Şimdi Ara

Boş CD Dolu Görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler,az önce bir cd aldım cdyi arabaya koyup şarkı dinlemek için.Yani müzikleri track'a çevireceğim.Bunun içinde biliyorsunuz ki boş cd gerekiyor.CD'yi ilk taktığımda bir ekran çıktı ve nasıl biçimlendirmek istediğimi sordu bende flash bellek gibi bir seçenek vardı onu işaretledim.Tamam dedim biçimlendiriliyor dedi ve boş CD'nin bir kısmını doldurdu.Şarkıları CD'ye yazamıyorum yardım edermisiniz ?

• Flash bellek gibi içine birşey attığından dolu olarak gösteriyordur yada yazılmayı bekleyen dosyalar olduğu için..

Gizli dosyaları göster diyerek bak cdnin içine yada tekrar biçimlendirmeyi dene
  • Gizli dosyaları nasıl gösteceğim anlatırmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedhedenqwetty

Gizli dosyaları nasıl gösteceğim anlatırmısınız ?

işletim sistemin w8 üstüyse eğer bilgisayarıma gir yukarda görünüm var ona tıkla ordan gizli öğeleri tik olarak işaretle
    w7se eğer araçlar/klasör seçenekleri/gizli dosyaları göster tik işaretle
  • cd de bozuk olabilir hocam. başka pc varsa ona bi tak dene.
  • Selam gizli dosyaları göster deyip CD nin içinde herhangi bir dosya varmı ona bakınız eyer yoksa ve CD ye veri aktaramıyorsanız CD sorunludur. Çünkü bendede sürekli oluyor yanlış yazım yüzünden CD boş gözüküp aslında dolu oluyor.Yeni CD alıp güzel bir şekilde verileri CD ye atabilirsiniz benim kullandığım program şu.Ashampoo Burning Studio,Nero Start Smart bu 2 si gerçekten çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 21 Ekim 2015; 21:30:11 >
  • Dediklerinizi yaptım,gizli dosyaları göster dedim ama içi boş cdnin.Her ne hikmetse bir kısmını dolu gösteriyor.Buda CD'ye dosya yazmamı engelliyor.Bir sorunum daha var bir cd daha aldım sıkıntı çıkmadı onda yazma konusunda ama arabaya takınca şarkıları oynatmadı.Tüm şarkılar track olarak yüklendi.Kaç kere kontrol ettim içinde track dosyalı şarkılar var.Bilgisayarın cd okuyucusu okuyor şarkıları çalıyor ama arabanınki okuyamıyor.NO CD diyor ve dışarı atıyor cd'yi.(arabanın markası mercedes sprinter)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD dolu gösteriyor..!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç cd daha var arabada hepsini aynı şekilde yaptım aynı programı kullandım diğer cdleri 0 sıkıntı ile çalıyor ama bunda sıkıntı çıktı neden olabilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.