Şimdi Ara

Bonus karttan bos yok kampanyasi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
30.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben de bugün kart aidatı (55 TL) kesildiğini farkettim ve az önce arayıp kartı kapattıracağımı söyledim, önce 20 TL teklif etti sonra ben ısrar edince kapatalım dedi, otomatik ödeme, sözünüze bonus falan iptal olur dedi, laf salatası yaptı, baktı kararlıyım sistemin şu an size bir teklifi var dedi, kartın 1 yıl açık kalması kaydıyla 55 TL bonus olarak hesabınıza yatırılacak dedi, hah dedim şöyle yola gelin.
  • GARANTİ BANKASI CEP ŞUBEYE GİRİŞ YAPANLARA APPLE ÜRÜNLERİ VERİLİYOR , SIK SIK GİRİP / ÇIKIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

21 TL'ye 2 TL, 60 TL'ye 1 TL verdi ama hala kartta göremedim. Yüklenme tarihi ve kullanım tarihi var mı?

10-Yükleme ve kullanım 10-20 Aralık sanırım hocam

İlk mesajda olması lazım.

Şartları kendim eklediğim halde gözden kaçırmışım. 2 tane işlem yaptım, kaldı 3. Olmazsa Migros HediyeM karta falan yükleme yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bu arada ben de bugün kart aidatı (55 TL) kesildiğini farkettim ve az önce arayıp kartı kapattıracağımı söyledim, önce 20 TL teklif etti sonra ben ısrar edince kapatalım dedi, otomatik ödeme, sözünüze bonus falan iptal olur dedi, laf salatası yaptı, baktı kararlıyım sistemin şu an size bir teklifi var dedi, kartın 1 yıl açık kalması kaydıyla 55 TL bonus olarak hesabınıza yatırılacak dedi, hah dedim şöyle yola gelin.
    />

Eylül ayında kart aidatı ( 55 TL.) kesilmişti.Bugün bende müşteri hizmetlerini aradım ve kartımı kapatacığımı söyleyince aynen kartımın
    1 yıl açık olması durumunda 3 gün içerisinde 55 TL.bonus olarak hesabınıza yatacak denilidi.Ayrıca 1 yıl boyunca
    en az 400 TL.alışveriş yaparsanız 40 TL.daha bonus hesabınıza yatacak denilince okey dedim.

• 28 TL lik market alışverişi yaptım benim sliptede gözükmedi. müşteri hizmetlerini aradım, bir üs makama talimat yazdığını söyledi. yarın arayıp kaç tl kazandığınızı öğrenebilirsiniz dedi.
  • uğraşın bakalım 1 lira 2 lirayla.Yarın süper loto bana çıkarsa söz tüm formdaşlara 1000tl benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

uğraşın bakalım 1 lira 2 lirayla.Yarın süper loto bana çıkarsa söz tüm formdaşlara 1000tl benden.

TL kontör yollasan yeterli :))) 10 / 15 TL lik paketlerden :))

İNŞALLAH DİYELİM ......
  • opet 195 tl benzin aldım. 1 tl... peh!
  • ne kampanya be 1 1 3 toplam 5 tl
  • bana ikidir 1 er TL çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: 06alp06

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

haber veren arkadaşa teşekkürler, kaydoldum
    kiler 4x50 kampanyası ile birleşir mi

kiler 4x50 deniz posundan geçmek zorunda. bu ise garanti posundan... nasıl birleştirmeyi düşünüyorsun arkadaşım?

Denizbank sitesinde Garanti bonus posu değil " bonus posundan geçmesi gereklidir deniliyor"

Kiler 50 tl Bonus kampanyası

Kampanyadan faydalanabilmek için, Kiler mağazalarındaki herhangi bir pos terminalinde, yukarıdaki şartlara göre yapılan alışverişte kullanılması gerekir. Bu kampanya, Denizbonus kart ile Kiler’de yapılan tüm kredi kartlı tek ödemeli satışlar için geçerlidir.

http://www.kiler.com.tr/indirim/kmp_denizbank_bonus.aspx

http://www.denizbank.com/kampanyalar/kredi-karti/kilerde-50tl-bonus.aspx

Buyur arkadaşım şartlar burda neresinde yazıyor bunun bonus diye? en alt satiri okursan denizbank posundan geçmesi gerekir diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: 06alp06

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

haber veren arkadaşa teşekkürler, kaydoldum
    kiler 4x50 kampanyası ile birleşir mi

kiler 4x50 deniz posundan geçmek zorunda. bu ise garanti posundan... nasıl birleştirmeyi düşünüyorsun arkadaşım?

Denizbank sitesinde Garanti bonus posu değil " bonus posundan geçmesi gereklidir deniliyor"

Kiler 50 tl Bonus kampanyası

Kampanyadan faydalanabilmek için, Kiler mağazalarındaki herhangi bir pos terminalinde, yukarıdaki şartlara göre yapılan alışverişte kullanılması gerekir. Bu kampanya, Denizbonus kart ile Kiler’de yapılan tüm kredi kartlı tek ödemeli satışlar için geçerlidir.

http://www.kiler.com.tr/indirim/kmp_denizbank_bonus.aspx

Hem sen denizin sitesi demişsin ama verdigin adres kilerin adresi. Benden sana tavsiye her zaman kampanyayi yapan sirketin sartlarini oku. Kiler yanlis yazmis. Kasiyerlerine de deniz bonusu verdigin zaman dogrudan 1 numarali secenegi yani bonus posu seciyorlar. Halbu ki 2 numarada DNZ var. Onu secmeleri gerekir. Bu duruma da cok dikkat etmelisin. Cok slip iptal ettirdim.

• arkadaşlar 3 4 defa mesaj attım katılımınız alınmıştır diye mesaj gelmedi.müşteri hizmetlerini aradm.bu kampanya ile ilgili mesaj gelmediği için katılamıyosunzdur dedi.ne saçma iş dedim bende bağırdım bişey bilmiyosunuz oturmuşsunuz oraya falan kapattım telefonu.ben katılamıcak mıyım acaba şimdi bu kampanyaya?aktif de bi kullanıcıyım bilmiyorum nasıl olacak.
  • kipa 55 tl ye 20 tl slipte yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyilgin

arkadaşlar 3 4 defa mesaj attım katılımınız alınmıştır diye mesaj gelmedi.müşteri hizmetlerini aradm.bu kampanya ile ilgili mesaj gelmediği için katılamıyosunzdur dedi.ne saçma iş dedim bende bağırdım bişey bilmiyosunuz oturmuşsunuz oraya falan kapattım telefonu.ben katılamıcak mıyım acaba şimdi bu kampanyaya?aktif de bi kullanıcıyım bilmiyorum nasıl olacak.

Bende mesaj çektim cevap gelmemişti ama alışverişte 1 lira kazandım slipte yazdı sizde bir alışveriş yapıp deneyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shellden benzin aldım, ne slipte bilgi var nede mesaj geldi napsak?
    Mesaj attığımda katılım için başvurunuz alınmıştır demişti. Onay smsi alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

kipa 55 tl ye 20 tl slipte yazdı

sanırım rekor sizde...55 e 20 tl bonus güzelmiş....alışverişiniz 35 e gelmiş oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Shellden benzin aldım, ne slipte bilgi var nede mesaj geldi napsak?
    Mesaj attığımda katılım için başvurunuz alınmıştır demişti. Onay smsi alan var mı?

akaryakıtta istasyonlar kendi puanını veriyor.bende PO dan 100 lük çektirdim ama bonus vermedi.sadece POAŞ puan verdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyilgin

arkadaşlar 3 4 defa mesaj attım katılımınız alınmıştır diye mesaj gelmedi.müşteri hizmetlerini aradm.bu kampanya ile ilgili mesaj gelmediği için katılamıyosunzdur dedi.ne saçma iş dedim bende bağırdım bişey bilmiyosunuz oturmuşsunuz oraya falan kapattım telefonu.ben katılamıcak mıyım acaba şimdi bu kampanyaya?aktif de bi kullanıcıyım bilmiyorum nasıl olacak.

Bana SMS geldi. Fakat ne kampanyaya katıldınız SMS cevabı ne de shellden yaptığım 20 liralık alışverişe puan geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: TURGUTREİS06

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bu arada ben de bugün kart aidatı (55 TL) kesildiğini farkettim ve az önce arayıp kartı kapattıracağımı söyledim, önce 20 TL teklif etti sonra ben ısrar edince kapatalım dedi, otomatik ödeme, sözünüze bonus falan iptal olur dedi, laf salatası yaptı, baktı kararlıyım sistemin şu an size bir teklifi var dedi, kartın 1 yıl açık kalması kaydıyla 55 TL bonus olarak hesabınıza yatırılacak dedi, hah dedim şöyle yola gelin.
    />

Eylül ayında kart aidatı ( 55 TL.) kesilmişti.Bugün bende müşteri hizmetlerini aradım ve kartımı kapatacığımı söyleyince aynen kartımın
    1 yıl açık olması durumunda 3 gün içerisinde 55 TL.bonus olarak hesabınıza yatacak denilidi.Ayrıca 1 yıl boyunca
    en az 400 TL.alışveriş yaparsanız 40 TL.daha bonus hesabınıza yatacak denilince okey dedim.

Az evvel kartıma ( 95 TL. ) bonus olarak yatmış...Ohhh be......

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.