Şimdi Ara

Bootcamp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2015 retinaya windows 10 kurdum ama sürücüler vs kurulduktan sonra 2500x1600 gibi bi çözünürlük ayarlıyor. baya küçük olunca tabi 10 dakika sonra öyle bi başım ağrıyo ki kapatmak zorunda kalıyorum. çözünürlüğü intel kontrol centerden düşürdüğümde bulanık oluyor bunun bi çözümü yokmu bilgisayarda her iki OS ta bulunsun istiyorum

• display ayarlarından %200 yapmanız gerekiyor.Normalde kendisi otomatik olarak yapıyordu ,sizde yapmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

display ayarlarından %200 yapmanız gerekiyor.Normalde kendisi otomatik olarak yapıyordu ,sizde yapmamış

Çok sağolun hocam bu yüzden windowsu silmiştim geri yükledim uyguladım süper oldu ama sanki bazı pencerelerde blurlaşıyo farkettinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende windows 8.1 kurdum bootcamp yardimcisinsan driverlari indirdim ama calistirmiyor setuplari acarken hata veriyor sistem uyumlu degil diye bunun sebebini bilen varmi ? Bootcamp 5.1.××40 li bisi indiemistim apple in sitesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusilker

Bende windows 8.1 kurdum bootcamp yardimcisinsan driverlari indirdim ama calistirmiyor setuplari acarken hata veriyor sistem uyumlu degil diye bunun sebebini bilen varmi ? Bootcamp 5.1.××40 li bisi indiemistim apple in sitesinden

yanlış bootmcamp driverları indirmişsinizdir.Bootacamp'in altında uyumlu modeller yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Orijinalden alıntı: yunusilker

Bende windows 8.1 kurdum bootcamp yardimcisinsan driverlari indirdim ama calistirmiyor setuplari acarken hata veriyor sistem uyumlu degil diye bunun sebebini bilen varmi ? Bootcamp 5.1.××40 li bisi indiemistim apple in sitesinden

yanlış bootmcamp driverları indirmişsinizdir.Bootacamp'in altında uyumlu modeller yazıyor.

Öğrenciyim dreamspark hesabım mevcut, ilerde visual studio ve sql server işlerini halledebilmek için hangi windows versiyonunu önerirsin Retina Macbook Pro 15'' için? İşlemleri takip edebileceğim bir makale mevcut mu acaba bootcamp ve driver kurulumları ile alakalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air macOS Kuramıyorum
    5 yıl önce açıldı
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.