Şimdi Ara

boş boş takılıyorum çok sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok sıkıldım. valla ne yapcağımı bilmiyorum. bi el atın dostlar

• Herhangi bir hobin yok mu sevgili dostum=?
  • ilk önce yorum yaptığın için teşekkür ederim Je suis. konuya gelirsek. kendimi şu sıralar çok maymun iştahlı hissediyorum. yani her şeyden bi andan sıkılıyorum. youtube'da video açıyorum yarısı bitmeden başka videoya, video oynarken arkada facebook'a bakıyorum, ondan sıkılıp film falan açıyorum. daldan dala atlıyorum. bi şeyde takılıp kalınca çok sıkılıyorum. konsantrasyon sorunum var sanırım. ne yapılıcak onu da bilmiyorum. param olsa yaşam koçuna gidicem. oda sağlam saati 100-150tl istiyor minumum. genel olarakda 10 seans falan gidilmesi gerekiyormuş. en az 1k para lazım yani oda yok şuan. o yüzden kötü durumdayım
  • Spora basla veya dota 2 ye basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvolord kullanıcısına yanıt
    spor yapıyorum zaten reis. yukarıda uzun bir mesaj yazdım. sanırım sorunum orda. onun çözümü lazım bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: shasta17

ilk önce yorum yaptığın için teşekkür ederim Je suis. konuya gelirsek. kendimi şu sıralar çok maymun iştahlı hissediyorum. yani her şeyden bi andan sıkılıyorum. youtube'da video açıyorum yarısı bitmeden başka videoya, video oynarken arkada facebook'a bakıyorum, ondan sıkılıp film falan açıyorum. daldan dala atlıyorum. bi şeyde takılıp kalınca çok sıkılıyorum. konsantrasyon sorunum var sanırım. ne yapılıcak onu da bilmiyorum. param olsa yaşam koçuna gidicem. oda sağlam saati 100-150tl istiyor minumum. genel olarakda 10 seans falan gidilmesi gerekiyormuş. en az 1k para lazım yani oda yok şuan. o yüzden kötü durumdayım

Rica ederim sevgili dostum, yaşam koçunu moçunu bırak bence bir işe yaramaz. Konsantrasyon bozukluğu nedir bilirim, yardım etmeye çalışacaktım ama kelin ilacı olsa kendine sürer. Kusura bakma artık, ygeceler

• yazman bile iyi geldi. valla nasıl atlatılıcak bende bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upupu

• Yabancı diziye başla. Spor salonu falan hedefin yoksa bireysel çok iyi olacağını düşünmüyorum. Arkadaş edin kısaca ^^
  • Aynı durumdayım yabancı dizi izliyorum oda bitti başka diziye başlamak istiyorum ama açıp izlemiyorum

• Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    Ya hedefim var. Klasik istenen ucgen vucutu bende istiyorum. Zaten suan %10-15 civari yag oranim. Birkac aya daha iyi hale gelirim. Ama ben dedigim gibi spordan baska da bikmadan devam edebilcegim bi sey istiyorum. Daldan dala atlamak degil

• shasta17 S kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz konuma en yakın gençlik merkezine gidin
    Gecen gittim. Bi konuda bilgi almak icin. Aldim sonra kaldi oyle. Sanirim genclik merkezleri daha cok durumu olmayanlarin belediye tarafindan karsilanan kurslar. Yani oraya gidip napmam gerektigini bilmiyorum. Yani selamin aleykum ben geldim, canim sikildi yeni ortam yapmak istiyorum dicek halim yok sanirim

• Hocam geçen benim de canım sıkıldı. Gittim kalem çevirmeyi öğrendim, ufak sihirbazlık numaraları öğrendim, 1-2 dans numarası öğrendim gün geçti öyle.
    Hocam durumla alakası yok. Devletin amacı gençlere bir şeyler kazandırabilmek. Oradaki çalışanlardan kendinize yakın yaşlarda bulduğunuz biriyle konuşmaya başlayın. Kurslarınız varmış, ben boşum. Aktivite arıyorum falan deyin. Faydasını görürsünüz
  • speedyturtle S kullanıcısına yanıt
    Bende yatcam simdi. Bugunde bitti zaten. Ama bole olmuyo ya. Valla yarin baslicak gene sacma sapan vakit oldurcem. Yatcam uyancam hep ayni. Yeminle bu sacmalik yuzunden uni baslasin derslere yogunlasiyim diyorum. Buyuk ihtimal yogunlasmicam ama onun dusuncesi bile guzel. Kendime bi is edinicem cunku. Is zor issizlik daha zor bence

Bayramda kapali olur sanirim. Artik uniye gittigim sehirde yapiyim aynisini. Umarim yeni bir ortam bulurum orada kendime

Unide her türlü bulursun hocam. Herkesle samimi olmaya çalış ama asla güvenme. Notcu arkadaşların da olsun mutlaka. Hiç konuşmadığın elemandan not istemek ayrı bir sorun oluyor. "Çakmağın var mı?" konuşmaya başlamak için birebir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.