Şimdi Ara

Borç tabi sizlere uyarsa. Gir oku lütfen. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu kadar şey 1 telefon için? Ve sahibinden.com da? Sakata gelmeyin derim ben.

Ps3 ile telefon kıyaslanamayacak durumda diyebilirim. Neden satıp riske giriyorsunuz ki. 215 lira+80; 295 lira. Gidip Avea in touch 2yi taksitli alıp her ay ödeyebilirsin. Ve seni geçindirebilecek bir telefondur. Bu kadar risk almanın anlamı ne?
  • Bence çok saçma bir telefon için bu kadar zahmete girmeye değmez.Hevesin geçince atıcaksın bi kenara,yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iromm -- 18 Ağustos 2013; 6:46:26 >
  • Beyler bu adami tanıyorum bir kaç forumdada ilan vermişti böyle hepsi kapatıldı adam dolandirici sakin vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone. Ipad veya android cihazi olanlara ayda 50-60 $ kazanabilecekleri birkac program onerebilirim. ancak emek istiyor biraz.

Dostum sanada onerim sahibinden.com daki adamla anlasip parayi elden vermen, boylece sahibinden.com a komisyon kesilmez adamda cihazin fiyatini biraz daha indirebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger iphone sa 600-650 tl ye amerikadan gelmis sim kilitli 4s ler var. 50tl ye de kilidi kirdirirsin,700tl ye tamam iste.

• Babamın çok güzel bir sözü var.. 3 liran varsa 3 liralık , 5 liran varsa 5 liralık yaşayacaksın diye..

Sen tam bir tüketim manyağı, gösteriş meraklısı olmuşsun.

Yani ne var bu iphone'da, s4'de.. 2000 lirayı bi plastik yığınına vermekle eline ne geçeçek?

Kendini onla bunla kıyaslama derim. Açlıktan geberiyorsun , telefon diyip duruyorsun.

• Bana saçma geldi ne yalan söyleyeyim.
    1. olarak bu devirde insanlar yüz yüze görüştüğü insanlara bile borç vermezken sen burada 200 lira istiyorsun e bu adamlar seni ne tanıyorlar ne ediyorlar verirler mi vermezler tabi ki en azından mantıklı olan bir insan vermez ayrıca bir telefon için de ps3 satman çok saçma olmuş bir telefon için o kadar şey yapman harbiden saçma olmuş bu kadar uğraşacağına girseydin bir işe hazır yaz ken 2 ay çalışıp ta elindeki parayla da birleştirip çok harika telefon alırsın üzerine para bile kalır. Diyorsun 1.5 ay içerisinde ödeyeceğim onun yerine 1.5 ay bekleyip o parayı toplaya bilirsin o ilan giderse gider başka ilan olmayacak diye bir şey yok illaki bir başka ilan olur yada başka yerlerden temin edebilirsin telefonu hangi telefonu alacağını yazmamışsın eyer bu paraya alacağın telefon 0 ise 2. Eline bakabilirsin yaşını bilmiyorum ama bu kadar şey yaptığına göre pek küçük olduğunu sanmıyorum arkadaşlarından borç ta isteyebilirsin yada ailenden. Kısacası borç istemekten önce alternatif çözümler bulabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.