Şimdi Ara

BORACILAR (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
210.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boraların otomatik vitesli versiyonlarını tavsiye eder misiniz? (trendline)
  • Yokmu confortline borasını taksitle satacak yaw?valla içim kalıyo bu boraları görünce ama yeteri kadra peşin param yok?Taksitli olmaz mı abiii ya!
  • bu comfortline nın dışı

BORACILAR
  • buda benim pacific

BORACILAR
  • buda benim pacificin içi. yukarda arkadaşın verdiği resimdeki gibi iğrenç değil pacificlerin içi. arkadaş comfortum böyle güzel işte demek istemiş galiba

BORACILAR
  • ya bu kayserililer hep boraya mı biniyo ya?demekki ticaretteki ustalıkları araba seçiminede yansımış.Bizim okulda çalışan örtmen arkadaşta da 99 yeşil confortline var.geçen hafta sıralı sistem lpg taktırdı Sorgunda 1375 e.Sat diyorum am vermiyor çok seviyormuş aracını.
    tracksin kardeş senin araçta güzel Alllah tekerine taş dokundurmasın.Ya bide aracın fotosunu gece çekip göndersen hani şu iç ışıklarını görsek düğmelerin..
    yokmu milyar taksitle satacak arabasını yaaa!
  • selamlar.
    2001 model bora 1.6 otomatik comfortline aracımla ilgili yaşadığım bir problemi sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Arabamla 50-60 km hızla giderken direksiyon ve frenler kitlendi. Hemen el fren,ine asıldım fakat işe yaramadı.Motor durmuştu.
    Yavaş gittiğim için durabildim. Önümde bir aracın olmayışıda Allahın hikmeti.
    O sırada aracımın benzin gösterge ışığı yanıyordu.
    Hemen servisi aradım. Servis müdürüne durumu anlattım. Bana benzinin az olmasından kaynaklandığını, düz vitesli araçlarda benzinin az olması teklemeye, otomatiklerde ise kitlemeye yol açtığını söyledi.
    Aracıma iki gün binmedim. 2 gün sorunda benzin aldım ve yola çıktım. Aynı sorun yine oldu. Bu sefer direksiyon ve frenler iyice sertleşti. Az sonra motor durdu. Ben yine yolda kaldım. Motor durduktan sonra aracı tekrar çalıştırabiliyorum. Şimdi aracıma binmeye çekiniyorum.
    Aynı sorunu bir arkadaşımın akrabası yaşamış. Otobanda giderken direksiyon ve motor kitlenmiş ve araç defalarca takla atmış.
    Allahtan yaralanmamışlar bile. VW araçlarının sağlamlığı ortada fakat bu problem çok ciddi bir problem.
    Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    Allah kimseye kaza bela vermesin.

• arkadaşlar boranızın kontak anahtarını çekip koyarmısınız?boraların sustalı anahtarına bayılıyorum. çok asil duruyo.....
  • gerçekten çok ciddi bir problem Allah kimseye yaşatmasın, benim başıma böyle bişey hiç gelmedi, gelmesinide istemem insan arabaya binmekten soğur,, yalnız şunu söyliyim depoda az bir benzinle bende aracımı kullanıyorum bu problemin yakıtın azlığıyla ilgisi olduğunu sanmam...

quote:

Orjinalden alıntı: baska

selamlar.
    2001 model bora 1.6 otomatik comfortline aracımla ilgili yaşadığım bir problemi sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Arabamla 50-60 km hızla giderken direksiyon ve frenler kitlendi. Hemen el fren,ine asıldım fakat işe yaramadı.Motor durmuştu.
    Yavaş gittiğim için durabildim. Önümde bir aracın olmayışıda Allahın hikmeti.
    O sırada aracımın benzin gösterge ışığı yanıyordu.
    Hemen servisi aradım. Servis müdürüne durumu anlattım. Bana benzinin az olmasından kaynaklandığını, düz vitesli araçlarda benzinin az olması teklemeye, otomatiklerde ise kitlemeye yol açtığını söyledi.
    Aracıma iki gün binmedim. 2 gün sorunda benzin aldım ve yola çıktım. Aynı sorun yine oldu. Bu sefer direksiyon ve frenler iyice sertleşti. Az sonra motor durdu. Ben yine yolda kaldım. Motor durduktan sonra aracı tekrar çalıştırabiliyorum. Şimdi aracıma binmeye çekiniyorum.
    Aynı sorunu bir arkadaşımın akrabası yaşamış. Otobanda giderken direksiyon ve motor kitlenmiş ve araç defalarca takla atmış.
    Allahtan yaralanmamışlar bile. VW araçlarının sağlamlığı ortada fakat bu problem çok ciddi bir problem.
    Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    Allah kimseye kaza bela vermesin.

• önüme gelen ilk pasific resmini koydum orda anlatmak istediğim temizlik değil
    forumdan arkadaşlar pasific en full olan model demişler
    resmide koydumki arasındaki farklar gözüksün

quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

buda benim pacificin içi. yukarda arkadaşın verdiği resimdeki gibi iğrenç değil pacificlerin içi. arkadaş comfortum böyle güzel işte demek istemiş galiba

BORACILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weasvenom -- 12 Aralık 2007; 17:16:34 >

• arkadaşlar bunu yapıcak olanınız var mı tabi isteyen bir arkadaş yaparsa sevinirim anlayın şu boracının halini
    quote:

Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

arkadaşlar boranızın kontak anahtarını çekip koyarmısınız?boraların sustalı anahtarına bayılıyorum. çok asil duruyo.....

• bu arada ben burda oldukça BORACILAR topiği asla bitmiycektir el ele verip bu topiği alevlendirelim arkadaşlar
  • Arkadaşlar yirmi gün önce 2004 bora primeline aldım.genel olarak aractan memnunum.konforu ,donanımı,ses izolasyonu ve performansı benim için yeterli.Yakıt konusuna gelince bu süre içinde benzinle çok az bindim.benzin hakkında fikrim yok.arabayı alınca bir kac gün sonra sıralı lpg kiti taktırdım.lpg yi taktıktan sonra benzinle kıyaslama yaparsak 'performansda biraz düşüş oluyor..Sebebini sorduğumda ise ekonomik olması için böyle ayarladık istenirse artıra biliriz dendi.Taktırdıktan sonra benzini ve lpg yi fulledim.lpg deposu 76 ytl kadar gaz aldı.aldığım gaz ile şehir içi 580 km yol yaptım.tekrar benzini ve gazı fullediğimde ise 26 ytl kadar benzin harcamışsım.bu hesaba göre 102 ytl lik yakıtla ortalama 0.175 ykrş harcadı kilometrede.gazın litre fiyatıda 1.74 ytl dir.bir gün sonra kayseri'ye gidip gelmede 164 km de 24 ytl gaz harcadım.kiti takan usta ilk anda biraz fazla yakar üç depo sonra getir tekrar ayar yapalım dedi.bu bilgilere göre aracımın yakıtı nasıl arkadaşlar.arabamın resimlerinide koydum .

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhal -- 15 Aralık 2007; 2:21:15 >

• iç kısımdan devam.

BORACILAR
  • hayırlı olsun kardeş
  • Bizdede Süt Beyazı 2005 vw bora pacific var çok tatlı ve karizması olan bii araç çok beğeniyorum...aracın resimlerini daha sonra koyduğumda nasıl bişey oldugunu sizde göreceksiniz..
  • bnde de bır kanarya var 2004 de 100.000 dyken aldım su an 109.000 de hıc yolda bırakmadı bastımmı ucuyor herkese tawsıye ederım parasını hak edıyor zaten boranın para olark deyerındekı arabalar hyudaı acent era 0km focus laguna ... v.s ama bnce bora
  • buda bizim eleman kara.comfort

BORACILAR

bi arkadaş içten akşam görüntüsünü istemişti

BORACILAR

BORACILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weasvenom -- 18 Aralık 2007; 21:53:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: weasvenom

buda bizim eleman kara.comfort

BORACILAR

bi arkadaş içten akşam görüntüsünü istemişti

BORACILAR

BORACILAR

teşekkürler hocam içinden resmi özellikle ben istemiştim.ya bayılıyom bu boralara yokmu saracak ya?

hocam Rabbim tekerine taş değdirmesin güle güle bin kazasız.. kurban bayramınız mübarek olsun tüm arkadaşlar..

• bende boraları çok seviyorum boranın sustalı kontak anahtarının resmini gönderebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.