Şimdi Ara

📊 Borsa Görüşleri, Analizleri [ANA KONU] 💰💰💰 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
137
Favori
74.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tukaş hakkında çok fazla bilgim yok, çok volatil olduğunu biliyorum, 18 tl filan olmuştu, oradan çaktılar çok can yaktı ama bu zamanların favori sektörlerinden gıda sektöründe olması avantaj. Çok detaylı gösterge filan incelemedim ama grafiğine bir baktım 11,30 üzerinde pozitif gidişatı olur gibi duruyor.  

• Merko dikkatimi çekiyor. 30 tl ye dayanmıştı, oradan beri mal boşalttılar, bugün 10 tl altını test etti ve üzerine atıp tutunmaya çalışıyor. Saatlik göstergeler ve rsi henüz pozitife dönmedi ama bu hacimle garip hareketler var. Aslında bu hisseye brüt gelse sanki daha iyi olur. İzlemedeyim. YTD

• por favor kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Beklemede kalmaya devam ediyorum inşallah üzmez. Gerçi mevcut seviyenin altına düşeceğini çok düşünmüyorum. Ocakta yeni fabrikaları de hizmete girecek diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam merko topluyor siz girdinizmi biz girelimmi sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boldpilots

Hocam merko topluyor siz girdinizmi biz girelimmi sizce ?

Rsi güzelleşti, 10 tl üzerinde saatlikte kaldı ve ben yüklü olmasa da 10,21 den girdim. Dursun sepette. Aslında f/k baksan halen pahalı ama bu işler f/k ile çoğunlukla olmuyor, tahtaya hakim olanın maliyeti ve senaryosu ile yürüyor. YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 5 Kasım 2020; 14:57:10 >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam turkcell hakkındaki görüşleriniz neler

• Dün 10,21 den girdiğim avod dan tavandan az önce 13,02 den çıktım. İhtimal tavandan kapatacak ve pzt primli de açabilir ama bu tür zpek hisselerde cebine atıp pek ardına bakmayacaksın. Firmanın bedelli müracaatı var, sektör güzel ve bilançosu iyi gelebilir ama epey de primlenmiş. Kazananlara, daha da kazanacaklara bereket versin. Uzuncuyumdur ama bu hisse için değil. YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 6 Kasım 2020; 15:48:18 >
  • Takip

• TAKİP

• Hocam mrb. #LOGO hakkında bir görüşünüz, düşünceniz var mıdır? @por favor

• AEFES, KCHOL ve ULKER bilançolarına mutlaka bakın arkadaşlar. Güzel bilançolar görünüyor. Şurada yayınlanmış detaylar var: https://gazetebanka.com/haber/aefes-ve-kchol-hisseleri-tut-ulker-hisse-senedi-al-tavsiyesi-aldi-deniz-yatirimdan-aefes-kchol-ulker-hedef-fiyat-ve-bilanco-degerlendirmeleri-7870.html Bu bilançonlar üzerinden bu 3 hisse üzerine değerlendirme yapılabilir.

• tAKİP

• Merko devam mı üstad

• Eurusd gibi pariteler de tartışılır mı yoksa sadece hisseler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: msmszn

Merko devam mı üstad

Sonradan fark ettim. Yukarıda yanlış yazmışım. Avod değil merko dan 13,02 den çıkmıştım. İki günde güzel prim olunca bu tür volatil hisselerde aldığını vermemek için makul kar görünce çıkıp ardıma pek bakmıyorum. Bugün de sanırım tavandı, yürümeye devam edebilir ancak ben yeter deyip çıktım.

Vakit müsait olduğunda şu anki hisse portföyümü paylaşacağım.

Hocam euyo hakkında ne düşünüyorsunuz çok reklam ettiler hisseyi taban serisi başladı sizce daha kaç tabanı var merko gibi iyi yerden girilirse kazandırır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: boldpilots

Hocam euyo hakkında ne düşünüyorsunuz çok reklam ettiler hisseyi taban serisi başladı sizce daha kaç tabanı var merko gibi iyi yerden girilirse kazandırır herhalde

Hikayesini, beklentisi filan varsa hiç bilmiyorum. Kısa süre önce 2 tl altından başlamış uçmuş. Şimdi tüm göstergeleri aşırı sat demiş. Ama bu tür hisseler teknik filan da bozabilir. Tam kumarcı hissesi. Ben bulaşmam açıkcası. Ytd.

Merakla bekliyoruz hocam

Hocam pgsuz 1.2 gündür tavan gidiyor sizce 52,30 dan girilir mi?

Pgsuz tavan diye thy girdik bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 10 Kasım 2020; 11:7:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.