Şimdi Ara

BORACILAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
210.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boracılar nerdesiniz?Burda boraları paylaşalı.ahada benim gara şimşek

BORACILAR

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Bora'nın Tutulan Modeli

Volkswagen Bora, 1998'den 2005'e kadar üretilen bir kompakt sınıftır. Sedan ve station wagon gövde stillerinde sunuluyordu. Bora, kullanıcılar arasında oldukça popüler bir model haline gelmiş ve günümüzde de hala tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır.

Tutarlılık Nedenleri

Bora'nın tutulmasının birkaç temel nedeni vardır:

• Güvenilirlik: Bora, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile tanınır. Bu, kullanıcılar için bir önceliktir.
    • Performans: Bora, güçlü motor seçenekleri ve sağlam bir yol tutuşu sunarak, sürüş deneyimini keyifli hale getirir.
    • Ekonomik Yakıt Tüketimi: Bora, sınıfı için yakıt verimli bir araçtır, bu da kullanıcılar için önemli bir maliyet tasarrufu sağlar.
    • Yolcu Alanı ve Konfor: Bora, geniş ve rahat bir iç mekana sahiptir. Bu, uzun yolculuklar için ideal bir özelliktir.
    • Özellikler: Volkswagen Bora'da yağmur sensörü ve çoklu hava yastığı gibi çeşitli özellikler bulunur. Bu özellikler, güvenliği ve sürüş konforunu artırır.

En Çok Tutulan Model

Tüm Bora modelleri arasında, 1.6 litre benzinli motor ve otomatik şanzıman ile donatılmış olanı en çok tutulan modeldir. Bu model, ekonomik yakıt tüketimi, güvenilirliği ve sorunsuz sürüş deneyimi nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Sonuç

Volkswagen Bora, günümüzde de hala popüleritesini koruyan bir araçtır. Güvenilirliği, performansı, ekonomikliği ve rahatlığı ile kullanıcılar tarafından tercih edilmeye devam etmektedir. Özellikle 1.6 litre benzinli motor ve otomatik şanzıman ile donatılmış modeli, Bora'nın en çok tutulan seçeneğidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şık durmuş, kazasız belasız
  • Gara şimşeğin güzel poz vermiş,kazasız belasız sürüşler
  • Gayserili kardesim Allah nazardan saklasin gayet hos gorunuyor.
  • jantlara bakılırsa 2002 veya üzeri bir model.
    orjinal jant değil mi? kaça aldınız diye sorsam???
  • alın kardeşler vw de olsa (yani benim araç markam olmasada ----yanlış anlaşılmasın) bizim ayrımız gayrımız olmamalı. bu topiğede görsel şölen düzenleyelim azıcık....

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

çin polis arabası

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

bora coupe

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcı_33 -- 1 Mayıs 2007; 13:57:53 >

• BORA GERÇEKTEN çok güzel bi araç.İlk türkiyeye geldiginde bir çok zorluga karşı zor bela almıştık aracı.Çünki o aralar vw grubu arabaları temın etmek cok zordu bir çok insan sıraya girerek arabasının gelmesini bekliyordu.biz ozmn 11. sırada almıstık arabayı.Bizde 1999 son ayında 2000 model bi bora aldık.Aracı ozmnın parasıyla 11.000 ytl ye almıstık.Araç hayla bizde periyodik bakımlarını sürekli yaptırarak kullandık ve hayla da kullanıyoruz.Çok güzel bi araç.Bana göre hem bir aile arabası hemde spor bir araba.Ben çok begenerek biniyorum araca.Araç şu anda 110.000 km sorunsuz bir şekilde gidiyor.... passat aracınada sahibim ama borayı daha çok seviyorum ..

saygılar ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 2 Mayıs 2007; 16:07:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir LPG ustaları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALLAH CÜMLEMİZE KAZASIZ SÜRÜŞLER NASİB ETSİN SAOLUN ARKADAŞLAR.ARABAYI 2004 TE SIFIR ALDIM.ŞUAN SATMAK ÜZEREYİM. TİPTRONİC DÜŞÜNÜYORUM.38000 DE ARABAM.YAZA DOĞRU SATMIŞ OLURUM
  • eskiden bende bir bora hastasıydım dış gorunuşü su an ki yeni uretılen bir cok aractan cok cok guzel.yolda giderken bakıldıgında sanki yola yapısıormus gidi duruor bu da araca tam bir sportıflık kazandırıo ayrıyetten aracta agır bir gorunusde var cok az araba da bu ozellik mevcut sportıflık ve agırlık. gonlumde bu aracın eskıden kalma bir yeri hala vardır
  • Yaw arkadaşım fotolar manyak bişii,,,adamlar cok güzel yapmışlar
    Zaten 'bora' aracı iki kategoriyide bünyesinde bulunduruyo (hem sportif hemde ağır görünüm sağlıyor)
  • arkadaşlar diğer markalara göre bora bencede çok güzel ama bir 2001 model boranın fiyatına bakılrsa 1999 model passat almak daha cazip geliyor, ne dersiniz?
  • kardeş cazip olabilr ama yaş lı oluyor o zaman zaman nerdeyse 2008 olacak 6 ay geçti zaman su gibi akıyor bi yaz gelsin kışa döner bence güzelse borayı kaçırma
  • ahmetbilal@

Düşünüyosan ben satıyım kardeş.çok temiz.resimde gördüğün gibi.istediğin yerede gösterebilirsin
  • yok kardeş ben sadece fikir olsun diye söyledim.
  • yeni kasa boraların vakti geldi artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD
    yeni kasa boraların vakti geldi artık

aynen katılıyorum.
    şu an çıkardıkları jetta maalesef bora gibi karizma durmuyor.
    bence jetta passat'ın bir kopyası.
    oysa bora farklı bir kimliğe sahipti.
    ayrı bir kategori yaratabilmişti passat ile. oysa jetta ile passat neredeyse tıpatıp aynı.
    sanki "kopya arac"a biniyormuşum hissi veriyor.

yeni boraları bekliyoruz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Mayıs 2007; 11:22:08 >
  • bence de boraların üretimine devam edilmeliydi yeni üretilen bir çok araçtan çok daha güzel...

•  BORACILAR
  • Madem baktım bende koyayım kendi boramı kimse kendi borasını koymamış arkadaştan başka bende koyayım da katılım olsun dedim şimdilik elimde olanları koyayım daha sonra çekerim şimdilik önceden çekilmişler var dikkat etmedim pek sonra dikkatli güzel fotolar eklerim
     BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

• kar yağınca üstüne çok şık durmuş...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.