Şimdi Ara

BORACILAR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
210.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni aldım 2004 comfort 30.000 de fulll

BORACILAR

diğer resimler
    http://forum.donanimhaber.com/m_18917862/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weasvenom -- 9 Kasım 2007; 17:10:23 >
  • adak13 kardeş verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..
  • bora nın bugün yakıtını ölçtüm. fulledim depoyu köye gidip geldim. köyün yolları da hep rampa ve viraj. arabanın bagajını gelirken tıkabasa doldurdum. 4 yetişkin insan iki çocuk bagaj dolu. tekrar fulledim depoyu 36 ytl benzin aldı. 142 km yol yapmışım. 0,25 kuruş km de yakmışım.bana çok iiii geldi sizce nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim

bora nın bugün yakıtını ölçtüm. fulledim depoyu köye gidip geldim. köyün yolları da hep rampa ve viraj. arabanın bagajını gelirken tıkabasa doldurdum. 4 yetişkin insan iki çocuk bagaj dolu. tekrar fulledim depoyu 36 ytl benzin aldı. 142 km yol yapmışım. 0,25 kuruş km de yakmışım.bana çok iiii geldi sizce nasıl?

benimde aynı 25 ykr // 26 ykr arası yakıyor
  • ben sana en dolusunda aşşaya doğru söyliim
    highline
    2001 model üstü comfortline
    pacifik
    trendline
    primeline
    çok fazla araştırmadım ama böyle olması lazım

Orjinalden alıntı: tracksin

Orjinalden alıntı: beşkazalı48

bide arakadaşlar boraların kaç modeli mevcut benim bildim pacifik , confortline, higline , primeline, bu kardar galiba arkadaşlar. sizlerden ricam bilen bi arkadaş bu modelllerde nasıl donanımlar var detaylıca yazarmı.
    pacifik==>
    confortline==>
    higline====>
    primeline==>

tüm donamımlarını detaylıca yazarmısınız arkadaşlar şimdiden tşkler

yahu şu soruma bi cevap vermediniz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weasvenom -- 12 Kasım 2007; 15:04:36 >
  • http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=527&filtre=06.02

arkadaşlar bu sayfada tüm araçların yeek parça fiyatları mevcut.ana sayfada aracını belirle bölümü var ordan aracınızın bilgilerini girin ve ne parça istiyorsanız ulabiliyorsunuz..
  • quote:

quote:

bide arakadaşlar boraların kaç modeli mevcut benim bildim pacifik , confortline, higline , primeline, bu kardar galiba arkadaşlar. sizlerden ricam bilen bi arkadaş bu modelllerde nasıl donanımlar var detaylıca yazarmı.
    pacifik==>
    confortline==>
    higline====>
    primeline==>

tüm donamımlarını detaylıca yazarmısınız arkadaşlar şimdiden tşkler

yahu şu soruma bi cevap vermediniz ya?

2002 ye kadar trendline, comfortline ve hıghline. ama highline sadece v5 borada vardı. 2002(dahil) den sonra primeline, pasific, comfortline ve highline donanımları vardır.

trendlineda: abs, 4 hava yastıgı, klima, 4 elektrikli cam, elektrik. yan aynalar, yükseklik ayarlı şoför koltugu, arka kol dayama, derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon vs.

comfortline: abs, kendil. kararan iç dikiz aynası, yol bilgisayarı, yağmur sensörü, yükseklik ayarlı yolcu ve şoför koltugu, 2001den sonra climatronic klima, ön arka kol dayama, comfort döşeme, aluminyum 16 inç jant, gövde renginde tampon çıtaları ve kapı kolları, deri direksiyon simidi vites topuzu el freni kolu.

highline: sis farları, asr esp, maun kaplama,

eksikler olabilir. çünkü model yıllarına göre donanımlarda artış olmuştur.

• 2002 den sonra hala confortline üretildimi?Genelde nette pasific en ful donanım diye geçiyor ama yanlışım olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucak15

2002 den sonra hala confortline üretildimi?Genelde nette pasific en ful donanım diye geçiyor ama yanlışım olabilir.

comfortline tüm yıllarda üretildi ve türkiyeye geldi. ama piyasada pasific çok fazla. 2002den sonra comfortline lar var ama ikinci elde çok nadir görünüyor. 2002den sonraki comfortline larda tavan hava yastıkları da var.
  • teşekkürler kapadokyalı kardeş öğrendiğim ii oldu.Ahh bi alabilsem şu boradan ama çok para lazım daha çok par.Ama nasipse şubatta bakalım.İnşllh hayallerimiz suya düşmez...
  • Arkadaşlar Benim Bora 2004 model 41.000 km de. Çokmu sizce bu kilometre?
  • neden çok osun hocam 3 yılda 41000 km gat normal.bven yılda 20000 km yapıyom neredeyse.Satmayı düşünürsen ilk bana haber et.Madem km si çok geliyo alabilirim bu km ile?
  • arkadaşlar bu gün galeride 2004 1.6 bora ,ya baktım.boranın hangi model uzantısı tam bilmiyorum ama ful donanım değil.km 105000 de.benzinli ,sol kapıda iki parça boya ve degişme olmadığı söylendi.araç gösterişli ve temiz duruyor. fiyat olarak 22000 ytl dendi, fakat 21000 ytl ye bırakırlar.aracın fiyatı nasıl sizce cuma günü konuşacağım.düşüncelerinizi öğrene bilirmiyim..teşekkürler.
  • pasifik jantı ile conforlayn nınki aynı sadece konforlayn lastikleri birazdaha geniş ince yanaklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngz63

pasifik jantı ile conforlayn nınki aynı sadece konforlayn lastikleri birazdaha geniş ince yanaklı

pasific jantı ile comfortline jantı farklıdır. pasificde (195 65) 15 inç aluminyum var comfortline da ise (205 55) 16 inç aluminyum jant var.
  • işte olay budur. araba dediğin BORA başkasını tanımam
  • en full donanım higline sonra comfortline sonra pasifik(pasifikğe bir çok şey koyulmamış
    quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

quote:

2002 den sonra hala confortline üretildimi?Genelde nette pasific en ful donanım diye geçiyor ama yanlışım olabilir.

comfortline tüm yıllarda üretildi ve türkiyeye geldi. ama piyasada pasific çok fazla. 2002den sonra comfortline lar var ama ikinci elde çok nadir görünüyor. 2002den sonraki comfortline larda tavan hava yastıkları da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weasvenom

en full donanım higline sonra comfortline sonra pasifik(pasifikğe bir çok şey koyulmamış
    quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

quote:

hocam örnek verebilirmiyiz?zaten 2002 sonrası confortline da zor bulunuyormuş.

• aklıma gelen özellikler

comfortline----------------------------------------pasific

yağmur senserü----------------------------------bidiğim kadarıyla yok
    dijital klima---------------------------------------manuel klima
    bej gri siyah döşeme çeşitleri-------------------tek seçenek
    metal kenarlı gösterge--------------------------- ________
    16'' jant---------------------------------------------15'' jant
    8 hava yastığı------------------------------------ 4 hava yastığı

arkaşlar aklıma gelen bunlar yanlışım varsa düzeltin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weasvenom -- 20 Kasım 2007; 22:48:59 >
  • uzun yolda lpg ile 14-15 km gidersin 120 yi geçmez isen yakıtı fena değil o rahatlığa ve performansa bakarak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.