Arkadaşlar hani içinde su dolu olan kavonozumsu şeyler vardır ya, çalkalarsınız beyaz beyaz şeyler içinde yüzmeye başlar. İşte o şeyi kendim yapabilmek için boş bir kar küresi yani etrafında ki o camı arıyorum Nerden bulabilirim sizce?
Al bir tane içini boşalt.
Kırılıyor ya açamadım
quote:
Orjinalden alıntı: erenkurt
Kırılıyor ya açamadım
Allahım denemiş bide onu ayrıca satılcağını sanmıyorum ama
bende vardı bi tane altında bi delik vardı o deliği tıpayla kapatmışlardı ben de açtım deliği suyu boşalttım içine kola koymuştum.ama annem çok kızmıştı tabii.hey gidi günler hey
quote:
Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır
bende vardı bi tane altında bi delik vardı o deliği tıpayla kapatmışlardı ben de açtım deliği suyu boşalttım içine kola koymuştum.ama annem çok kızmıştı tabii.hey gidi günler hey
alkol koysaydın.kimsinde noel baba oluyordu.noel baba kafayı bulurdu belki.
alkol koysaydın.kimsinde noel baba oluyordu.noel baba kafayı bulurdu belki.
Yaratıcı.Denemek lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır
quote:
Orjinalden alıntı: _Beta_
quote:
Orjinalden alıntı: erenkurt
Kırılıyor ya açamadım
Allahım denemiş bide onu ayrıca satılcağını sanmıyorum ama
Napayım ya acil lazım Alkolün içine atsam kendiliğinden açılır mı acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme