Şimdi Ara

Bordo Bereliler Sehir Efanesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN hic bordo bereli gormedim. Siz gordunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehirde göremezsin zaten
  • efsane değil gerçektirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 9 Eylül 2015; 22:46:04 >
  • Şehir efsanesi falan değil

Ankarada özel kuvvetler komutanlığı var

Şehir efsanesi olsa öyle bir yer olmazdı değil mi

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Özel_Kuvvetler_Komutanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 9 Eylül 2015; 22:50:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Şehir efsanesi falan değil

Ankarada özel kuvvetler alay komutanlığı var

Ozel harekat olmasın o?

• İnternet yok mu orada? Google'a bordo bereli yaz gör. İlla face to face, canlı kanlı göreceğim, dokunacağım, nasıl birşeymiş diyorsan o biraz zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

İnternet yok mu orada? Google'a bordo bereli yaz gör. İlla face to face, canlı kanlı göreceğim, dokunacağım, nasıl birşeymiş diyorsan o biraz zor.

Videosunuda gormeedim hic. Mesela sehirde kamuflajlı mavi bereliler falan goruyorum ama bordo boreliler sadece operasyone giderken mi bereyi takıyorlar acaba yada her ilde yok mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Şehir efsanesi falan değil

Ankarada özel kuvvetler alay komutanlığı var

Ozel harekat olmasın o?

Hayır
    Özel kuvvetler

Özel harekat jandarmanındır ve jandarma özel harekat diye geçer

Özel kuvvetler bordo bereliler olanlardır

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    16 şehit verdiğimiz saldırıda şehit olan yarbay Özel Kuvvetlerden(Bordo Bereli) ayrılma bir subaydır. Kendisiyle 30-40 dk görüşmüşlüğüm vardır Allah mekanını cennet etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

16 şehit verdiğimiz saldırıda şehit olan yarbay Özel Kuvvetlerden(Bordo Bereli) ayrılma bir subaydır. Kendisiyle 30-40 dk görüşmüşlüğüm vardır Allah mekanını cennet etsin.

Vay be bir bordo bereliyle grusmek icin neler verirdim

• Bordo Bereliler hakkında daha TSK bünyesindeki askerin yeteri kadar bilgisi yokken halkın mı olacak ?
    TSK'nın bünyesindeki böyle birliklerin sırlarını, operasyonlarını dışarı açıklar mı akıl var mantık var. Her ülke ordusunun kendi halkına hatta kendi askerine karşı kapalı tutması gereken askeri sırları vardır kimse haberlerde bu birlikleri izlemeyi beklemesin. Ayrıca sen bordo berelileri 7/24 üniformayla gezen askerler mi sandın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Vay be bir bordo bereliyle grusmek icin neler verirdim

Arkadaş yalan söylüyor birader yorum yazdığı diğer konulara bakarsan pkkyı savunduğunu görürsün.
  • quote:

BEN hic bordo bereli gormedim. Siz gordunuz mu?

17 yaşındaki bi çocuğun görmesi neredeysr imkansız.

Ben görmeyelere anlatayım.

Askerliğimi 5. Komando alayında yaptım. Denetleme sırasında bir tümgeneral alayımıza geldi. O tüm general ile yanlış hatırlamıyosam 20 ye yakın bordo bereli gelmişti. Alay içtima alanında silahlarıyla generalin önünde beklediler.

Ben yakınından geçtim bordo berelinin selam verdim geçerken, öyle bir asker ki ulan bu çavuşın neyine selam vereyim demiyor tak diye karşılık veriyor. O 20 bordo berelinin içinde tahminimce 1.85 in altında 1 tane adam görmedim. Hepsi babayiğit hayvani vücutlara sahip. Bakışlarından bahsedeyim. Sana bakışıyla o kadar çok şey anlatıyoki ağzını açmaya korkarsın.

Ve dikkatimi çeken en önemli şey, alay binasında yanlarında o kadar vakit geçirdm 1 kere gülümsediklerini görmedim. Al sana şehir efsanesi gülüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• komando aramakla bulunmaz...
  • Sov yapmazlar temizlik yapar gecerler yakalarlarsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Askerliğimi 5. Komando alayında yaptım. Denetleme sırasında bir tümgeneral alayımıza geldi. O tüm general ile yanlış hatırlamıyosam 20 ye yakın bordo bereli gelmişti. Alay içtima alanında silahlarıyla generalin önünde beklediler.

Ben yakınından geçtim bordo berelinin selam verdim geçerken, öyle bir asker ki ulan bu çavuşın neyine selam vereyim demiyor tak diye karşılık veriyor. O 20 bordo berelinin içinde tahminimce 1.85 in altında 1 tane adam görmedim. Hepsi babayiğit hayvani vücutlara sahip. Bakışlarından bahsedeyim. Sana bakışıyla o kadar çok şey anlatıyoki ağzını açmaya korkarsın.

Ve dikkatimi çeken en önemli şey, alay binasında yanlarında o kadar vakit geçirdm 1 kere gülümsediklerini görmedim. Al sana şehir efsanesi gülüm.

Tamamda niye bu kadar gizli. Gelebilecek saldırılardan korunmak icin mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Tamamda niye bu kadar gizli. Gelebilecek saldırılardan korunmak icin mi?

Çünkü senin benim gibi değiller. Özel birlikleri var. Polis veya er/erbaş gibi değiller.

Adı üstünde özel kuvvetler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl hareket ettiklerinin bilinmesi iyi değil diye düşünüyorum. Bu yüzden eğitimleri vs. pek bilinmez
  • bir ünvandir , mesela özel hareket gibi, dünyda her ülkede böyle birlikler vardir, bunlar daha cok okumus egitimlidir, komandalardan hallicedir, ünvanlari bordo bereli olunca birsey degismiyor, öyle olsa , 5 bin kisilik bordo bereli kara hareketi düzenliyip kandili ele gecirirler, ayrica bir cin veya rus askeri kadar zor egitimler almiyor,

efsane olayina gelince zaten devletin böyle iddiasi yok, basinin, ergenlerin, ve anadolu milliyetcilerinin efsane goy goyudur, her pkk saldirisi sonrasi, yandas medyanin halkin gazini almak icin, manseti söyledir, iste pkk nin korkulu rüyasi sahaya iniyor xxx komandolar diye,
  • ayrica tek tekde irlandali turistin yikabailcek bordo bereli bir elin parmaklarini gecmez,
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.