Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni dlc'nin son bossu bir türlü geçemiyorum. Sırtındaki sütunlara ateş edip patlatıyorum sonrasında bütün videolarda elemanın göğüsü parlıyor ama benim oyunda parlamıyor tvh modda.

Normal modda parlıyor öldürüyorum ama bu sefer de arka taraftaki silahlığın girişi kapalı sarı bir camla. Oraya giremiyorum. Nasıl çözülür bu sorun bilen var mı?
  • Ben ilk Borderlands'i daha çok sevmiştim. Borderlands 2'de daha güzel şeyler çok ama, nedenini anlamadım.
  • Diyelim ben bir karakterle 8 level oldum. Yeni bir karakter seçtiğimde ana hikayeye baştan mı başlıyorum yoksa 8 level karakterimin kaldığı yerden mi devam ediyorum. Commando ile başladım ama diğer karakterleride merak ediyorum. Yoksa oyunu Commando ile bitirip en baştan yeni bir karakterlemi başlasam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Diyelim ben bir karakterle 8 level oldum. Yeni bir karakter seçtiğimde ana hikayeye baştan mı başlıyorum yoksa 8 level karakterimin kaldığı yerden mi devam ediyorum. Commando ile başladım ama diğer karakterleride merak ediyorum. Yoksa oyunu Commando ile bitirip en baştan yeni bir karakterlemi başlasam?

En baştan başlarsın.

DLC leri indirdiysen Gaige geliyor ek karakter olarak. Makine filan çıkartabiliyorsun yardımcı olarak baya kullanışlı bir şey. Axton komando. Taramalısı var ucuna bonba filan takabiliyorsun Maya Siren, düşmanları hareketsiz hale getiriyorsun baya kullanışlı. Bazı özellikleri açtığında kendinden filan yapabiliyorsun düşmanları. Zero assassin, sniper gücü yüksek, ayrıca belirli süreliğine kopya oluşturup zor durumlardan kaçabiliyorsun. Salvador ise eline iki tane silah alabiliyor taraya taraya gidiyorsun öyle.

Ben Zero'yu seçip oynadım ara ara zorlandım hele ki büyük bosslarda. Ama Axton ile Maya çok kullanışlı diğerlerine göre. Tabi biraz da kendi zevkine de bağlı.

• Axton ve Salvador FPS, Zero ve Maya da RPG karakterleri gibi geldi bana. Gaige de bu iki türün ortasında duran bir karakter sanırım. Ben FPS ye dönük bir oyuncu olduğum için Axton la devam ederim. Cevap için teşekkürler.

• PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 53KJ3-CK9W5-Z5XB3-T3BJT-969KW
    Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 5BCTT-XX6SC-ZSXJX-KFJBJ-66R5W
    PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CTWJJ-95F53-CKCW3-9JWJT-T5ZBB

isteyen golden key alabilir bu seri numaralariyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 53KJ3-CK9W5-Z5XB3-T3BJT-969KW
    Xbox 360 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 5BCTT-XX6SC-ZSXJX-KFJBJ-66R5W
    PlayStation 3 SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: CTWJJ-95F53-CKCW3-9JWJT-T5ZBB

Teşekkürler kod için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

quote:

Orijinalden alıntı: oray

PC / Mac SHiFT Code for a Golden Key in Borderlands 2: 53KJ3-CK9W5-Z5XB3-T3BJT-969KW

Teşekkürler kod için

ne demek, gule gule kullan :)

• Bu kodlar ne işe yariyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Bu kodlar ne işe yariyor?

Kilitli sandıkları açıyor. İçlerinde değerli eşyalar var.

http://www.ign.com/wikis/borderlands-2/SHiFT_Codes_and_Golden_Keys
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

Bu kodlar ne işe yariyor?

Kilitli sandıkları açıyor. İçlerinde değerli eşyalar var.

http://www.ign.com/wikis/borderlands-2/SHiFT_Codes_and_Golden_Keys

Tabi orijinal oyun gerekiyor kullanmak için.
  • arkadaşlar oyundan sıkılan ve satmak takaslamak isteyen pm atsın
  • Merhabalar;

Merak ettiğim bir şey var oyunu hilesiz bir şekilde korsan olarak single oynadığınızda da bu itemleri bulabiliyor musunuz? Yoksa her önüne gelen şunu buldum bunu buldum demiş screencaps falan koymuşta bundan dolayı diyorum. Yani item bulmak için illede multi mi takılacaz? Ayrıca ben habire ateş et öldür olayını sevmiyorum oyunu baştan sona yan görevlerin hepsini 1 kez yaparak yaparak bitireceğim ve bu şekilde iyi bir item bulma olasılığım nedir? Şimdi diceksinizki saatlerce farm yapmadan öyle item bulamazsın eğer öyle olsaydı herkes her itemi bulurdu... İyi de ben zaten oyundaki bütün efsane itemleri bulayım demiyorum ki? Yahu beni götürecek bir silah bulmak için 50 defa boss mu kesmek gerekiyor yani ne kadar saçma... Bir el atıpta oyundan soğumamı engelleseniz?

Üzerimde olanlar şu şekilde... (lvl21'im)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 4 Şubat 2013; 14:24:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

Merhabalar;

Merak ettiğim bir şey var oyunu hilesiz bir şekilde korsan olarak single oynadığınızda da bu itemleri bulabiliyor musunuz? Yoksa her önüne gelen şunu buldum bunu buldum demiş screencaps falan koymuşta bundan dolayı diyorum. Yani item bulmak için illede multi mi takılacaz? Ayrıca ben habire ateş et öldür olayını sevmiyorum oyunu baştan sona yan görevlerin hepsini 1 kez yaparak yaparak bitireceğim ve bu şekilde iyi bir item bulma olasılığım nedir? Şimdi diceksinizki saatlerce farm yapmadan öyle item bulamazsın eğer öyle olsaydı herkes her itemi bulurdu... İyi de ben zaten oyundaki bütün efsane itemleri bulayım demiyorum ki? Yahu beni götürecek bir silah bulmak için 50 defa boss mu kesmek gerekiyor yani ne kadar saçma... Bir el atıpta oyundan soğumamı engelleseniz?

Üzerimde olanlar şu şekilde... (lvl21'im)

Bulursun. Oyuna baştan başlayıp yan görevleri de yaparsan hikayeye devam ederken çok kolay bitirirsin oyunu. Oyun bittikten sonra yeni bir mod açılıyor. O modda en baştan başlıyorsun ancak üzerindeki itemler kalıyor ve yaratıklar senin seviyene eşitleniyor. Oyunu bu modda bitirdiğinde çoktan level 50ye gelmiş oluyorsun ve yeni mod açılıyor. Bu da bütün yaratıkları 46 ila 53 lvl arasında yapıyor. Böylece iyi item düşürmek için şansın artıyor.

Efsane itemler raid bosslar için gerekli. Onlar da işte dlc ile geliyorlar. Onlardan güzel itemler çıkıyor filan. Invincible ünvanlı yaratıklar. Ama ben hikayeye bakarım bir kere bitirir bırakırım oynu diyorsan sorun yok.

Oyun sana gerekli itemleri çıkarır zaten yol boyunca.

• aslında benim kastettiğim ilk oyunda mesela double anarchy vardı bunu bulunca rahat bir 4-5 lvl bazen hatta 9-10 lvl bu silahla takılırdın sağlam silahtı, (sledge'in silahı da öyleydi msl, habire kafaya bamgüm çakardık kritikleri) bu oyunda 23 lvl oldum daha böyle bir şey bulamadım, moxxi'nin silahları da ahım şahım değiller. bir de ilk oyundaki sweet wesson tipi corrode vuran silah favorimdi misal zombilere kafa çakıyordum çoğu sniperdan daha iyi zoom lvl'i vardı (4.2x). bu oyunda yok sanırım pandoradaki şirketler dahl, atlas falan hatalı diye evrendeki tüm sweet vesson ları geri mi çağırdılar acep? ya da hyperion toplatmıştır :)

ayrıca bu oyunda para ne işe yarıyor peki? yamulmuyorsam daha hiç güzel bir şey bulamadım vendorlarda, ilk oyunda turuncu item falan çıkardı hep underdome'da, şuan vendorlar çok dandik item veriyorlar... şöyle sağlam vendoru olan benimle yakın seviyeli silah verecek olan vendor bilen var mıdır? bari ordan bulalım bir iki turuncu silah. (not; ben oyun bitince iyi silah bulmak istemiyorum dlcler ile beraber bitirdikten sonra bidaha başlamam muhtemelen napıcam iyi silahı yani lvl 50 silah yaramaz bana silah lvl23 olcak lvl30 da da iş görecek olay o yani, hayal mi kuruyorum yoksa:S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 5 Şubat 2013; 16:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

aslında benim kastettiğim ilk oyunda mesela double anarchy vardı bunu bulunca rahat bir 4-5 lvl bazen hatta 9-10 lvl bu silahla takılırdın sağlam silahtı, (sledge'in silahı da öyleydi msl, habire kafaya bamgüm çakardık kritikleri) bu oyunda 23 lvl oldum daha böyle bir şey bulamadım, moxxi'nin silahları da ahım şahım değiller. bir de ilk oyundaki sweet wesson tipi corrode vuran silah favorimdi misal zombilere kafa çakıyordum çoğu sniperdan daha iyi zoom lvl'i vardı (4.2x). bu oyunda yok sanırım pandoradaki şirketler dahl, atlas falan hatalı diye evrendeki tüm sweet vesson ları geri mi çağırdılar acep? ya da hyperion toplatmıştır :)

ayrıca bu oyunda para ne işe yarıyor peki? yamulmuyorsam daha hiç güzel bir şey bulamadım vendorlarda, ilk oyunda turuncu item falan çıkardı hep underdome'da, şuan vendorlar çok dandik item veriyorlar... şöyle sağlam vendoru olan benimle yakın seviyeli silah verecek olan vendor bilen var mıdır? bari ordan bulalım bir iki turuncu silah. (not; ben oyun bitince iyi silah bulmak istemiyorum dlcler ile beraber bitirdikten sonra bidaha başlamam muhtemelen napıcam iyi silahı yani lvl 50 silah yaramaz bana silah lvl23 olcak lvl30 da da iş görecek olay o yani, hayal mi kuruyorum yoksa:S)

Oyunun co-op desteği olması ve sürekliliğinin sağlanması için silahlar arasında çok büyük farklılıklar koymuşlar. Hiç bir silah seni 4-5 level götürmez. mesela benim elimde zamanında 46 level pembe(dlc ile geldi ara renk) bir sniper vardı. 47 oldum bir sandıktan çıkan 47 lvl mavi sniper elimdekinden daha iyiydi. Oyun seni sürekli level 50ye zorluyor çünkü level 50 silahları hem iyi hem de co-op ile oynadığın invincible bosslar için gerekli.

level 50 zero var bende ve elim level 50in mor renkli silahları ile dolu. Ancak invincible bosslarla kapışamıyorum tek. Hakkı gitmiyor resmen.

• tüh, moralim bozuldu yaw elimde 40bin bucks var gidip moxxi'nin mekanda kumara yatırayım bari...
  • Arkadaşlar bazı silahların damage kısmında x2, x3 gibi ifadeler var. Ayrıca da bi damage seviyesi, örneğin 10 diyelim.

Damage'i 10 olup, x3 olan düz mantıkla 30 hasar mı veriyo oluyor? Ve neye göre x2, x3 belli oluyor, bazı SMG'lerde var bazılarında yok. Sınıfla mı alakalı bişey. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

Arkadaşlar bazı silahların damage kısmında x2, x3 gibi ifadeler var. Ayrıca da bi damage seviyesi, örneğin 10 diyelim.

Damage'i 10 olup, x3 olan düz mantıkla 30 hasar mı veriyo oluyor? Ve neye göre x2, x3 belli oluyor, bazı SMG'lerde var bazılarında yok. Sınıfla mı alakalı bişey. Teşekkürler.

evet öyle durumlarda damage üç ile çarpılıyor. Öyle silahların olması tamamen şanş işi. Tabi silahların renkleri ile de alakalı. Renk turuncuya yaklaştıkça özellikler daha da artıyor.

Ancak oyunda tek önemli şey silahın damage yüksekliği değil. Örneğin conferance call diye efsanevi bir shotgun var oyunda. Damage oranı genelde 5.000x7 civarında. Benim elimde 3000x18 damage oranı olan başka bir shotgun vardı ama diğer silah damage oranı düşük olmasına rağmen daha etkili. Çünkü geri tepme oranı düşük özel olarak. (Recoil Reduction) Öyle olunca aynı makinalı gibi tarıyorsun resmen çatır çatır götürüyor.

Aynı şekilde sniperların da dengesi ve fire rate oranı yüksek olmalı. + critical hit vermesi de gerekli.

SMGlerin fireburst seçeneğinin olması bana göre önemli. Tabi şarjör boyutu da geniş olmalı. Ekstra element damage vuruyor ise tadından yenmez.

Bunun gibi şeyler var. Oyun boyunca karşına kesinlikle güzel silahlar çıkıyor. Ama çok iyi silahlar için level50'ye gelmek şart. Tabi invincible ünvanlı bossları yenmek için de level 50 olmak şart.

• Oyun iyi de yan görevlerle yapıldığında çok sıkıyor.İlk oyuna birçok kişi burun kıvırken yan görevlerde dahil herşeyi yapmış biri olarak ikinci defa bir oyunda yan görevleri yaparken sıkıldım.(diğeri ise oblivion du -hemen hemen bütün elder scroll serisini oynamış biri olarak sıkılmıştım )Herneyse tavsiyem yan görevleri oynamadan ana görevi bitirmeniz daha sonra istediğiniz görevi alabilirsiniz.

Edit : Kasımda da aynı mesajı atmşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 19 Şubat 2013; 11:59:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.