Şimdi Ara

Sim kart kopyalama ? (cevabı benden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avea jet modemi, vodafone hattım ile kullanıyorum.

Telefon görüşmeleri için kullandığım sadece bir hattım var ve ikinci bir hat almayı düşünmüyorum.
    Mevcut kartımıın kopyasını alıp, modemde onu kullanmam gibi bir yöntem mevcut mudur?

Eğer mevcut ise ne yapmam gerekir.

Teşekkürler...

6 lira karşılığında ikiz sim kart başvurusunda bulundum. 1 haftada gelecekmiş. (vodafone-faturalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falsemessiah -- 1 Kasım 2011; 11:52:28 >

• İkiz sim kart başvurusunda bulunmanız gerekmekte. Vodafone Cep Merkezlerinden başvurabilirsiniz. Ancak eş zamanlı çalışmıyorlar bilginiz olsun. Yani Jet modemdeki aktifken telefonunuzdaki servis dışı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

İkiz sim kart başvurusunda bulunmanız gerekmekte. Vodafone Cep Merkezlerinden başvurabilirsiniz. Ancak eş zamanlı çalışmıyorlar bilginiz olsun. Yani Jet modemdeki aktifken telefonunuzdaki servis dışı olur.

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Biraz araştırdım ikiz sim kart olayını, donanımhaber forumlarda çelişkili bilgiler var ücreti hakkında. Kimisi 8 lira diyor, kimisi 40 lira diyor kimisi 13 lira diyor. Ücret konusunda bilginiz varsa paylaşabilir misiniz ?

Tekrar teşekkürler...
  • Ücret konusunda net bir bilgim yok, bunu en iyi başvuracağınız yer cevaplayabilir. Ancak her Cep Merkezi bu konuda bilgili olmayabiliyor. Eğer gittiğiniz yer böyle bir hizmetimiz yok derse başka bir merkeze gidin. Birde sadece faturalı hatlar için diye biliyorum ben bu ikizi sim kart olayını. Sizin hattınız faturalı mı faturasız mı?
  • yanlız iki hat aynı anda açık olamıyor
  • Hattım faturalı, ikisinin aynı anda aktif olmaması çok problem değil...

Bir de şimdi bağlanmayı deniyorum. Ankara-Kızılay'da 3g ile bağlanamıyorum. Edge ile bağlanıyorum. Bunda bir problem yok mu :/
  • 6 lira ücret karşılığı ikiz sim kart çıkartıyorlar. bilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: falsemessiah

Hattım faturalı, ikisinin aynı anda aktif olmaması çok problem değil...

Bir de şimdi bağlanmayı deniyorum. Ankara-Kızılay'da 3g ile bağlanamıyorum. Edge ile bağlanıyorum. Bunda bir problem yok mu :/

Sonuç olarak nasıl oldu? Çalıştı mı? Benzer birşeyi ben de yapmak istiyorum da...
  • çalışıyo sadece 2si aynı anda çalışmıyo birisi çalışırken diğer cihazı açınca genelde daha sonra açılan cihaz aktif oluyor fakat kapatınca diğeri geri aktif olmuyor o yüzden size tavsiyem kullanırken herzaman birisi açık olsun sadece:D
  • quote:

6 lira ücret karşılığı ikiz sim kart çıkartıyorlar. bilginize...

Benden para almamışlardı. Faturalıda sim kart ücretsiz. Muhtemelen bayi cebe atacaktır o 6 lirayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Benden para almamışlardı. Faturalıda sim kart ücretsiz. Muhtemelen bayi cebe atacaktır o 6 lirayı :)

faturaya yansıtıyorlar diye biliyorum ben simkart ücretini
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

faturaya yansıtıyorlar diye biliyorum ben simkart ücretini

Valla ne yalan söyleyim ona dikkat etmedim hiç. Faturamda bi gariplik olsa farkederdim diye düşünüyorum, olabilirde.
  • bende bir zamanlar vodafone dan çalışmayan simkartı (faturalı) değiştirmiştim o zaman görevliye sordum ücreti ne olacak diye faturanızda gelecek demişti ve bayi para almamıştı ama şimdiki uygulama değişik olabilir. geçenlerde turkcellden kaybolan simkartı (ön ödemeli)yeniledim rakamı tam hatırlamıyorum ama 10 tl civarı bişey aldılar
  • bu wodemler için tak çıkar tak çıkar tam bir sorun halini alıyor..
  • Arkadaşlar bende yakın zamanda ipad mini 4g alacağım. wifi olmayan yerlerde 3g ile bağlanmak istiyorum fakat ilk sorun;
    telefon olarak, micro sim desteklemeyen bir modele sahibim. ipad satın aldığımda sim kartı kestirmek zorunda kalacağım. bu işlemi yapmadan önce sim kartı mı kopyalatsam ve sonra sim kartı kestirsem sanırım bir sorun olmadan hem ipad de hemde telefonda kullanabilirim değil mi? Çünkü micro sim yaptıktan sonra eski boyutlarında kullanmak için adaptörler var fakat. tak çıkar yapmak baya zahmetli olur.

2.olarakta; sim kart kopyası çıkarmak için faturalı hatta sahip olmak mı gerekiyor ? ben faturalı hat kullanmıyorum. (turkcell)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.