Şimdi Ara

Borat 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • 23 kasımda yine gülmekten yoğun bakıma gideceğiz galiba




  • Demek bu yüzden IMDb'de görünüyordu. İlk filme hiç gülmemiştim ama yine de filmsiz kalırsam şansımı bunda deneyeceğim. Bu arada Sacha Baron da yaşlandığını belli ediyor be. Yaşını almış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacha Baron filmlerine önyargım vardı.Sonra ilk filmleri aklıma geldi.İlk filmi mobilde bulamadım.Denk gelince izlicem Borat 2 de izlenir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakacağım hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trump`in danismani filmde habersiz olarak oynuyor, basrol oyuncusu Borat`in kizini canlandiran Maria Bakalova`yi taciz ediyor, rudy giuliani Trump`in avukati. Kadinla roportaj sonrasi yatak odasina gidiyor, belini tutuyor, adresini ve telefonunu soruyor, elini pantolunun icine sokuyor (Guya mikrofon cikartma bahanesiyle)


    https://www.abc.net.au/news/2020-10-22/rudy-giuliani-calls-borat-scene-a-complete-fabrication/12801080




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 23 Ekim 2020; 21:41:47 >
  • Şuan yok prime da TR'ye düşer mi hemen acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malum ortamlara düştü de altyazı bekliyoruz.  

  • prime hesabiniz varsa, US vpn ile izleyebilirsiniz.

  • Bi 10 kere de bu filmi izleyeceğim herhalde, adam yine yapmış yapacağını :D Hazır evdeyken Ali G'den itibaren bir gün oturup izlemek lazım tüm filmleri arka arkaya.

  • Filmi bir saat kadar önce izledim. Tabi ki bir beklentim yoktu zira ilk filmi pek sevememiştim. Ancak şu anki politik dünyadan mıdır, yaşadığımız psikoloji midir bilinmez bu filmi ilkine göre biraz daha başarılı buldum.

    Sacha tabi ki de iğrençlikten taviz vermemiş.

    Olm o kanlı pedli dans sahnesi neydi öyle ya.
    Pislik herif midemi bulandırdı. Böyle şeylere gülmem ama o nezih ortamda böylesine büyük bir rezilliği ve iğrençliği bu kadar rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri sinirlerimi bozdu.

    Cumhuriyetçiler, redneck'ler, komplo teorisyencileri, ırkçı ve yobaz muhafazakarlarla hiciv-trolleme usulü çok fena dalga geçmişler. Bu dalga geçme işi yine de taraflı olmuş. İster istemez Kazakistan'ı gömüyorsun, tamam Cumhuriyetçiler'i tongaya düşürüyorsun ama demokratları eleştirmiyorsun.

    Trump'ın avukatını röportaj ayağına kandırıp trollemek, gizli görüntü alıp bu görüntüleri hem de seçim arifesi gösterime sunulan filmde kullanmak da "Bu ne cesaret yiğidim, seni tanımak istiyorum." dedirtti, ruh hastası manyak. Yukardaki yorumda da yazılmış ama filmi izlemediğim için mevzu havada kaldığından çok da ilgilenmemiştim. Sacha'nın mizah anlayışını pek sevmem ama şu hareketinden dolayı cesaretine inanılmaz derecede saygı duydum. Bu da haber linki:

    https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/trumpin-avukati-giulianiye-borat-soku-otel-odasinda-tartisma-yaratan-goruntuler-6092335/

    Ekşi Sözlükteki bazı bilgi içeren güzel entry'leri de kopyalayalım:



    filmin imdb sayfasında trivia kısmından alıntılar;

    -sacha baron cohen, mike pence sahneye çıkana kadar 2020 cpac'de (muhafazakar siyasi eylem konferansı) tuvalette yaklaşık beş saat beklemiş.

    -borat karakterini bozmadan muhafazakar yanlısı jerry holleman ve jim russell ile aynı evde beş gün geçirmiş.

    -sacha baron cohen'in bugün yaptığı instagram paylaşımına göre country steve olarak şarkı söyledikten sonra sahneye muhafazakarlar saldırmak için koşuyorlar ve cohen'de kamyonete kaçarak linç edilmekteden kurtuluyor.

    -rudy giuliani pantolonunun fermuarını açtığı sahneyi twitter'da "kayıt cihazını çıkardıktan sonra gömleğini sıkıştırdığını" belirterek savundu.

    -filmin asıl ve tam adı "borat: yakın zamanda azalmış kazakistan ülkesine fayda sağlamak için başkan yardımcısı mikhael pence'e pornografik maymun hediyesi"

    -sacha baron cohen, bu filmi yaparak hayatını riske attığını gerçekten hissetti. yapım sırasında neredeyse 100 kez tutuklandığı ilk borat filminin aksine cohen, covıd-19 salgını ve çeşitli siyasi protestolar, mitingler ve isyanlar nedeniyle tartışmasız daha tehlikeli durumlarla karşı karşıya kaldı. kurşun geçirmez yelek giymek zorunda kaldığı iki ayrı durum olduğunu bile söyledi.

    -film gizli çekildi ve detaylar eylül 2020'ye kadar ortaya çıkmadı.

    -tutar'ın 21.751 dolarlık ameliyatının fiyatı, borat'ın sorduğu gibi kazak para birimi tenge'de olsaydı, 51 dolar civarında olurdu.

    -film, sinagog sahnesinde görülen ve çekimlerden kısa bir süre sonra ölen judith dim evans'a adanmıştır.

    -filmin başında da görüyoruz ki borat amerika'da ilk filmin üzerinden geçen zamanda o denli popüler olmuş ki "muhabir borat" karakteri herkes tarafından tanınıp, yanına gelindiği için farklı kostümlerle gizli çekimler devam etmiş.
    28.10.2020 10:43 the desperate man.

    cumhuriyetçilerle müthiş şekilde dalga geçen, en az ilki kadar beğendiğim film. yalnız adamlarda nasıl bir ifade özgürlüğü seviyesi var insan hayranlıkla izliyor gerçekten. sen kalk trump'a en yakın adamlarla uğraş. mike pence'in mitingini bas, rudy giuliani'yi neredeyse tacizci konumuna düşür, ama başına hiçbir şey gelmesin. sacha baron cohen tacize yaklaşan o sahne için "yorum yapmıyorum, izleyici kendi sonucunu çıkarsın" demiş.

    adamın cumhuriyetçi rallisini trolleme olayı bile gerçek. sahnede millete şarkı söylettikten çok sonra düşmüş cumhuriyetçilerin jetonu. sahneyi basıp kovalamışlar bunu. ucuz atlattım diye dalga geçiyor.

    bizde de arif diye bir çocuk var sokak röportajları yapıyor, iki makara yapayım dedi anında gözaltına alındı. sacha baron cohen şu yaptıklarını türkiye'de yapsa siyasetçilere hakaretten, halkı aşağılamaktan, kin nefret tahrikten, fetöcülükten, pkk sempatizanlığından 1984 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırdı. çok enteresan film, çok enteresan ülke, çok enteresan ortam. bizim birkaç yüz yıl ilerimizde olabilirler.
    26.10.2020 19:05 ~ 27.10.2020 12:20 jc denton

    borat'ın tarım bakanlığından aldığı kılavuzun başlığında kazakça, tam olarak şu yazmaktadır: "kız bala terbiyeley yönindeki nuskavlık" (kız çocuk terbiyesi hakkında talimatname)
    24.10.2020 23:31 wip

    mike pence sahnesi 27 şubatta çekilmiş. o zamanlar konuşmayı basan bir protestocu olarak geçmiş haberlerde. kimse borat olduğunu, film çekildiğini anlamamış.


    25.10.2020 05:51 ~ 05:59 ciftbasli kartal




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Ekim 2020; 19:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nadir güldürse de çoğu sahnesi utanç verici

  • Filmi bitirdim ilk filme göre hiç olmamış. Çok fazla politik konu işlenmiş ve oyuncuların farkında olmayan sıradan kişiler olduklarına kesinlikle inanmıyorum. İlk filmde belliydi rasgele kişilerle çekilmişti hatta subway sahnesi efsanedir ilk filmin ama bu film öyle değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.