< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 26 Kasım 2020; 17:11:57 > |
Ülkenin tapusunu acaba ne zaman katarlılara verecekler, onu bilsek de rahatlasak. |
Kanal İstanbul güzergahındaki bir cok arazi
İstinye park Borsa istanbul Ve daha niceleri. Resmen ulkeyi katarlilara peşkeş çekiyorlar. |
%10 az mı olmuş sanki ?
|
Şaka gibi yemin ediyorum.Şaşırmış bunlar yaş 33 denk geldiğim döneme bak.Bakın gün geliceki bu mesaj burda bulunsun.Sırada ASELSAN var.Bu millete ALLAH akıl fikir versin.Paramparça ettiler ülkeyi yabancılara sata sata..!Ben şaşırmıyorum artık yazık bu millete vallaha pesssss
![]() |
Ahahah konuda bir tane bile akp li yok, nereden savunacaklarını kara kara, uzun uzun düşünüp, kıvırmanın yolunu arıyorlardır. |
Antalya Limanı, İstanbul Borsası, Haliç, İstinye Park, Trabzon... Katar'a verilmeyen kalmadı akp'in iktidardan inmemek için yapmadığı kalmadı. bunlar memleketi satar o koltuktan inmezler lafı artık gerçek olmaya başladı. ekonomi bitmesin, sıcak para gelsin diye her şeyi yapıyorlar. işin kötüsü hem paraları yiyorlar, hem bunları yapıyorlar. allah sonumuzu hayır etsin. ülke katar'ın oyuncağı haline geldi. |
Savunun akpliler.Hadi bekliyorum.AKP'nin kol değneği MHPliler savunun bunu.Bekliyorum. |
bunlar bizi sonunda katarın mandası yapacak!! kurtuluş savaşında yedi düvelin yapamadığını götü boklu araplar yapacak. |
isim hakkının mı %10 nu nu almış. O zaman Borsa İstanbul'un baş harfine Katar ın K'sını koyup Korsa İstanbul mu diyeceğiz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 26 Kasım 2020; 17:22:18 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 26 Kasım 2020; 17:24:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilal Bıyıklı Bozkurt -- 26 Kasım 2020; 17:29:32 > |
İtibar için yapmışlardır,malum itibar için memlekette parayla satmadığı bir biz kaldık |
_____________________________ |
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası geçen sene %10 luk kısmını satışa çıkarmıştı bunu da TVF (türkiye Varlık fonu)satın almıştı. Şimdi ne diye Katar' lılara satıyorlar anlamak zor. |
Cezzar Ahmet Paşanın kemikleri sızlıyordur... |
Katar Abd'nin izni olmadan tuvalete gidemez, yapılanlara bakınca bopçu şahıs istikrarından taviz vermiyor. |
|
Katar dünyanın en zengin ülkesi borsaya ortak olup fonlaması bence yararımıza bir durum. |
Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
|
|
e 3 milyonluk katar'ın manda ülkesi olalım o zaman 80 milyon olarak ne dersin? mantıklıymış baksana. |
Antalya Limanı, İstanbul Borsası, Haliç, İstinye Park, Trabzon... Katar'a verilmeyen kalmadı akp'in iktidardan inmemek için yapmadığı kalmadı. bunlar memleketi satar o koltuktan inmezler lafı artık gerçek olmaya başladı. ekonomi bitmesin, sıcak para gelsin diye her şeyi yapıyorlar. işin kötüsü hem paraları yiyorlar, hem bunları yapıyorlar. allah sonumuzu hayır etsin. ülke katar'ın oyuncağı haline geldi. |