Şimdi Ara

Borç varken hattı üzerime alıp başka oparatöre geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Numaram vodofone kayıtlı faturalı ve babamın üzerine fakat hattı üzerime alıp turkcell e geçmek istiyorum.Bu hat üzerinden yeni telefon alındı yani her ay taksitle borç ödeniyor bu borçla işlemi gerçekleştirebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hat üzerinden taksitli cihaz alındıysa hattını diğer operatöre geçirebilirsin ama toplu fatura gelir.

Toplu faturayı ödemezsen icra takibi olur.
  • Hattı üzerine aldığında yeni hat olarak görüneceği için 3 ay bekleyeceksiniz taşımak için

• Ben de Türk Tekekom'dan cihaz aldığım için, senelerce kılımı kıpırdatamadım. Bir daha operatörden cihaz almak mı? Asla! Telefonsuz kalmayı tercih ederim.

krkmz1666'nın da dediği gibi, hattı üzerinize aldığınızda, sıfırdan hat almış gibi ücret alınıyor ve 3 ay boyunca herhangi bir operatöre taşıma yapamıyorsunuz.

• her operatörde duran yani diğer operatöre geçirmediğin faturalı olursa sıkıntı olmaz, her ooperatörden ayNı anda puan toplarsın.

operatörlerdeki 2. hatlarını anlık faydalardan yararlanmak istediğinde diğer operatöre taşırsın.

Cihaz aldığın numaralar kenarda kaplı olarak durur, diğerlerini insanlara verirsin.

Gerçi hiç bir operatör %100 kapsama alanı garantisi veremiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.