Şimdi Ara

**borsa ile ilgilenen arkadaşlar buraya***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003'den borsa ile ilgilenmekteyim. 2008 den beri profesyonel bir şekilde yapmaktayım.www.piyasayorumu.com sitesini açtığımdan günden bu yana ekip arkadaşlarımızla beraber sürekli insanlara kulaktan dolma olmayan gerçekten bilinçli yatırımcı olmaları için uğraşıyoruz.

Nisan 2018'den beri düzenli olarak başlangıç seviye borsa eğitimi verdik. Gelen talepler ve eğitim ekibinin aldığı kararla başlangıç seviye eğitimler geçen ay bitti. Artık Orta Seviye Borsa Eğitimlerine geçiyoruz. Herkesin anlayacağı dilden anlatıyoruz... Teknik terimler ile dikkatin dağılıp, uykulu modda dinlediğiniz bir eğitim değil bizzat sizde karşılıklı olarak eğitimin içinde olduğunuz, anladığınız, soru-cevap ve uygulamalar ile eğitimde öğrenip ayrılacağınız bir eğitim olmaktadır. Ayrıca sitemizin mail adresi veya facebook sayfasından eğitim sonrasında destek almaya devam edeceksiniz. Bu destek al sat tut vb SPK kurallarını aykırı destekler değil öğrendiğiniz bilgilerin uygulamasında çizgiler doğru - yanlış, analiz doğru yanlış vb desteklerdir. Borsada kazanabilmek için Balık tutmayı öğreneceksiniz. Detayları öğrenmek isteyen arkadaşlar linkten ulaşabilir => http://www.piyasayorumu.com/egitimler/herkesin-anlayacagi-dilden-orta-duzey-borsa-egitimi/**borsa ile ilgilenen arkadaşlar buraya***

• Simdi sen bu isten para aliyonmu almiyonmu sakata gelmeyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretli reklam üye ban konu kilit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.