Şimdi Ara

Bonus RP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bonus rp olayı nedir arkadaşlar ? Daha önce bir konuda sordum ama cevap veren olmadı. Bende fiyatlar, verilen rp miktarı falan hepsi aynı. Biri beni aydınlatabilirmi lütfen.

• Örnek ile açıklarsak normalde 800+40 rp gelirken (40rp bonus) bu artık 800+40+40 oldu
    Edit:Sadece epinde geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chakoy -- 16 Ekim 2013; 2:48:11 >
  • epin şeklinde yüklersen verilen o bonus rp 2katına çıkıyor mesela 1600RP'ye 180 rp bonus veriyorken bayram boyunca epin ile yükleme yaptıgında 180rp bonus daha verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

epin şeklinde yüklersen verilen o bonus rp 2katına çıkıyor mesela 1600RP'ye 180 rp bonus veriyorken bayram boyunca epin ile yükleme yaptıgında 180rp bonus daha verecek

Aynen öyle
  • Kredi kartında bir değişiklik yok yani Teşekkürler.

Edit : Hiç rp almadım e pin ile daha önce. Güvenilir, sizin de kullandığınız bir site varsa söyleyebilirmisiniz ?@bangez @Chakoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 16 Ekim 2013; 2:57:12 >
  • ben gittigidiyor üzerinden alıyorum epinleri sanalsarayın mağazasından. önce kod geliyor yüklüyorum sonra onay veriyorum
  • Kusra bakma oyundaydım geç cevap verdim ama önerim her zaman GameSultan. Hem güvenilir hem de anında teslim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chakoy -- 16 Ekim 2013; 3:16:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bonus Platinum kart
    12 yıl önce açıldı
    Bonus VS Maximum ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gamesultanda stok kalmadığı için gittigidiyordaki sanalsarayın mağazasından aldım e pini. Şimdi böyle bekliyorum pc başında ne olucak acaba diye. Nereden ulaştırıcaklar kodu bana bir de süresi ne kadardır ? @bangez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Gamesultanda stok kalmadığı için gittigidiyordaki sanalsarayın mağazasından aldım e pini. Şimdi böyle bekliyorum pc başında ne olucak acaba diye. Nereden ulaştırıcaklar kodu bana bir de süresi ne kadardır ? @bangez

site üzerinden özel mesaj olarak yolluyorlar. ben aldığımda 3-4 dakika içerisinde geliyor kod, bayram diye belki gecikme olabilir belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.