Şimdi Ara

Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
13
Favori
6.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaslar iyi gunler bu piu icin garanti atmden banka hesabim yok kartsiz yukleme varmış sanırım ucretli mi

Yukleyecegimiz banka isbank ziraat olabilir mi iban yada hesap nosunu mu giriyoruz tc mi?

Bunun icin garanti hes. gerekiyor mu yoksa herhangi banka hesabimdan da yukler mi? 😕

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese saglikli gunler arkadaslar deneyimlerinizle bir el atar misiniz 😕

bkm ile ziraat karttan piu karta yukleme yapsam anlik gecer mi 1.20tl aliyor ama yapacak bisey yok

Yada garanti atmden hesabim yok ama kartsiz islem olarak nakit yatırıyoruz sanirim masraf alir mi ve anlik mi gecer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 28 Ağustos 2021; 10:58:47 >
  • geçen ayki kampanyadan beri kampanyadan faydalanamadı Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) 

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

geçen ayki kampanyadan beri kampanyadan faydalanamadı    

Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) 

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Sen oyle san faydali olmak yerine dalga gecmek nasil bir acizlikse birde takibe almissin ne oluyorsa o 😕

ben banko olani kaçırmam suan önceki 2 piu kamp 4kartla 40×4 mevcut 😉 burdan da 80 gelecek kapiş 😉😎

Simdi bisey daha soyleyecegim inanmayan cikacak ama piu sistemsel sorundan olabilir bakiyeyi geri alsanizda duruyor 😌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 28 Ağustos 2021; 17:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Sen oyle san faydali olmak yerine dalga gecmek nasil bir acizlikse birde takibe almissin ne oluyorsa o 😕

ben banko olani kaçırmam suan önceki 2 piu kamp 4kartla 40×4 mevcut 😉 burdan da 80 gelecek kapiş 😉😎

Simdi bisey daha soyleyecegim inanmayan cikacak ama piu sistemsel sorundan olabilir bakiyeyi geri alsanizda duruyor 😌

Müsade edersen sana 2 ay önce attığım mesajları paylaşmak istiyorum 😂 paylaşabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsipay cüzdan geçerli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

hepsipay cüzdan geçerli mi?

olmaması için sebep yok

• Silinmiş kampanyalarda puanlar gelmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martingayx

Silinmiş kampanyalarda puanlar gelmedi

1 Eylül gecesi yüklenir puanlar.

• kampanyayı sen mi sildirdin @davetsiz07

• bonuslar yüklendi

• Arkadaşlar yüklenen bonuslar 2 Eylül siliniyor muydu? Uzun zamandır piu yapmadım. Bilen arkadaşlar yeşillendirirse çok memnun olurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: pervane848

Arkadaşlar yüklenen bonuslar 2 Eylül siliniyor muydu? Uzun zamandır piu yapmadım. Bilen arkadaşlar yeşillendirirse çok memnun olurum?

süresiz diye biliyorum

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Çok tırsıyorum mühendis hocam 2 saat sonra puanlar silinirse diye. Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos)  Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos) 

• Bugün AG denedim ama olmadı.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

az önce AG yaptım sorun yok. puanlar 2 eylülde siliniyor muydu hocam bilginiz var mı?

• pervane848 P kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim silinmiyor.

• pervane848 P kullanıcısına yanıt
    Bende böyle hata çıkıyor. Bonuspiu e-ticaret alışverişlerinize 20 TL bonus(23-29 Ağustos)

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Aklıma gelenler

kredi kartı bonus seçtiniz mi?

puan kullanımı 20.00 diye yazdınız? (20 yazınca kabul etmiyor)

Son olarak tüm kart bilgilerini eksiksiz girdiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.