Şimdi Ara

BORACILAR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
210.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.BENDE BORA ARIYORUM AMA SORUM FARKLI..BAKIM MASRAFLARI NE KADAR BU ARABALARIN.BİRDE KAZA FALAN YAPMAZSAK NE KADAR SIKLIKLA BAKIMA GÖTÜRÜRÜZ.YANİ RUTİN BAKIMLARI AĞIRMIDIR.
    BİRDE ŞUNU SORACAĞIM AYDA 500 KM YAPIYORUM SENDE 11000 KM YAPIYORUM.ŞÖYLE 70-80-90 BİNDE 2001 YADA 2002 BİR BORA ALSAM BENİ SORUNSUZ 5 SENE GÖTÜRÜRMÜ.LÜTFEN TECRÜBELİ BORACILARDAN YARDIM İSTİYORUM...TABİKİ EKSİ YÖNLERİ WARSA ONUDA YAZARSANIZ SEWİNİRİM...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • ya 8v bora da klima açıkken en ufak eğimde araba çok zorlanıyor. kaldırıma çıkamadı ya klima açıkken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı48

bide arakadaşlar boraların kaç modeli mevcut benim bildim pacifik , confortline, higline , primeline, bu kardar galiba arkadaşlar. sizlerden ricam bilen bi arkadaş bu modelllerde nasıl donanımlar var detaylıca yazarmı.
    pacifik==>
    confortline==>
    higline====>
    primeline==>

tüm donamımlarını detaylıca yazarmısınız arkadaşlar şimdiden tşkler

yahu şu soruma bi cevap vermediniz ya?
  • quote:

quote:

bide arakadaşlar boraların kaç modeli mevcut benim bildim pacifik , confortline, higline , primeline, bu kardar galiba arkadaşlar. sizlerden ricam bilen bi arkadaş bu modelllerde nasıl donanımlar var detaylıca yazarmı.
    pacifik==>
    confortline==>
    higline====>
    primeline==>

tüm donamımlarını detaylıca yazarmısınız arkadaşlar şimdiden tşkler

yahu şu soruma bi cevap vermediniz ya?

İNTERNETTEN DETAYLI ARAŞTIRMA YAPMAK ÇOKMU ZOR?

• yoo çok kolay madem bu topice bişey yazılmayacak . görüşlerimizi sorularımızı yazamıyacaz. cevap yazmıyadaz bu t o p i c

niye var sil gitsin
  • bu gün 2003 opel astra hb. confort kullama şansım oldu. abi o ne araba öylle ya hantalmı hantal ne kalkıyo ne görüyo. dıştan süper gibi ama . boşversen bora alcan en iyisi amca oğlunun borasını bi kullandım tadı damağımda kaldı. kurban bayramına bidaha gelsede yine kullansam
  • Yaklaşık 2 yıl 0 km deb 85 bine kadar primeline (Praymlayn) kullandım. Araba çok asil kesinlikle sorunsuzdu, tam 85,000 km baskı balata bitti, yolda kaldım. Ama servisin hatası 75 bin bakımında teslim ettim arabayı gerekenleri yapın dedim, arkadaşlar atlamış. Birde altörnatör sorunu oldu , lambaları açınca gaza basıp çektikçe ışık şiddetinde değişme oluyordu. garanti süresi dolmadığı için değiştirdiler ama 1,700 ytl gibi bir fiyattı, yedek parçası pahalı bildiğim kadarı ile, Yakıtıda harcar 8 V tavsiye etmem ses yapar fazla yakar, 16V iyidir.LPG sistemi ile ekonomik olur.Ayrica bagajı bayağı büyüktür emsallerine göre içine yat yani o kadar, şimdi Fiat marea kullanıyorum, bordan sonra fena değil arada doblo kullandım kamyon gibiydi hemen sattım. Jetta yı beğenmiyorum arkadaşlar demiş zaten passatın küçüğü. benden bu kadar
  • ya arkadaşlar bora kadar asil bir araba var mı bu aracı hiç kullanmadım ama kullananlardan daha çok sevdiğim kesindir eee boşuna dememiş volkswagen 'otomobil aşkına'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist_ipod -- 31 Ekim 2007; 17:18:30 >
  • 2005 model Varyant ( staitonwagon) buldum, araba temize benziyor, bagajlı araba lazım bana, fiyatı iyi 18,400 ama 123,000 km yapmış araba yoksa herşey var arabada, o yüzden düşünüyorum.
  • quote:

2005 model Varyant ( staitonwagon) buldum, araba temize benziyor, bagajlı araba lazım bana, fiyatı iyi 18,400 ama 123,000 km yapmış araba yoksa herşey var arabada, o yüzden düşünüyorum.

nerden buldun o fiyata yaw? düşük biraz gibi geldi bana, iyi araştır derim.
  • va bu boralar kilometrede kaç para yakıyo tüplü kaç para benzinlisi kaç para bora almayı büşünüyom da acil
  • quote:

yoo çok kolay madem bu topice bişey yazılmayacak . görüşlerimizi sorularımızı yazamıyacaz. cevap yazmıyadaz bu t o p i c

niye var sil gitsin

Kardeş yanlış anlama.kimse bilmiyor.bende bildiklerimi yazdım kabul etmedin.onun için araştır dedim kusura bakma

• sabri 23 kardeş
    bende 2004 pacific var sıfır aldık şu an 60 binde 50 bindeyken lpg taktırdım(atiker) bazı problemler oldu halledildi bu hafta ölçtüm 40,96 ytl lik gaz aldım 1,53 ten litresi bugün 280 km oldu tahmini 40 km daha yapar yani bakımları iyi ise lpg de km de yaklaşık 0,125 ykr eski para ile 125 bin lira bence süper bu değerler şehir içi geçen ay ankaradan aydına geldim bi ara 100 ü aşmadım 100 binin altına düştü
    boranın tek handikapı burada hiç söylenmemiş o da yere yakın olması önü çok yakın arkada problem olmuyor ama eski toyota corolladan bile alçak çelik koruma taktırdık öyle korunuyoz lastiklerim 60 bin km yaptı süratte yaparım ben de şaşırdım ama değişim zamanı gelmiş sanırım lpg ye kadar arabayı satıp golf almayı düşünüyordum şimdilerde bi 5 sene daha binerim gibi geliyor hayırlısı hepimize Allah kaza bela vermesin ii geceler
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Bugün 2000 model 1.6 Bora Trendline aldım. Boya, değişen yok, ilk sahibinden, rengi gümüş gri 15.750 ytl ye aldım. Ama kilometresi 142.000 km çok mu sizce. Ustaya,servise baktırdım araba temiz. Fikirlerinizi alayım. Özellikle Bora kullananlar fikirlerini yazarsa sevinirim...
  • muallim kardeşim hayırlı olsun aracın.çok ii bir fiyata almışsın.hemen taktır bi lpg ve keyfine bak ne diyim.Allah tekerine taş dokundurmasın.Bende düşünüyorum bi bora almayı ama şuan için erken biraz daha para biriktirmem lazım.Anca şubatta falan alabilirm.Arka koltuk nasıl dar olduğunu sölüyolar.
    En az kalıplı 3 kişiyi rahat alabiliyomu?
  • Allah razı olsun kardeşim..Allah sana da nasip etsin..Arka koltuk denildiği kadar dar değil. Bana çok ferah ve geniş geldi. Ayrıca çok lüks bir araba. Bindin mi ineceğin gelmiyor.Yakıtını deniyorum. Fazla yol yapmadığım için gaz taktırmayı düşünmüyorum şimdilik...
  • inşallah gaz taktırmak zorunda kalmazsın!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: muallim

Allah razı olsun kardeşim..Allah sana da nasip etsin..Arka koltuk denildiği kadar dar değil. Bana çok ferah ve geniş geldi. Ayrıca çok lüks bir araba. Bindin mi ineceğin gelmiyor.Yakıtını deniyorum. Fazla yol yapmadığım için gaz taktırmayı düşünmüyorum şimdilik...

• quote:

Orjinalden alıntı: adak13

sabri 23 kardeş
    bende 2004 pacific var sıfır aldık şu an 60 binde 50 bindeyken lpg taktırdım(atiker) bazı problemler oldu halledildi bu hafta ölçtüm 40,96 ytl lik gaz aldım 1,53 ten litresi bugün 280 km oldu tahmini 40 km daha yapar yani bakımları iyi ise lpg de km de yaklaşık 0,125 ykr eski para ile 125 bin lira bence süper bu değerler şehir içi geçen ay ankaradan aydına geldim bi ara 100 ü aşmadım 100 binin altına düştü
    boranın tek handikapı burada hiç söylenmemiş o da yere yakın olması önü çok yakın arkada problem olmuyor ama eski toyota corolladan bile alçak çelik koruma taktırdık öyle korunuyoz lastiklerim 60 bin km yaptı süratte yaparım ben de şaşırdım ama değişim zamanı gelmiş sanırım lpg ye kadar arabayı satıp golf almayı düşünüyordum şimdilerde bi 5 sene daha binerim gibi geliyor hayırlısı hepimize Allah kaza bela vermesin ii geceler

kardeş bu bora nın yedek parçaları milletin dediği kadar var mı? Bakım maliyetleri çok yüksek mi? ben de yeni aldım,binmeye kıyamıyorum gerçekten ama bakımları bütçemi zorlarsa bir seneye kadar elimden çıkarmayı düşünüyorum. Ama megane 2 ile parça fiyatları hemen hemen aynı olunca bende bora aldım.gerçekten tank gibi araba.ama bir memur olarak inşallah maliyetleri boyumuzu aşmaz.

• bu arada boranın yol tutuşu focustan iyidir 2001 model comfortline bora almıştık o neydi selamlar olsun ona şimdi honda var çok seri ama yol tutuş ve fren de boranın yanına gelemez borada yol sesi az rüzgardan etkilenmesi çok iyi bide 1.6 100 102 hp motorlarda sıfır sorun çok güzel arabdır bora yakıt biraz fazla okadar bide arkada 3 kişi zor oturur hondaya göre sağlam dır en etkili vitesi 3 üncü vitestir kafakafaya gider 3 te koparır ama honda 110hp güncelin bir eskisi çok hızlı bir alet kullandığım enhızlı 1.6 alfada hızlıydı 156 1.6 120 hp ama cıvıc onuda yer uzunyolda bora hepsinden kaliteyim der esen kalın
  • muallim kardeş
    yedek parça olarak neyi kastediyorsun eğer bakım malzemeleri ise anlatayım 60 bin bakımını yapalı 500 km oldu servise gittim kampanya varmış fiyat ve değişim listesi aldım 240 ytl dediler özele gittim yağı kendim aldım toplam masrafım hepsi dahil 135 ytl oldu renoyu bilemem ama opel ve toyota kullandım onlarda daha ucuza mal ettiğim oldu ama servis bakımları 10 bin km de yapılyordu vw de 15 binde yapılıyor özel servisi tanıdığım için orda yaptırıyorum bana artık en azından yağı 10 binde bir değiştir dedi bi de çocuk varsa polen filtresini ihmal etme dedi olay bu özel servisler vw servislerinden parça temin edebiliyorlar ve eğer tanıdıksa el emeği baya düşüyor tavsiyem bu yönde ama diğer parçalardan soruyorsan pek bilgim yok bu arada arabayı epey ucuza almışın bence hemen bi özel servise gidip yakıt, polen, yağ filtrelerini ve yağını değiştir yağda tavsiyem castrol veya mobil parasından yani 10 ytl 20 ytl den kaçma iyisini al yakıtın benzin zaten yakıt filtreni değişince epey farkedersin ama lpg harika taksitli satışlar var kaçırma derim çünkü vw ler lpg ile en iyi uyum sağlayan araçlar diolar işi bilenler Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.