Şimdi Ara

bootcamp ıle windows kuramiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    macbook pro ya windows 7 kurmak istiyorum bootcamp ile, macintosh ve windows baglantili olsun istiyorum, ancak bootcamp ile partition yapip windows yukleme yerine gecince hdd bolumu desteklenmiyor diyor, format attiriyor o bolume. format atinca da bootcamp yazan yer siliniyor oyle windows kuruluyor, anladigim kadariyla format bicimi desteklenmiyor, ntfs uyumlu degil fln diyordu galiba. bu sorunu nasil cozebilirim? mac bolumundeki dosyalari windowsda acmam gerekiyor, tek yolu da bu bootcamp. eskiden yapmistim, simdi olmuyor

hocam yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat başımdan geçen olayı anlatayım kısaca, bende 6-7 ay öcesine kadar istediğim gibi win 7 win 8 yüklüyordum bootcamp ile hiç bir sorunlada karşılaşmıyordum, fakat şuanda yüklemeye çalıştığımda win7 yüklenmiyor bir türlü, yüklemeye çalıştığım bootcamp'in ayırdığı diski bile görmüyor, diski onar vs baya uğraştım ama çare bulamadım, win8 yüklemeyi denediğimde ise hiç sorun olmadan yükledi, bi ihtimal win7 desteğinin kalktığının düşünüyorum, yoksa eskiden aynı şekilde çok rahat yüklerken şuanda yükleyemememin başka sebebi nedir anlamadım.
  • yalniz sizinkinden farkli olarak bende win 7 yukleniyor, sadece ayri bir hard diskteymis gibi yukleniyor ve bootcamp ozelligi gidiyor, mac ile windows arasi dosya paylasimi yapamiyorum. windows 8de de ayni sorun var, hatta win8 bootcamp desteklemedigi icin suruculeri bile yukleyemiyorum. acaba dedim windows7yi sildikten sonra hdd bicimini mi degistirdim yanlislikla? cunku bootcamp partitiona yuklercen hdd bicim formati hatasi veriyor.
    maalesef lazim olan dosya boyutu 60gb, ve harici hdd taktigimda icine atamiyorum. yoksa forumu boyle mesgul etmek istemezdim :(
    Windows vs ubuntu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.