< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti Money Bonus başvurunuza 75 Money

-
-
Kart ucretı ne zaman yansyor bu kartta?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12. Ekstrede sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Internet uzerinden basvurular dahil degil sanirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
“Migros Sanal Market'ten yapılacak başvurularda ise, Migros Sanal Market web sitesi ve uygulamasında yer alan Money Bonus başvuru bilgilendirme görseline tıklanarak, yönlendirilen sayfa üzerindeki başvuru formunun eksiksiz tamamlanması gerekmektedir. “
sanırım nette bu şekilde hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben moneybonus.com.tr den başvurdum, kartla ilk alışveriş sonrası anında puan yüklendi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman iptal edebiliyoruz, taahhüt vs var mı? Bir sonraki ay ekstre kapatıp iptal edebiliyor muyuz?
-
75 lira money verecek ondan sonra da 158.5 lira kart ücreti...Düşmeyin bu tuzaklara...
-
Yanlış bilgi paylaşmayın Garanti Bankası kredi kartları (taraftar kartlarını bilmiyorum) aidatları 12. Ekstrede yansıtılıyor kampanyada da kartı belli bir süre açık tutma şartı yokquote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p75 lira money verecek ondan sonra da 158.5 lira kart ücreti...Düşmeyin bu tuzaklara...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim mesajımda herhangi bir zaman bilgisi var mı kart ücreti hakkında?
-
Tarih yok ama mesajınızı bir kez daha okumanızı tavsiye ederim 👍quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@pBenim mesajımda herhangi bir zaman bilgisi var mı kart ücreti hakkında?
Bunu anlayan anlar sen rahat ol...
-
Ok 👍🤣quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@pBunu anlayan anlar sen rahat ol...
Kampanya bu ay tekrar aktif. 30 Eylül'e kadar uzatmışlar. Bonus Flexi kart kullanıyorum, Money bonus'un çok bi kazancı olur mu? Başvurmama değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X