Şimdi Ara

boş sd kart hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar tablete hafıza kartını taktıgımda boş sd kart olarak uyarı veriyor ve biçimlendirmemi istiyor ama içinde önemli dosyalar var bilgisayar taktıgım da ise bir sorun yok bu sorunun çözümü için yardım istiyorum cihaz rootlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• içindeki dosyaları bilgisayara kopyalayıp sd kartı öyle takın tablete biçimlensinmi deyince evet deyin biçimledikten sonra kartı bilgisayara geri takıp yedek aldığınız dosyaları sd karta geri atıp yeniden tablete takmayı denedinizmi?

Orijinalden alıntı: paker

içindeki dosyaları bilgisayara kopyalayıp sd kartı öyle takın tablete biçimlensinmi deyince evet deyin biçimledikten sonra kartı bilgisayara geri takıp yedek aldığınız dosyaları sd karta geri atıp yeniden tablete takmayı denedinizmi?

internette araştırdığımda hafıza kartını bozduğunu okudum karta 50 tl para verdim class10 32 gb ama bilgisayara atıp bilgisayarda biçimlendirme yapmayı deneyeceğim

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

quote:

Orijinalden alıntı: paker

içindeki dosyaları bilgisayara kopyalayıp sd kartı öyle takın tablete biçimlensinmi deyince evet deyin biçimledikten sonra kartı bilgisayara geri takıp yedek aldığınız dosyaları sd karta geri atıp yeniden tablete takmayı denedinizmi?

internette araştırdığımda hafıza kartını bozduğunu okudum karta 50 tl para verdim class10 32 gb ama bilgisayara atıp bilgisayarda biçimlendirme yapmayı deneyeceğim

Dostum hortlatıyorum ama aynı hafıza kartının 64 lüğü var bende çözüm bulabildin mi?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.