Şimdi Ara

BORAT diye bir film!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İğrenc bir film..Tebessüm dahi etmedım filmde..
  • flimin saçmalıgı adından belli amatörce çekilmiş bir flim ..espiriler çok aptalca .. normal hayatta yapsan seni döverler..
  • Çok dandik bir film, harcadığınız zamana yazık.. Hatta film değil..
  • cok aptaldi
  • @ pegasus
    ------------spoiler--------------
    üstad otele girerken asansörü odası sanıp eşyalarını çıkarmasına da mı tebessüm etmedin be :)
    ----------spoiler bitti-------------------

" flimin saçmalıgı adından belli amatörce çekilmiş bir flim ..espiriler çok aptalca .. normal hayatta yapsan seni döverler."
    şizofren efendinin bu postu tüm cümle aleme ibret olsun. ben sinemadan anlamayan bir insanım ,bilmiyorum amacını demenin bir başka boyutu.
  • film çok komikti tabii ki anlamayanlara lafım yok rodeo sahnesi yeterdi be
  • quote:

Orjinalden alıntı: $izofren!

flimin saçmalıgı adından belli amatörce çekilmiş bir flim ..espiriler çok aptalca .. normal hayatta yapsan seni döverler..

amerikalıların bir lafı var bildin mi ? > that s the point.. filmin amacı o ztn .. normalde hic yapılmayacak bir şeyi yaptığın veya soylenmeyecek bir şeyi insanların yüzüne soyledigin zaman insanların tepkisi ne olur filmin özü genelde budur..sıradan bi amerikalı karakteriyle boyle davransaydı gerçekçi olmazdı soylediği kişiler şaka yapıyor zannederdi.. bu yazıyı okuyup e ztn biliyoruz diyenlerden özür bazılarına boyle basit şeyleri bile açıklamak gerekiyor anlaşılan..filmi begenen de olur begenmeyen de ama amator çekilen filmler oscar adayı olmazlar genelde..

• bence filmi dini ve siyasi islerle karistirarak izlemek yerine bi komedi filmi olarak izlenmesi lazm..

yoksa tadi cikmas..

o kadar da kotu bi film deil bence..
  • Fimi biraz on yargisiz elestirseniz herkes yok dini siyaseti onu bunu karistirmis once on yargisiz yaklasin sonra adam gibi yorum yapin cok supr bi film degil ama herkes birsey yazmis demekki herkesin ilgisini cekmis bubile basari bence film kazaklarla iki de amerikalilarla cok guzel dalga gecmis
  • degişik bir yapım ama daha iyi olabilirdi
  • açıkçası izleyeli 5-6 ay oluyor nerdeyse ama hala o çıplak kapışma sahnesi aklıma geldğinde iğreniyorum bide ben izlediğim sansürsüzdü dal ..... meydanda ama açıkçası pamela andersonu cuvalana koyup kaçırma sahnesi güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 24 Ağustos 2008; 3:58:17 >
  • Ben izledim bayıldım gerçekten çok güzel bir film.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flym4n -- 24 Ağustos 2008; 10:44:58 >
  • filmin komik sahneleri vardı kahkahalarla güldüğüm, hatta amerikalıların yaptıklarını gördükçe yok artık diyerek gülmekten yerlere yattığım. Komik film değüil diyenleri pek anlayamadım açıkçası.

Ayrıca filmin eleştirel bakışı için sadece bir örnek sahne söyleyeceğim filmden, izleyenler hatırlar.
    Borat bir ailenin evine akşam yemeğine gider. Ev sahibi, misafirler vs. vardır yemekte. Boratın yemekteki davranışları onlara ilginç gelir ve kültür farkı nedeniyle olduğunu söyleyip anlayışla karşılamak gerek diye konuşurlar.
    O sahnenin sonunda ise Borat evden polisler eşliğinde kovulur.
    Yani saçma sapan dini tarikatlara inanan, dünyadan bir haber olan, kıt ve ikiyüzlü amerikalıları güzel anlatır bu film.
  • izlicekseniz kazaklar açısından bakmayın olaya ama izlemeye de değmez bir film vakit kaybı diye adlandırılan sınıfa tam uyuyor saçmalıklar nerdeyse her sahnede var .
  • Filmin her sahnesi çok matrak ben de annem de beğenerek izledik. Kafanıza Kazakları , Yahudileri takarak izleyecekseniz izlemeyin , ben pek umursamadığımdan film çok hoşuma gitti. Soz zamanlarda bu kadar gülmemiştim her şey çok doğal yapılmış diğer insanlar olanları hayretler içerisinde izliyor , her hangi bir kaynaktan araştırmaya kalkmadım ama bence filmde ki her şey doğaçlama olarak yapılmış aynı bir gizli kamera şakası gibi yani. Mutlaka izleyin.
  • ilginç bir film izlenmesi gerekir diye düşünuyorum , güzel veya kötü diyemem ama izlenmeli.
  • oyuncu bir ingiliz. Filmin gerçekle alakası yok. Ve evet bence kacakları aşağılamışlar.

Borat bir kazak filmde kazakları cahil pis hepsi birbiriyle yatan kişiler olarak gözümüze çarpıyor.
  • Bencede gayet komik bi filmdi, bu adamın birde Ali G diye bir filmi var o daha eğlenceli bundan.
  • Sadece 30 dk'sını izleyebildim
    gereksiz bir film
  • Hakaretleri çok ağır ama...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.