Şimdi Ara

BORSA TRADE (Günlük/Haftalık/Aylık AL-SAT) Sinyaller (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
40
Favori
26.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gardiyan_16 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu link nedir ne ise yariyo

• Gardiyan_16 G kullanıcısına yanıt
    Kapalı galiba?

• join.me
    Screen Sharing, Online Meetings & Web Conferencing | Try join.me Free
    https://join.me/828-818-323

tıklayınca açılır

• Berry1925 B kullanıcısına yanıt
    Hata veriyo 2 kodda ya da yayın yok ?

• girilmiyor
    vay be donanım haberde HHV ler ,LLV ler ,REF ler bunları da görecek miydik.gözlerimi yaşarttın kardeş :)
  • EfsaneFenerli kullanıcısına yanıt
    1milyon hacim yaparsanız şirketler veriyor.
  • Berry hocam yasiyomusun

• quote:

Orijinalden alıntı: randa

Berry hocam yasiyomusun

bütün sistemler al da.türk varlıklarına giriş var. seçime kadar iyimser hava devam eder.seçimden sonra düzgün birlik olursa bu hava yine devam eder.
  • Merhabalar ben 18 yaşında küçük bir yatırımcıyım hisse satışlarıyla ilgili kafa takılan bir şey var sormak istiyorum şimdi banka satışta binde 1,85 komisyon kesiyo o tamam ama o nun üstüne bir daha konisyon kesiyor bunun nedeni acaba nedir örneğin 800 liralık hisse satıcam elime sadec 700 lira geçiyo acaba bunun nedeni nedir

• Selam bir kac arkadasla takildik bir iki haftadir. Gayet guzel al sat yaptik. Suan isctr haftalikta al var demistik sebebi belli oldu.
    Simdi ben 79 k da ikili tepe yapacagini dusunuyorum. Yani assagiya donus.

unuttun berry bizi. :) benim merak ettiğim stop loss neden bu kadar üzerinde durulan bir şey ? Şöyle bir şey düşünüyorum trend yönü bariz aşağı da olmadıkça gün içi ya da haftalık 10 tl den bir hisse aldık %4 düştü.9.6 tekrar aldık %4 bir daha düştü.9.2 tekrar aldık ve en son aldığımız fiyattan yükselişe geçti. 9.6 olunca 9 .2 den aldıklarımızı satıcaz. Bu böyle döngü olarak devam edicek. Maliyet düşürmek olarak değil de her yeni aldığımız fiyatı yeni hisse olarak düşünücez. Bunu formüle döküp kar/zarar oranına bakabilir miyiz ?

• Rikota R kullanıcısına yanıt
    80 tl den 10 lot hisse almışsındır , satıcağın zaman hissenin fiyatı 70 olmuştur en mantıklı açıklama bu gözüküyor. İnternetten baktığın da hesap hareketleri gibi sekme vardır detaylı bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alicanarslann

unuttun berry bizi. :) benim merak ettiğim stop loss neden bu kadar üzerinde durulan bir şey ? Şöyle bir şey düşünüyorum trend yönü bariz aşağı da olmadıkça gün içi ya da haftalık 10 tl den bir hisse aldık %4 düştü.9.6 tekrar aldık %4 bir daha düştü.9.2 tekrar aldık ve en son aldığımız fiyattan yükselişe geçti. 9.6 olunca 9 .2 den aldıklarımızı satıcaz. Bu böyle döngü olarak devam edicek. Maliyet düşürmek olarak değil de her yeni aldığımız fiyatı yeni hisse olarak düşünücez. Bunu formüle döküp kar/zarar oranına bakabilir miyiz ?

Endeks 93k dan denk geldigimizi dusunelim. Endeks 70 k yi gordu araliksiz, nereye kadar dayanabileceksin? O yuzden her zaman bir sisteme ihtiyac vardir. Bu is sistemsiz olmaz.
    Ben yeri geldi mi 2 hafta islem yapmiyorum arkadaslar haydi ne zaman alacagiz diye heyecan yapiyorlar cunku saglam gordugum sinyal yok. 2 hafta once ciddi sinyaller geldigi icin islemler yaptik en assagiya % 10 kazanc aldik. 9.60 dan aldigin bir hisseye 9.20 den destek atarsak ayi piyasasinda oyle bogarlar ki sasirir kalirsin. Ayi piyasasinda kademeyi tavsif etmiyorum dedikleriniz ancak boga piyasasinda olur. Ben realize oldum sistemde sat yok ama teknik realize ol dedigi icin getiriyi maksimum seviyede tutmaya calisiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 7 Ekim 2015; 15:48:58 >

• Hocam sadece hisse tavsiye etme aynı zamanda bist100 ün yönü hakkında da teknik analiz yap bugün yapmışsın diğer zamanlarda da yap yani

YTD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yarin icin tavsiye varmi butun kagitlar cok hizli yukseldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

Selam bir kac arkadasla takildik bir iki haftadir. Gayet guzel al sat yaptik. Suan isctr haftalikta al var demistik sebebi belli oldu.
    Simdi ben 79 k da ikili tepe yapacagini dusunuyorum. Yani assagiya donus.

Hocam benide dahil eder misiniz kadroya yarın birini elden çıkaracam. :D

• berry hoacam finbn 6.46 oldu geçen ben geçen ay 3.20 den sattım.
    kağıtta duranın kazanca gel 100 prim yapmıştır.
  • arkadaşlar size bir kaç kıyak geçeyim madem. burada bir kaç arkadaş ile al-sat yapıyoruz 1-2 haftadır kazanç gayet güzel.
    nicklerini bilmiyorum canlı yayın yapıyoruz, yazarlarsa memnun olurum performansımız nasıl..

şimdi tüpraş,doco, isctr ile girdik kazanç iki taraftanda güzel, hoş ben isctr almadım, arkadaşa aldırdım.

248TL maliyetli doco aldık cuma günü.

çelebide bir kaç gündür çalışma içerisindeyim ve tekniği sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

ÇELEBİ 60dk lık'ta şuan AL sinyali veriyor
    ve yukarıda çizgidiğim düşme trendi YEŞİL çizgilerin dışına çıktığı an AL sinyali verdi, sinyalden önce yaptığım çalışmadır. kırmızı dikdörtgende clebinin YEŞİL çizdiğim yerde edeceği hareketi göstermektedir. yani işlem yapsa idim 1 haftada belkide %30 %40 kazanç sağlayabilirdim.

%50 alım için ilk olarak YEŞİL in dışına çıkmasını bekledim ve bugün çıktı hemen ardından sistemim AL sinyali verdi.

asıl yüklü alımımı TURUNCU dışına atttıktan sonra yapacağım. ben CLEBI yi düşünüyorum, şuan alınabilir fiyatta.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.