Şimdi Ara

(BORSA) Anlık veriye 4 ay ücretsiz ulaşın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ING Banka Kartı ile ayda en az 750 TL harcama yapan Turuncu Ekstra’lılar, ING Menkul Hesap açmaları durumunda, 4 ay ücretsiz anlık veri kazanıyor.

Hisse senedi, VİOP işlemleriniz için, ING Menkul Hesap'ınızı şubeye gitmeden ING Mobil ve İnternet Şubesi'nden hemen açabilirsiniz.

4 ay ücretsiz anlık veri talebinizi 0850 222 06 00 Telefon Bankacılığı'ndan sırasıyla 5 ve 4'ü tuşlayarak gerçekleştirebilirsiniz.

• Menkul hesap açmak istedim, eksik bilgi diyerek şubeye gitmelisiniz dedi.

ayrıca iş bankasındaki hesabımda süresiz olarak anlık veriye ücretsiz ulaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 18 Ekim 2018; 15:42:7 >
  • borsa hesapları icin bankaya gitmek zorundasiniz ( en azindan benim bankamda oyle ).. onlarca imza atiyorsunuz...

anlamadigim kisim o veriler ne? cunku anlik veriler zaten borsa hesabiniz varsa onunuzde oluyor al sat icin...
  • Tüyo var mı tüyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ziraat Bankasında harcama limiti olmadan 2 yıldır bedava . Yatırım hesabı olana .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Tüyo var mı tüyo
    ne kadar paran var

aselsan , brisa, goodyear , şekerbank ... takip et bunları

ytd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING nin yatırım birimi yok bildiğim kadarıyla, hangi kurum üzerinden yapılıyor acaba işlemler? Oyak mı? Bu arada bankada mevduat hesabınız varsa gerçekten şubeye gitmeden tüm başvuruları internet üzerinden yaparak yatırım hesabını açma işi Akbank'ta var sadece. Bende Axess vardı, bu yılın başında sadece direkt bankacılık uygulaması üzerinden başvuru ve onay işlemlerini yaparak yatırım hesabını açtım, ne öncesi ne sonrasında şubeye gitme ihtiyacı veya talebi hiç olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kampanya bitti!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    ING MENKUL var, ayrıca şubeye girmeye gerek yok ben internetten açmıştım zamanında. Komisyon oranı yüksek o yüzden gerek yok ING ye.

• Donsuz durur lotsuz duramaz borsada olan...

Ayrıca ing bankın kampanyası hiç fırsat değil, buz..

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    Az önce arkadaşım söyledi. bence de İngbank fırsatı sıcak değil.
  • her ay 750 tl sacmalık neysekı işbank ıscep uzerınden beleşe verıyor hıc bır şart şurt yok yatırım hesabı actır 1 tl ye bıle senet al sat, garantı vs en az 500 tl lık al sat dıye sart tutuyor en saglamı yatırım ıcın ısbank bugun yıne guldu yuzumuz ,senet alacaksınız bu aralar 0.9 tl ve 4 tl arasındakılerde takılın genelde 0.05 kurus oynuyor papazın gıtmesı borsaya yaradı ,10 bın tl lık senet alsanız 0.9 a 0.91 den satsanız yaklasık 110 tl kar edersınız zaten dustu dusecegı kadar daha aşşagı gıtmez gıbı senetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

borsa hesapları icin bankaya gitmek zorundasiniz ( en azindan benim bankamda oyle ).. onlarca imza atiyorsunuz...

anlamadigim kisim o veriler ne? cunku anlik veriler zaten borsa hesabiniz varsa onunuzde oluyor al sat icin...
    ben yapı kredi içinhiçbir yere imza atmadım, online açtım. çok sayıda da işlem yaptım
  • Vakıfbankta 15 adete kadar süresiz ve ücretsiz

boşa kanmayın bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

ING MENKUL var, ayrıca şubeye girmeye gerek yok ben internetten açmıştım zamanında. Komisyon oranı yüksek o yüzden gerek yok ING ye.
    Dün beni ing menkulden aradılar,eturuncu hesap olduğu için hisse senedi alım satımında binde 1 komisyon dedi. Zaten şu anki kurumda da aynı oran olduğundan bana pek artısı yok. Normalde standart komisyon binde 2 oluyor bankalarda. Anlık veri ekranı şartlarını falan sordum,ne kadar işlem yaptığımı sordu. Dedimki "abla ben spekülatör değilim,aylık yapacağım belki 100 bin işlem". Aylık 100 bin işleme anlık ücretsiz gibi birşey dedi,net anlayamadım. Zaten TEB ayda 5 TL'ye anlık veriyordu,almıştım bir kere ama çalıştıramadık bir türlü,hatta matriks teknik destek bilgisayarıma bağlanmış o da çalıştıramamıştı programı.
  • extinct kullanıcısına yanıt
    Maaş hesabı mecburiyeti yoksa Vakıfbankın kendisine kanmakla hatayı baştan yapmışsınız üzgünüm geçmiş olsun

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    ne gibi bir hata yaptım söyler misiniz ?
  • Bence anlık veriden ziyade komisyon oranında sıcak fırsat var mı ona bakmak lazım çoğu banka en iyi 1000 de 1 alıyor yanlışım varsa duzeltin çok yüksek komisyonlar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: devasaldost

Donsuz durur lotsuz duramaz borsada olan...

Ayrıca ing bankın kampanyası hiç fırsat değil, buz..
    Aynen

Sabırsız insanların kesinlikle girmemesi gerek borsaya test edildi onaylandı.

• extinct kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank kullanmak hata kabul ediliyor piyasada hocam. Kılı kırk yarıp kıl sahibine kırk takla attırması ile meşhur bir banka

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Gerçekki bir örnek verseydiniz üzerine konuşabilirdik.
    Bende borsada işlemler yapıyorum bu güne kadar kesinlikle bir sorunla karşılaşmadım.
    Garantide de hesabım kat ve kat kullanışı ve güzel trade online uygulaması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.