Şimdi Ara

Bor ile çalışan araba yapıldı ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetde gezinirken böle birşey okudum, önceden okumuştum ama arabalar için ne kadar değerli olduğunu bilmiyordum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

''Bor ile çalışan araba üretildi,maliyeti 200TL olan 1 kg bor ile 19000 km yol gidilebiliyor. (o zaman bu demek oluyor ki petrol son buluyor.) Batılı ülkeler bor kullanımının kansere yol açtığını açıklayarak, bor madeninden herkesi soğutma çabasındalar. Hatta bu madenin kansere karşı kullanıldığı bilindiği halde böle bir açıklama yapılıyor.
    Arabaları bor madeniyle çalıştırabilecek 600 patentli proje bulunmaktaymış. Türkiye, Dünyadaki mor madeni rezervinin yüzde 73'ne sahip.''

İşlemeden avrupaya, Amerikaya sattığımız bu boru bizden tamamen almak için anlaşmalar yapılıyor. Tamam bu kadar değersiz ve kanser yapıcı neden anlaşma yapmaya çalışılıyor.

• Sen ne diyosun, bor kg fiyatına % 3897 öküz tüketim vergisi ve % 1556 kazma devşirme vergisi gelir. yıllıkta %144 mal tırsak vergisi alırlar.
    kilosunu 98945 tl ye alırız, ancak 215 liradan grosstonlarca ihraç ederiz
    bigün bir türk, borla, havayla veya suyla çalışan bir araba yaparsa kendisine ve ülkesine yapacağı en büyük iyilik arabayla birlikte fikirlerini ve kendini yoketmek olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBARU -- 27 Mart 2012; 23:38:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.