Ahahah aynen borsadan falan anladığımda yok ama özlemişim şu ortamı |
Borsadan kazanan var mı (4. sayfa)

-
-
Böyle vip grubumuz var vs diyenlerden uzak durun, elinizde internet var araştırın analiz yapın, akıllıca bir yatırımla en fazla 1 senede bireysel emekliliğinizi sağlayabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: galaxygAhahah aynen borsadan falan anladığımda yok ama özlemişim şu ortamı
Alıntıları Gösteraynen bende anlamıyorum hiçbir şey :D
-
Öncelikle bu işin altın kuralı; başkasının aklıyla, referansıyla yatırım yapan adam para kazanamaz. Fazlaca hakimiyet ve takip isteyen bir mevzu, yani at yarışı gibi görüp paramı buraya basayım kazanırım/kaybederim durumu gibi bir şey değildir.
Borsayı bilmeyen fakat son kurşununu sıkacak kişilerseniz, o parayla başka hayallerinizi gerçekleştirin, aslında bu durum iş dünyası içinde geçerlidir. Siz bilmediğiniz fakat çok para kazanılan sektörde yatırım yapınca illa kazanacaksınız diye bir durum yok, yaptığınız işi tavsiyeyle değil bilerek anlayarak yapmanız gerekiyor.
Birde bunun eşten dosttan duyulan versiyonları var, "bizim x, borsa işi yapıyor 1 koyuyor 10 alıyor" kafasında borsacılık yapacaksınız altın alın dostlar :) Emin olun bu işten para kazananlar bu kadar reklamını yapmıyor, yatırım danışmanlığı vs ayrı bu arkadaşlar kazanmadıkları parayı da referans gösterebiliyor.
O yüzden en karlı iş bildiğiniz, anladığınız ve hakimiyet kurduğunuz iştir, gerisi sizin için karlı değil riskli iştir.
-
Hocam risk almamak için global teknoloji hisse fonunu takip edebilirsiniz. Malum korona dönemi karlarına kar katıyor teknoloji firmaları.
ytd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kent şeker 15o TL'den 2400 tl ye çıktı,takip eden iyi kazaniyor
Bu uygulam hangisi hocam
Para kazanmak istiyorsan btc piyasasını takip edeceksin. Gerisi hikaye.
Sabırlı olup önce nedir ne değildir trde hangi sitede yabancı hangi sitede alım yapabilirim detayları öğrenmelisin.
Uzun vadeli grafiklere bak. Btc nin mantığını kavramaya çalış.
Önce ufak bir yatırım ile başlayıp tecrübe edin. Piştikçe büyük oynar güzel kazanırsın.
Konuda yorumları da bir kenara at. Btcde telegramda vs gruplar önemlidir. Fikir alışverişi ve dump pump grupları takip etmek gerek. Her grup kelimesini kullananı buradakiler analizci diyip yerin dibine sokar.
Bu piyasada longda kazandırır shortta ama unutma önce panik yapmamayı sakin olmayı öğrenmelisin. Btc panik satışta elinde ne varsa alıp götürür. uzun süre terste kalırsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KasarHood!Para kazanmak istiyorsan btc piyasasını takip edeceksin. Gerisi hikaye.
Sabırlı olup önce nedir ne değildir trde hangi sitede yabancı hangi sitede alım yapabilirim detayları öğrenmelisin.
Uzun vadeli grafiklere bak. Btc nin mantığını kavramaya çalış.
Önce ufak bir yatırım ile başlayıp tecrübe edin. Piştikçe büyük oynar güzel kazanırsın.
Konuda yorumları da bir kenara at. Btcde telegramda vs gruplar önemlidir. Fikir alışverişi ve dump pump grupları takip etmek gerek. Her grup kelimesini kullananı buradakiler analizci diyip yerin dibine sokar.
Bu piyasada longda kazandırır shortta ama unutma önce panik yapmamayı sakin olmayı öğrenmelisin. Btc panik satışta elinde ne varsa alıp götürür. uzun süre terste kalırsın.
Bu arkadaşın da önerisini dikkate almayın. Dump pump gruplarından kesinlikle uzak durun. Adamlar sizin üzerinizden ne paralar kazanıyorlar bir bilseniz...
-
Borsa bir yatırım aracıdır. Altın gümüş falan bunlar paranın değerini korur kar nasıl elde edicen hem vergisi var hem makas aralığı var. Borsadan aklın varsa 10 bin lirayı 50 bin lira yaparsın. Ama ben kimseye yatırım tavsiyesi vercek değilim isteyen istediğini yapmakta özgür kendi paranız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcankaBu arkadaşın da önerisini dikkate almayın. Dump pump gruplarından kesinlikle uzak durun. Adamlar sizin üzerinizden ne paralar kazanıyorlar bir bilseniz...
Alıntıları GösterSizin hakkinizda iki ihtimal canlandirdim.
1 btcden gercekten cok kaybetmissiniz btc diyene agrasif tavir icindesiniz
2 btcden kazanmissiniz ama sizi yormus riskin farkindasiniz yeni girecekleri uzak tutmak icin cabaliyorsunuz
Konu sahibi arkadas para kazanmanin ihtimallerini sormus. Tecrubelerimizi aktariyoruz. Hali hazirda suan yatirim yapacagi herseyde btcde oldugu gibi risk tabiki var. Risksiz para kazanilmiyor. Gireceginiz piyasayi iyi arastirmalisiniz neye adim attiginizi bilmeniz gerek. Dump pump yazmadan once farkindaysaniz piyasayi arastirin dedim. Her piyasada adamlar diye bahsettiginiz kitle para kazaniyor. Arastirdigi zaman riskin cok fazla oldugunu gorecek. Siz buyuk lokmadan ufak tadlar almaya calisin. Az ile yetinin durmasini bilin. Tum fikirleri arastirin karari zaten siz vereceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KasarHood!Sizin hakkinizda iki ihtimal canlandirdim.
1 btcden gercekten cok kaybetmissiniz btc diyene agrasif tavir icindesiniz
2 btcden kazanmissiniz ama sizi yormus riskin farkindasiniz yeni girecekleri uzak tutmak icin cabaliyorsunuz
Konu sahibi arkadas para kazanmanin ihtimallerini sormus. Tecrubelerimizi aktariyoruz. Hali hazirda suan yatirim yapacagi herseyde btcde oldugu gibi risk tabiki var. Risksiz para kazanilmiyor. Gireceginiz piyasayi iyi arastirmalisiniz neye adim attiginizi bilmeniz gerek. Dump pump yazmadan once farkindaysaniz piyasayi arastirin dedim. Her piyasada adamlar diye bahsettiginiz kitle para kazaniyor. Arastirdigi zaman riskin cok fazla oldugunu gorecek. Siz buyuk lokmadan ufak tadlar almaya calisin. Az ile yetinin durmasini bilin. Tum fikirleri arastirin karari zaten siz vereceksiniz.
Alıntıları GösterBakın beyim, "pump dump gruplarına girmelisiniz" cümlesi hiç bir zaman söylenmemesi gereken, %100 yanlış bir tavsiyedir. Pump dump yapılacak coini paylaşan kişiler düşük fiyattan alıyorlar. Aldıktan sonra grupta paylaşıyorlar, kademe kademe yüksek fiyattan satış emri giriyorlar. Siz küçük balıklar adamların dipten aldığı coini yüksek fiyattan alıyorsunuz. Grup liderlerine para kazandırıyorsunuz. Ciddi bir scamdir bu. Sakın ola ki bu tuzağa düşmeyin, insanları da düşürmeyin. Uzun seneler yatırım piyasasında olan kişiler bu tarz gruplardan uzak durmaları gerektiğini çok iyi bilirler.
Ayrıca ben kimseye coin almayın, borsaya girmeyin, fon almayın, şunu alın, bunu yapın diye yatırım tavsiyesi vermiyorum vermem de. BTC almayın dediğim tek bir cümle gösterebilir misiniz? Senelerdir bu işin içerisindeyim, borsa, fon, altın, döviz, forex, cryptocoin hepsini takip ettim dönem dönem. Bir insan bir sene içerisinde parasını %200 kâr edip parasını 3e katlıyorsa, tek bir ihtimal olabilir o da gerçekten şanslı olduğudur, tekrar altını çiziyorum bakın, şanslıdır, mantıklı tutulur hiç bir yanı yok. İstediğin analizi yap, tüm grafikleri oku, ayıdır, boğadır, yılandır, gündemi takip et, her kim bana gelip ben tatil yerimdeyim günde 2500 lira kazanıyorum derse ona inanmam, başkalarının da inanmasına müsade etmem. Bu resmen insan aklıyla alay etmektir, dalga geçmektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcankaBakın beyim, "pump dump gruplarına girmelisiniz" cümlesi hiç bir zaman söylenmemesi gereken, %100 yanlış bir tavsiyedir. Pump dump yapılacak coini paylaşan kişiler düşük fiyattan alıyorlar. Aldıktan sonra grupta paylaşıyorlar, kademe kademe yüksek fiyattan satış emri giriyorlar. Siz küçük balıklar adamların dipten aldığı coini yüksek fiyattan alıyorsunuz. Grup liderlerine para kazandırıyorsunuz. Ciddi bir scamdir bu. Sakın ola ki bu tuzağa düşmeyin, insanları da düşürmeyin. Uzun seneler yatırım piyasasında olan kişiler bu tarz gruplardan uzak durmaları gerektiğini çok iyi bilirler.
Ayrıca ben kimseye coin almayın, borsaya girmeyin, fon almayın, şunu alın, bunu yapın diye yatırım tavsiyesi vermiyorum vermem de. BTC almayın dediğim tek bir cümle gösterebilir misiniz? Senelerdir bu işin içerisindeyim, borsa, fon, altın, döviz, forex, cryptocoin hepsini takip ettim dönem dönem. Bir insan bir sene içerisinde parasını %200 kâr edip parasını 3e katlıyorsa, tek bir ihtimal olabilir o da gerçekten şanslı olduğudur, tekrar altını çiziyorum bakın, şanslıdır, mantıklı tutulur hiç bir yanı yok. İstediğin analizi yap, tüm grafikleri oku, ayıdır, boğadır, yılandır, gündemi takip et, her kim bana gelip ben tatil yerimdeyim günde 2500 lira kazanıyorum derse ona inanmam, başkalarının da inanmasına müsade etmem. Bu resmen insan aklıyla alay etmektir, dalga geçmektir.
Alıntıları GösterIsini bilen adamlar her turlu gruptan para kazanmasini bilir. Her turlusune girdik tecrube ettik. Tavsiye veririm arastiran olur olmaz gerisi kisinin kendi kararidir. Buyuk baliklarin kazanmasina takmissiniz hangi borsada aksi oluyor? Karini al cik isine bak cizigini bil para kazanirsin. En garantisini oyna dusukten al longa yat parani 2 3 e katla. Btcnin yataya gitmeye basladigi son 3 ayda paramizi 5e katladik sukur. 2800 4000 dolarlardan diplerden de buyuk girdik buyuk kazandik. Her btc yorumuna olumsuz donus yapiyorsunuz dolayli yoldan uzak durun diyorsunuz. Bu arada gunde 2500 tl buyuk oynayan icin cerez parasi biliyorsunuz degil mi? Herkesi 3-5 bin oynayan heyecan arayanlarla karistirmayin. Tecrubeniz kadar tecrubemiz olabilir. Ben baslarken her turlu cinligi denedim carpildimda carptimda. Cokta kazandim. Sans milli piyango isidir. Herturlu tavsiyeyi veririm net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne yazık ki bizim borsa rulet masası olmuş durumda. Yatırımmış, şirketlerin değeriymiş, yatırımmış fln boş. Para babaları istediği kağıdı yükseltiyor, istediğini düşürüyor. Şirketin ne kadar iyi yahut gelecek vaadettiğinin önemi kalmamış durumda. Küçük yatırımcı çok kolay bir şekilde tüm elindekileri kaybedebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KasarHood!Isini bilen adamlar her turlu gruptan para kazanmasini bilir. Her turlusune girdik tecrube ettik. Tavsiye veririm arastiran olur olmaz gerisi kisinin kendi kararidir. Buyuk baliklarin kazanmasina takmissiniz hangi borsada aksi oluyor? Karini al cik isine bak cizigini bil para kazanirsin. En garantisini oyna dusukten al longa yat parani 2 3 e katla. Btcnin yataya gitmeye basladigi son 3 ayda paramizi 5e katladik sukur. 2800 4000 dolarlardan diplerden de buyuk girdik buyuk kazandik. Her btc yorumuna olumsuz donus yapiyorsunuz dolayli yoldan uzak durun diyorsunuz. Bu arada gunde 2500 tl buyuk oynayan icin cerez parasi biliyorsunuz degil mi? Herkesi 3-5 bin oynayan heyecan arayanlarla karistirmayin. Tecrubeniz kadar tecrubemiz olabilir. Ben baslarken her turlu cinligi denedim carpildimda carptimda. Cokta kazandim. Sans milli piyango isidir. Herturlu tavsiyeyi veririm net.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcanka
Alıntıları GösterCok guzel kaybetmissiniz anlasildi. Acisi hala cikmamis. Konu sahibi arkadasa en iyi orneksiniz. Bu arkadasi ornek almayin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbette kazanan var. Yakın çevremde 5-10 sene bile olmadan çok sayıda gayrimenkul sahipleri borsa sayesinde kazandı ve mal mülk sahibi oldular.
-
Şahsi görüşüm Türkiye'de paran borsada işlem gören hisse senedinde bir ila üç yıl kalacak.
Ya da RSI göstergesi haftalık olarak 30 ve altı banda düşünce alıp bir yıla kadar bekleyeceksin.
Kripto para bana hiç güven vermiyor. 24 saat giden bir borsa türü ve çok pis kucağa bırakmaca var.
Regülesiz borsa bildiğin bok çukuru.
İnsanlar toplanıp toplanıp pump dump yaptırıyor, borsa firmaları kendileri de içeriden işlem yapıp küçük balığın parasını stop loss ile eritiyor.
Düşün bir yerde fena kırılma olacak ve şirketler bunu göstergelerden okuyor ve güm diye yükleniyor. Stop loss'lar patlayınca yukarı bir zıplama geliyor.
Düşüşler de benzeri.
-
Kripto para borsası varken normal borsaya girmek saçmalık olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X