Şimdi Ara

booking.com hakkında bilgi sahibi arkadaşlara bir sorum var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
8
Favori
58.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir kart bilgisi vermeden yaptığım rezervasyon iptaline dair bir yaptırım ile karşılaşmadım arkadaşlar.
  • Booking üzerinden otellere bakıyorumatıyorum x otel için
    Fiyat
    TL 132
    (2 konuk ve 3 gece için)

tek kişi için bakıncadada aynı fiyatı gösteriyor burdaki fiyat kişi başımı eger kişi basıysa cok cok ucuza geliyor yoksa tek kişinin ücreti 132 2 kişi 264 mü yapar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0yuncu

Booking üzerinden otellere bakıyorumatıyorum x otel için
    Fiyat
    TL 132
    (2 konuk ve 3 gece için)

tek kişi için bakıncadada aynı fiyatı gösteriyor burdaki fiyat kişi başımı eger kişi basıysa cok cok ucuza geliyor yoksa tek kişinin ücreti 132 2 kişi 264 mü yapar ?

2 konuk sectiyseniz fiyat iki kişi icindir.yani 132tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende booking üzerinden haziran 15 gününden itibaren 6 gecelik bir rezervasyon yaptım otelde. Fiyatı 585 euro. Bugün oteli arayıp bir de oradan sorayım dedim bana 2250 TL dediler. Şimdi ben hiç bookingden bu fiyata aldığımı söylemeden 15 haziranda mail adresime gelen mailin çıktısını da alıp gitsem 585 euro'dan kalabilir miyim? Yani bir sorun yaşar mıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

Merhaba. Bende booking üzerinden haziran 15 gününden itibaren 6 gecelik bir rezervasyon yaptım otelde. Fiyatı 585 euro. Bugün oteli arayıp bir de oradan sorayım dedim bana 2250 TL dediler. Şimdi ben hiç bookingden bu fiyata aldığımı söylemeden 15 haziranda mail adresime gelen mailin çıktısını da alıp gitsem 585 euro'dan kalabilir miyim? Yani bir sorun yaşar mıyım sizce?

Tabi ki 585euro dan kalırsınız.

• serhatcn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben booking.com dan baktığım oteli çok pahalı bulmuştum daha sonra kendi sitesine göz attım otelin rezervasyon düğmesi gözüme çarptı baktım 4 kişi 2 odalı fiyatı bookingte 5bin lira otelin kendi sitesinde ise 2900tl olduğunu fark ettim rezervasyon yaptım herşey dahil otelede gittim paşalar gibi tatilimi yaptım geldim hiçte bir sorun olmadı ve birçok otelde gerçekten çok pahalı booking gerçekten çok pahalı rezervasyon yapıyor
  • Bende yurt dişina tatile çıkmak istiyorum. Öğrenciğim, gitmek istediğim ülke Malezya Kuala Lumpur'da 1 ay kalmayı düşünüyorum. Öğrenci için 1 yıldızlı yerlere baktım 6 yataklı fiyatlar gayet uygun gözüktü. Ben bir şey sormak istiyorum, mesela 1 ay kalıcam o şehirde giderken 1 aylık mı rezarvasyon yaptırıyım kalcağım yere, yoksa 15 günlük mü? Gittikten sonra orada araştırıp veya beğenmeme durumum olursa başka bir hostele geçme şansım olması açısından mantıklı mı sizce? Booking.com keşfettim oradan yapmayı düşünüyorum resarvasyonu mu. Birde 4-5 ay öncesinden mi resarvasyon yaptırmak mantıklı yoksa 1 ay kala mı gitmeme kesinleşmesi açısından. Fiyatlar fazla fark ediyor mu?
  • Çin,Hong Kong,Vietnam,Singapur vs bir çok uzakdoğu ülkesine gittim ve halen daha da gidiyorum.Booking de 40-50$ olan oteli resepsiyonda 30$ ve aşağısına kiralayabiliyorsunuz.En son 150RMB'ye kaldığim apart Booking'de 288RMB idi.
    Ancak çok sık seyahat etmeyen arkadaşlara tavsiyem 1 günlük'te olsa bir rezervasyon yapın iyice dinlendikten sonra kendinize daha uygun bir otel bakın..
  • Bu zıkkım booking.com un turkiyede bi telefonu yok mu? Rezervasyon yaptırdım 2 yetiskin 1 çocuk. Rezervasyon detaylarının hiçbir yerinde kişi sayısı yazmıyor, benim ismimden başka isim geçmiyor. Bu nasıl iş.

• sukber S kullanıcısına yanıt
    hocam ben misafir ismi yazılan yere yani kendi adınızı yazdığınız yere aralarına - koyarak iki isim yazdım

• Sabit veya IP telefondan ararken:
    00800 448 826 367
    Uluslararası (Türkçe):
    +44 20 3320 2641
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

yanlış bir oda seçimi yaptm. iptal edilemez bir oda satın aldım. ancak kredi kartımın limiti yoktu.

Mart ayında seyehat edeceğim. iptal etmeye kalktığımda mümkün değil iptal edilemez yazıyor

ne yapmam gerek ? yanlış aldım odayı ? mail attım bookinge ama ne yapabilirim başka ? otel selanikte. nasıl otelle konuşup iptal ettirebilirim ?
  • turkish_republic kullanıcısına yanıt
    Otele mail atıp istediğiniz değişikliği maille bidirseniz?
  • Merhaba arkadaşlar. Booking üzerinden cvc kodunu vermeden rezervasyon yaptım. Ama programım değiştiği için iptal etmeyi unuttum. Dün mail geldi rezervasyonla ilgili. (Giriş tarihim dündü.) İptal ettim ve 85 Euro karşılığinda iptal edilmiştir yazıyor. Sorum şu cvc kodunu vermeden benden para çekebilirler mi? Cekemezler ise hukukî bir durum olur mu? Teşekkürler.

• Benim de şöyle bir sorunum var, geçen sene 2 erkek olarak gittiğimiz otele bu sene de ets tur üzerinden yer ayırtmaya kalktım ama 2 bay kabul etmedi. Ben de booking üzerinden rezervasyon yaptım şimdi otele gidince bir sorun çıkar mı acaba?
  • bookingden rezervasyon yapmıştım. aktarmalı amerikaya gittim. saatlerce yol çektikten sonra, arabayı kiraladım, otele gece yarısı, uykulu bir vaziyette zor sürdüm.
    kendimi yatağa atıp deliksiz uykunun hayallerini kurarak otele vardım. evrakları verdim. Courtney abla dedi ki üzgünüm, rezervasyon sistemde gözükmüyor. sonrası booking ile telefon görüşmeleri, sistemde bir problem olması, özür dileyip, siz orada ödeme yapın demeler blah blah...
    Allahtan otelde yer vardı.
    daha da kullanmam booking'i. expedia var, priceline var. onları denerim.
  • alp39 A kullanıcısına yanıt
    Yemek kültürleri iyiymiş. Birde birkaç şehir gezerim diyordum. Ordan sonra Tayland gecmeyi düşünüyorum. :)

• Bookingi devamlı araştırın.Anlık fırsatlar oluyor.Mesala ben crystal Belek otelini 1425 liraya aldım bookıngden.Su an ets de 1880 lira aynı oda.Gizli fırsatları takip edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

yanlış bir oda seçimi yaptm. iptal edilemez bir oda satın aldım. ancak kredi kartımın limiti yoktu.

Mart ayında seyehat edeceğim. iptal etmeye kalktığımda mümkün değil iptal edilemez yazıyor

ne yapmam gerek ? yanlış aldım odayı ? mail attım bookinge ama ne yapabilirim başka ? otel selanikte. nasıl otelle konuşup iptal ettirebilirim ?

iptal edilebilir ise neden iptal edilemez yazıyor ?

durumu bize bildir sonra lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.