< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin demenle Türkçülükten çıktım evet conoya bak blok. |
Avrupa kalkınma bankasından kaça alındığını biliyormusun da Katara kaça satılmış merak ediyorsun. Londrada yabancılar özellikle de arapların o kadar yeri varki İstanbul yanında devede kulak kalır. Bu araplarda para var ama sizin bu müslüman düşmanlığınız nedeniyle o paralar avrupa abd de işliyor kaymağını da avrupa abd yiyiyor. Ek olarak Volkswagen demek özel şirket. Peki al sana kapak. https://www.volkswagenag.com/en/InvestorRelations/shares/shareholder-structure.html# ![]() |
Yerli girişimcinin parası yoksa Katarlı yada yabancı 2-3 katına yeri satın alıyorsa iyi bir şey tabii ki. Ama beleş uçak geliyor beleş fabrika veriliyor başka satışların fiyatı belli değil toplumun kârı belli değil hatta yok yoksa Finansbank yada Digitürk satışında anormallik yok çünkü özel zaten onlar mesele olan devlete ait olan yerler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin için fark etmez. Müslüman olması veya arap olması yeter. Boşa düzeltme yapmayın. Avrupa abd cicidir. 1000 senedir Türkleri yoketmeye çalışan ve minimum 3-5 milyon Türkü katleden avrupa abd cicidir. Siz araplar Osmanlıyı arkasından vurmuş der dırdır edersiniz. Olayı yapan az bir satılmış araptır. Artı sizin buna da sevinmeniz lazım çünki Osmanlı da size göre kötüdür. Araplar iyi yapmıştır sizin kafaya göre. |
Sadece bist'in %10u satılmadı 10 madde var orada... Ayrıca bist'in hissedarı yabancı kuruluş vardi nasdaq %5le girmiş 2013 yılında yine Akp satmış dışardan kolay döviz girişi olsun diye dövizi baskılamak için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2030 yılında Türk Telekom yine devletin olacak... Milli piyangodaki milli kelimesi sayesinde müşteri güven duyuyor değişik isim olsa veya yabancı isim olsa loto oynayan kalmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 29 Kasım 2020; 0:36:49 > |
Nastaq'da bir borsa sonuçta. AKP döneminde satılmış yine. Nastaq'a özel bir imtiyaz verildiyse muhalefet bilipte susmuşsa kötü tabii ki... Fakat katar'a verilirken belli imtiyazlarda veriliyor yol su enektik anlaşması yapılıyor özel istinye park satilirken bile oraların yolları değişmiş ismi değişmis... Normalde Arap sermayesinin Türkiye'ye gelmesi iyi bir şeydir ama batan geminin malları şeklinde veriliş doğru değil yada zarrap tarzı başka şeyleri örtmek mi amaçlanıyor diye soru işaretleri yaratıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen ya kapak nedir bilmiyorsun ya da söylenilenleri anlamadın. Volkswagen özel şirket ve yönetim kurulu istediği paraya istediği kişiye satar. Borsaya kote oldukları için uymaları gereken kurallar hariç ihale, şeffaflık gibi meselelerle özel şirkete laf etmenin manası da yoktur. Yönetim kurulundan satış kararı çıkarsa tamamdır. Burada kamu yararı için şeffalık ve ihale olmalıydı. Sami Ofer’i ihya eden Tüpraş vakasına dönmesin diye itiraz ediyorum. Kapalı kapılar ardında yapılan işler şeffaflık da yoksa pek de iyi olmuyor halk için. Kimsenin hiç bir şeyi sorgulayamadığı, şeffaflığın olmadığı bir ülke hayal ediyorsun anlaşılan ve herhalde bu kadar uzun süreli ve ağır genç işsizliğini de tesadüf filan zannediyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşım bilmiyorum sıkıntı o zaten. Bu arada akp'li olunca ülke satılsa sorun olmuyormuş bunu da anladık. Avrupa kalkınma bankası alırken ne kadara aldığını, anlaşma içeriğini biliyordum. Şimdi bilmiyorum. Her şey kapalı üstelik çok daha fazlasını satmış vermiş olabilirler. Bilmiyorum, bilmiyoruz, ülkeyi satıyorlar tek bildiğimiz o. wv özel firma istediğine pay satar. Benim dediğim şeyi söyleyip al bak ispatladım demek bambaşkaymış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 29 Kasım 2020; 13:4:59 > |
|
|
Allahtan emir geldi diyip halka kakalarlar yine dicem de canım istedi sattım dese de pek bi sey degismez yıne oyları alırlar koyun cok. hepsı muhalefetın sucu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.S .T -- 29 Kasım 2020; 12:57:18 > |
|
![]() ![]() ALIN GÖRÜN GÖZÜNÜZE SOKUN VR Discord Kanalında biriyle yaptığım sohbet. YAZIK BİZLERE. Birleşik Arap Emirliklerinde yaşıyormuş.) 16 yaşında çocuk jetski alayım diyor lan JETSKI. Biz de de aha bu: ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 29 Kasım 2020; 13:8:48 > |
|