. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 16 Eylül 2020; 0:46:17 > |
Borsadan kazanan var mı (5. sayfa)

-
-
ben hocam yeni girdim. Açıkçası sabır işi 4-5 aydır borsadayım belki en çalkantılı dönemine denk geldim . Araştırmak sabırlı olmak gerek. 1 den 5 e katlamak da çok zor. yani en iyi giden hissede bile bu vakit alır: Bir hisse hep yükselmez hep düşmez de . Bu yüzden öyle hayalleriniz varsa ve yeniyseniz erteleyin:) Daha çok elinizdekinden olursunuz . YTD
İddaa oynamak bir çok kişiye göre daha az riskli borsada kazanmaya calısmak:)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben konudaki iki arkadaşın kuyruk acısını anlamadım zaten sürekli hakaret ya çiftlik bank mağduru bitcoin kötü bir şey sanıyor ve teknolojiden haberi yok ya da 18binden bitcoin aldı 2 senedir zararda bekliyor acısını böyle dindiriyor. Ya da ikisi beraber zeka seviyesi o düzeyde gibi çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 3 Eylül 2020; 9:25:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen o üstün zekanla atan önce 😂😂😂
Ben senin hayalinde bile showroomuna giremeyeceğin yerde mühendisim yallah
etiler rüçhandan 15 bin kaldırdım 2 günde. bereket versin
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatGümüş çok arttı düşme riski var
Platinyum 6ay sonrası için iyi getiri olacağını düşünüyorum(tavsiye değildir)kendi düşüncem.
Forex piyasası ciddi bir eğitim ve disiplin gerektirmekte.Kendim uzun yıllar forex piyasa analisti olarak tecrübelerimden paylaşabilirim.Özellikle teknik analiz konusu olmazsa olmazlardandır.Piyasada para kazanmak isteyenler ciddi anlamda Day trade yani gün içi al sat tan uzak durmalılar eğer ki yeterli teknik ve temel bilgileri yoksa.Keza başarılı trade edebilmek eğitimle de sınırlı değildir,bir takım psikolojik yeterli özelliklerinde kişide bulunması gerekli.Kısacası Forex kolay para yeri değildir.Ciddi gelir elde edenler elbette vardır ancak trade doğru şekilde yapıldığı sürece.
Profesyonelliği amaçlayan yahut forex in inceliklerini bilmek isteyen yatırımcılara BalansFx'i tercih ederim. Sürekli paylaştıkları fırsatlarla çok büyük kazandırıyorlar.
-
Benim hayalim kalmadı artık hepsine ulaştım sen rüyanda da olsa atanmaya bak 😂😂
Ben 4 bin dolardan alan gerizekalıların parasını 300 dolardan alarak yedim zaten 😂😂😂😂
zengin olmayan bir kişi ( en az 10 milyon filan) borsadan para kazanamaz uzun vadede zarar eder. çünkü işin psikolojik tarafı var
-
Hocam borsada 1000TL de 50.000TL olabilir pandemiden önce RTALB hissesi 1küsür TL şuan 50 küsur TL
önce kaybedeksin kaybedeksin tecribe kazanacaksın sonra kazanmaya başlarsın. Kaybetmeden kazanamasın bunu aklının bir köşesine yaz. Bende zamanında çok kaybettim ama sonunda kazanan ben oldum. Öncelikle tavsiyem Teknik öğrenin teknik sizin bir yere kadar taşıyacak. Sonra psikolojinizi kontrol etmeyi öğrenin. Aç gözlü olmayın yüzde 10 kazandınız 20 isteyeceksiniz 20 kazandınız 30 isteyeceksiniz işte en büyük sorununuz bu olacak AÇ GÖZLÜLÜK.bunu yendiğiniz an kazanan siz olacaksınız.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X