Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende merakla bekliyorum oyunu.Bence Borderlands 2 Oyunculuarı diye bir grup kurulsa fena olmaz hani.
  • Tamda torchlight II almıştım. Olmaz ki ama
  • Oyunun ilk oyunla bir bağlantısı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunun farklı olacağı söyleniyor.
    Şu an canlı stream yapılıyor.
    http://tr.twitch.tv/2k
  • beyler hiç bir yerden yanlıt alamıyorum torchlight II ile bu oyunu alacam steamdan ilk alışverişim olacak paypal la ödemek istiyorum asagıdaki hatayı alıyorum. visa kart ile ödemek istedigim de gene aynısı cıkıyor. nedir bunun çözümü bilen var mı?

İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin.

birde steamda season pass diye birsey daha var o nedir ne işe yarar?
  • Steamı kapat pcye reset at tekrardan dene
  • yaptım gene aynı yeni bir hesap mı acsam ne yapsam anlamadım. hem paypalda hem k.kartında para var onda sıkıntı yok, paypalı sectigimde yeni bir sayfaya yönlendirmesi gerekiyormus hiçbirşey açılmıyor bende.
  • Steam programından yapıyorsan sitesinden dene. Yok siteden yapıyorsan birde programından dene.
  • borderlands 1 de olduğu gibi bunda da co-op zevkine varacağız.
  • O fiyat ne abi ya.
  • hay steamına ya 10 yıldır internetten alışveriş yaparım böyle rezillik görmedim.

İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin.

ney bu hata böyle ne istiyor derdi ne bu steamın anlamadım gitti. farklı bilgisayardan da deniyorum farklı tarayıcıdan da, programda da deniyorum olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

hay steamına ya 10 yıldır internetten alışveriş yaparım böyle rezillik görmedim.

ney bu hata böyle ne istiyor derdi ne bu steamın anlamadım gitti. farklı bilgisayardan da deniyorum farklı tarayıcıdan da, programda da deniyorum olmuyor.

Kartı kontrol edin.Ben garanti sanal kart+ paypal kullanıyorum bir sorun olmuyor.Season pass Borderlands 2 'ye çıkacak olan 4 DLC'yi bedava indirmeye yarıyor.(4*15=60 dolar-30 dolar=30 dolar kar)

Bu arada headseti olan 18 yaş üstü borderlands 2 coopçular steamden eklesinler.
  • kıbrısdayım suan sanırım o yüzden ödeme yapamıyorum. bende ana sayfadaki oyunların fiyatı sterlin olarak görünüyor bu sebeple anladım UK bölgesinde oldugumu ama hala neden ödeme yapamadıgımı çözemedim.

bu oyunun fiyatı bende 30 sterlin olarak görünüyor sizde sanırım 60 dolar. buranın fiyatıyla alsam iyi olacakda alamıyorum hiç birşekilde. gift kabul edebiliyorum ama. en kötü ihtimalle arkadasdan gift olarak alacam sanırım.
  • oyuna suanda cok ilgi yok ama ciktigi anda konunun sayfalari hizla artacaktir. x-box'a cikmis herhalde millet live'dan oynamaya baslamis, forumda yazmislar.
  • Americada çıkmış. Twitch te stream yapıyorlar. Gayet zevkli görünüyor oyun.
  • VPN ile amerika dan bağlanır gibi gösterip steam i açmaya çalışıyorum ama açılmıyor steam. Varmı başka deneyen ?

Düzeltme : Evet şu an oyun hazırlanıyor.

Evet vpn ile oynanabiliyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 18 Eylül 2012; 12:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

VPN ile amerika dan bağlanır gibi gösterip steam i açmaya çalışıyorum ama açılmıyor steam. Varmı başka deneyen ?

Hocam bu yöntem hiç aklıma gelmemiştiYani şu 2 gün fark olayını da anlamıyorum aynı anda çıksa ne olur sanki boşuna 2 gün daha bekliyor insanlar.

EDIT:Şimdi steam sözleşmesine baktım.Sözleşmeye aykırıymış.Ben riske etmeyeyim en iyisi.Beraber oynamak isteyen ekleyebilir: HeavyBlitz90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 18 Eylül 2012; 13:26:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

VPN ile amerika dan bağlanır gibi gösterip steam i açmaya çalışıyorum ama açılmıyor steam. Varmı başka deneyen ?

Hocam bu yöntem hiç aklıma gelmemiştiYani şu 2 gün fark olayını da anlamıyorum aynı anda çıksa ne olur sanki boşuna 2 gün daha bekliyor insanlar.

EDIT:Şimdi steam sözleşmesine baktım.Sözleşmeye aykırıymış.Ben riske etmeyeyim en iyisi.Beraber oynamak isteyen ekleyebilir: HeavyBlitz90

O sözleşmeyi okadar ciddiye alırsan oyun oynarken yellenmek bile hayal olur

Oyundaki silah çeşidi çok çok artmış. LVL 10 oldum daha biraz benzer silah bile çıkmadı karşıma. Bu silahları tasarlayan insanlarla tanışmak isterdim

• İnşallah 1. oyun gibi oynarken zevk alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukahn

İnşallah 1. oyun gibi oynarken zevk alırım.

1. oyunu seven bunuda sever. Hiç kuşkun olmasın.

Bu arada vpn ile oyuna girmek için linke bakabilirsiniz çok basit. Listeden Amerika seçmeniz yeterli.

http://www.gamekeystore.net/newstore/how-to-russian-keys-activation?language=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 18 Eylül 2012; 15:44:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.