Şimdi Ara

Borç tabi sizlere uyarsa. Gir oku lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rkadaşlar merhaba, yeni telefon alacağım ancak biraz paraya ihtiyacım var.Şimdi benim internetten oynadığım oyunda ki hesabımı bugün 80 TL'ye sattım.PlayStation 3'üm bir alışveriş sitesinde yayında onuda yarın 450'ye veriyorum.Bir arkadaşın sitesine post kasıyorum ordanda pazartesi günü 25 TL acağım.Şuan kullandığım BlackBerry 8520 Curve telefonumuda alıcı buldum 120 TL'ye satacağım şimdi bunları toplayalım.

Oyundaki hesap > 80 TL
    PlayStation 3 > 450 TL
    Post kasımından gelecek para > 60 TL
    BlackBerry 8520 Curve > 120
    Kendi param ise > 200 TL

Bunların toplamı tam 910 TL tutuyor.

Benim alacağım telefon ise ; 1325 TL

1325 - 825 yaparsak ; 415 TL bir açık kalıyor, ben bu açığın 215 TL'sini kapatırım ancak 200 TL'si çok zor.Ha tabiiki kapatırım istesem ancak işin en önemli yeri İSTEDİĞİM TELEFON SAH**İNDEN.com'da yer alıyor ve buradaki telefonların ilanı çok dayanmıyor hemen alıyorlar.

Bana şu 2 gün içerisinde 200 TL borç verebilecek birisi lazım, çıkar çıkmaz bilmiyorum ama.Ben bu 200 TL'yi 1,5 ay içerisinde 215 TL olarak geri ödeyeceğim. İsterse ön ödemeli olur yani nasıl adam ilan veriyorsa post kasımı ben borcumu 200 TL'ye kaç post geliyorsa kasarım vb vb.

İçiniz rahat olsun tüm kimlik bilgileri, banka hesap bilgileri verilecektir.Telefon felan, lütfen arkadaşlar durumumu anlayın yardım edin.

• Iphone mi alacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Iphone mi alacaksın
    Telefon almak için neden kendini bukadar kasıyorsun ? Maddi gücün varsa alırsın yoksa almazsın yani böyle varını yoğunu satmak nedir anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Telefon almak için neden kendini bukadar kasıyorsun ? Maddi gücün varsa alırsın yoksa almazsın yani böyle varını yoğunu satmak nedir anlamadım ?

Alıntıları Göster
    Anlamadigim olay neden 1350 liralik telefon almak zorundaymis gibi hissediyorsun kendini? Para varsa alirsin yoksa yeteri kadar oldugunda alirsin.Elindeki herseyi satmak nedir yahu sirf telefon almak icin? Hayatin buna mi bagli?
  • Verin şu bahattinin 200 lirasini

• quote:

+1

Teknolojiye bağımlı yaşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

+1

Malesef öyle hocam. Paran varsa alırsın ona kimse karışamaz zatende yani sırf alabilmek için elinde ne varsa onları elden çıkarmak çokta mantıklı değil bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

+1

Malesef öyle hocam. Paran varsa alırsın ona kimse karışamaz zatende yani sırf alabilmek için elinde ne varsa onları elden çıkarmak çokta mantıklı değil bence.

Alıntıları Göster
    Satma onları

• quote:

quote:

quote:

+1

Aynen sınırları zorlayıp maddi sıkıntıya ne gerek var en azından o telefonun ikinci elini alırım ben olsam

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Aynen sınırları zorlayıp maddi sıkıntıya ne gerek var en azından o telefonun ikinci elini alırım ben olsam

Alıntıları Göster
    Ben sana 200 TL veririm kardeşim .

Böbrekler ne durumda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Ben sana 200 TL veririm kardeşim .

Böbrekler ne durumda ?

Alıntıları Göster
    Haline acıdım, tüketim bağımlısı bir köle olmuşsun.
    Sana 200 TL değil ancak fikirlerini berraklaştıracak kitapları geri dönüşümsüz verebilirim daha çok faydalı olur.

• ne alacaksın? modeli ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Sana 200 TL değil ancak fikirlerini berraklaştıracak kitapları geri dönüşümsüz verebilirim daha çok faydalı olur.

Kitabın ismini de bana geri dönüşümsüz verebilir misin ?
  • İnsanlar hayali şirket kurup milletin parasını dolandırıp, kayıplara karıştıktan sonra kişisel bilgiler vb. deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Kitabın ismini de bana geri dönüşümsüz verebilir misin ?

Alıntıları Göster
    yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Crusader36

yazık

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

Alıntıları Göster
    hiç telefonun olmasa neyse diyeceğim ama, seni idare edebilecek bir telefonun varken başka bir cihazı almak için bu kadar kasman, her şeyini satıyor olman çok lükse kaçıyor, yani kısacası gerek yok. paran olduğu zaman alırsın, veyahut bir yerde çalış. mantıklı işler yapmalısın.
  • Babandan istesen vermez mi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi.

Babandan istesen vermez mi yani

birşey derdim de... demeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

birşey derdim de... demeyeyim.

Alıntıları Göster
    1 telefon için neyi varsa satıyor mantığa bak.Alsan ne olur onu almasan ne olur?Bir kere senin o telefona ihtiyacın var mı?O telefonu alınca hayatında ne değişecek?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.