümden dolayı güçte düşme var, tr çiftinin herhangi birini çıkarınca ısı falan yok, tek tek değil çiftli iken ısınıyor, trnin biri bozuk olsa tekken de ısınması gerekmez mi olayı başka yerde aramaya gerek var mı sürücü trler sağlam görünüyor, böyle sorunlar yüzünden osiloskop almam yakındır.

İkişer transistör bağlıyken beyz akımları yetmediği için transistörler tam iletime geçmeyip direnç gösterdikleri için isınma yapıyordur.

• Sürücüleri bi daha elden geçireyim bakalım, ama aşırı akım çekmesi düşündürüyor

• Ben aşırı akım çekme olayını fark etmemişim. O yüzden dediğim sorun olmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.