Şimdi Ara

Borsa anilariniz ( oynayanlar iceri )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneyen yada surekli bu isle ugrasan vardir. Paylasabilceginiz bir seyleriniz varsa buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efetarikk -- 18 Ağustos 2015; 9:30:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 3 yanlamisti kriz felan filan.Daha 2 3 ay öncekinden bahsediyorum.Anneme 1 ay önce doların tavan yapacağını düsukken al en kötü ufak zarara satariz dedim.Sen bu yaşta ne bilicen dedi.Suan 2 tane spor araba aliyorduk dizini dovuyor.

Türk ailelerindeki en büyük problem de bu değil mi?Sen cocuksan fikirlerin boştur sen hix bişey bilmessin.Bu da ona ders olduda dersin ucu bizede dokundu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir gün borsadaydik,borsa cöktü.

Sonra kurtardilar bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elk.de -- 18 Ağustos 2015; 12:12:34 >
  • borsadan ziyade keşke dolar 1.90 lardayken alsaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası çok olanın (piyasayı yonlendirebilenin ) kazandığı yerdir.Hayal kuranların ve kısa vadecilerin çekirge misali eninde sonunda kaybettiği yerdir. Emeklilik için harika bir kazanç kapısıdır bilene.Bilmeyenlere su link onerimdir http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=147466
    Ben bekleyemem hemen kazanmam lazım diyorsan ve elinde milyar dolarlar yoksa sakın bulaşma.

• Borsa sayılırmı bilmem ama 190adet cumhuriyet altınımız vardı 2010da sattık hepsini. 2yıl daha beklesek 3katına satacaktık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silebilirmiyiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne biliyim böyle yüksek meblağlar kazanıp batanınız yok mu :D
  • Petrol sirketimden bu ay gelen 100 milyon doların yarısını çin yuanina yatirdim bakalım ne olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.