Şimdi Ara

Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
13
Favori
6.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Puanların kullanımı süresiz silinmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pervane848 P kullanıcısına yanıt
    Her şeyi doğru yapıyorum hocam.Sadece kartın 1 tanesinde bu hatayı alıyorum.Bilgi için teşekkür ederim.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam, bazen hata verebiliyor. Başka zaman olmadı tekrar denersiniz.

Bu arada saat 00.04, bonuslar silinmedi kesin bilgi.  

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Benim 80tl geldi + 125tl bi de kartta unuttular bakiyeyi 😃

• pervane848 P kullanıcısına yanıt
    Silinmez korkmayın benim tek kartta 60tl olarak duruyor 3 aydir nerede harcayacagimi bilemeyince 😕

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 2 Eylül 2021; 15:55:18 >

puanı 20.00 şeklinde yazıp kullanın. oturumu kapatıp tekrar açın. mümkünse çerezleri temizleyin sorun bu şekilde düzeliyor

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

altungolda yükle altın al. %3-4 kayıpla nakite çevirmiş olursun. veya beklersin zararın çıkar

• İçinde 20 TL Bonus bulunan bir Bonus Piu kartını "Tekrar Kart İstiyorum" seçeneği ile yenilesem eski kartın içindeki Bonus puan yeni karta geçer mi?

Dört tane Piu kartım var. Üçünün içindeki puanları Altungold'da harcayabiliyorum ama birindekini harcayamıyorum. Her seferinde aynı kart "Tam doğrulama hatası" şeklinde bir hata veriyor. CVV kodu "000"dan oluşuyor. Muhtemelen bu yüzden doğrulama hatası veriyor.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Geçmez hocam her kart ayrıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Geçenlerde benim de Piu nun birinde bir kuruluşta hata veriyor, başka yerde vermiyordu. Sanırım kart engellenmişti. Bende içindeki parayı çekip, kartı yenile seçeneğıinden yeni kart oluşturdum. Eski kartla yaptığım işlemler tamamen yeni kartta da göründü. Aynı kredi kartı yenilemesi gibi eski işlemler yenisine geçiyor. Puan olayının da geçeceğini düşünüyorum. Olmazsa da 20 TL. puan batırmaz, zaten altungold dışında da harcama seçeneği pek yok.

Aynı durumu bende yaşıyorum hocam.Şimdi kartı yeniledim 20 TL bonus yeni kartta gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 2 Eylül 2021; 19:8:23 >
    Eski kartta 20tlyi harcadiktan sonra mi gorunuyor yeni kart nasil aciyoruz max 4 kart degil miydi?

• Yeni kart ekleyip harcama yapmıştım. Eski kartlara gelmiş yeniye gelmemiş, daha önce başına gelmiş olan var mı?

Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.