Şimdi Ara

Bonus ile telefon faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verin, 30 TL bonus kazanın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
10.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatik ödeme talimatı verin, 30 TL bonus kazanın!
    Bonus ile telefon faturalarınız için

Bonus ile telefon faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verin, 30 TL bonus kazanın!

Kampanya Detayları:

* 1 Aralık 2010 – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında bütün cep telefonu veya sabit hat telefon faturasına Garanti Bankası Şubeleri, Garanti Internet Şubesi, Paramatikler, 444 0 333 Alo Garanti kanallarıyla, Bonus, Money, Flexi, American Express ve Shop&Miles kartlarıyla otomatik ödeme talimatı veya Garanti İnternet Şubesi kanalıyla düzenli TL yükleme talimatı veren müşteriler, talimat verdikleri karta göre değişecek şekilde ödül/indirim/mil kazanacaklardır.

* Bonus, Money, Flexi Card için en fazla 30 TL bonus/değerinde ATAkulche, Shop&Miles MasterCard ve Shop&Miles American Express için en fazla 1500 mil ve American Express Card için ise en fazla 50 TL ile sınırlı olmak üzere,1 Aralık 2010 – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında yapılan harcamalar için %10 indirim kazanılabilir.

* 1 Aralık 2010 tarihi itibarıyla, otomatik ödeme talimatı olmayan faturalar için verilen talimatlar kampanya kapsamındadır. İlgili faturası için talimatı olan ve/veya mevcut fatura talimatını iptal ederek tekrar aynı fatura için talimat veren müşteriler kampanyadan yararlanamayacaklardır.

* 30 Haziran 2011 tarihine kadar kampanya süresince verilen talimatların iptal edilmesi durumunda kampanyadan kazanılan 30 TL bonus/değerinde ATAkulche geri alınacak veya karta borç geçilecek. Shop&Miles kartlarda 60 TL, American Express kartlarda kazanılan indirim kadar karta borç geçilecektir.

* Kampanya kapsamında kazanılan ödüller Şubat ayının ilk haftasında kartlara yüklenecektir.

* Kampanyadan sadece kredi kartlarından verilen otomatik ödeme talimatları için geçerlidir, yapılan manuel ödemeler kampanyaya dahil değildir.

* Verilen otomatik ödeme talimatları karta alışveriş olarak yansıyacaktır.

kaynak: TV reklamları vehttp://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=664

• İyi güzel diyor da bu 30 lira için kaç fatura talimatı verilmeli yazmıyor...
  •  Bonus ile telefon faturalarınız için otomatik ödeme talimatı verin, 30 TL bonus kazanın!

ANLAYAMADIĞIM NOKTA:
    en az 1 adet sabit veya cep tel. fatura ödemesine mi 30 TL bonus?

yoksa 3-4 tane telefon faturasına mı?

ttnet veya başka net ödemeleri yazmıyor

Money kartlarda geçerliymiş

sabit telefonlardan otomatik ödemede 1 TL. katkı payı da kesinlikle alınır bu bonus kartlarda

• 6 aylığına otomatik ödeme talimatı verip 30 tl bonus kazanmak baya güzel geldi bana
  • Garanti ağzıyla kuş tutsa...
  • 1 adet talimat vererek, sadece atasay mağazalarında harcayabileceğiniz 30 tl değerinde ata külçe bonus kazanın.
  • Bende tam anlamadım, "30TL değerinde Atakulche" diyor. Sanırım 30TL bonus karta yansıtılmıyor, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Atasay'da kullanabileceğimiz bir bonus olacak bu. Öyleyse çok saçma ama onun dışında bana da güzel göründü bu kampanya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar google'a "şikayetvar bonus otomatik ödeme yazın" oradaki şikayetleri okuyunca 100 tl bonus bile verse bu tuzağa düşmezsiniz. Denemesi bedava Ayrıca bildiğim kadarıyla garanti bankası, kredi kartı üzerinden yapılan her otomatik ödeme de 1tl civarında işlem bedeli alıyor. Yani o 30 tl bonusu fazlasıyla geri alıyor zaten sizden.
  • Bonus, Money, Flexi Card için en fazla 30 TL bonus/değerinde ATAkulche: Burda bahsedilen ATAkulche Altın bonusa tanımlanacak bonus şekli diye anlıyorum. yoksa normal bonus kartada böyle bir koşul getiriyorsa çok saçma bir kampanya olur.

diğer kampanyasıda 3 X 100 bir hafta içinde yapılan harcamaya 30 tl hiç olmamış. zaman aralığı çok kısa. kampanya konusunda Bonus diğer kartlara göre son zamanlarda çok zayıf kalıyor. şuan bende bonus yerine yapıkredi world olsaydı birçok kampanyasından yararlanma imkanım olacaktı. world şuan sınıfında bir numara..... neyazık ki bende yok....
  • iyimiş 30tl bonus
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

Arkadaşlar google'a "şikayetvar bonus otomatik ödeme yazın" oradaki şikayetleri okuyunca 100 tl bonus bile verse bu tuzağa düşmezsiniz. Denemesi bedava Ayrıca bildiğim kadarıyla garanti bankası, kredi kartı üzerinden yapılan her otomatik ödeme de 1tl civarında işlem bedeli alıyor. Yani o 30 tl bonusu fazlasıyla geri alıyor zaten sizden.

her otomatik ödeme de 1tl civarında işlem bedeli yani komisyon
    telekom sabit hat telefon fatura otomatik ödemelerde aldığını biliyorum (geçen seneden)
    diğerlerinde (cep telefon faturalarında) almıyordu
  • bir tane sabit telefon faturasıı versem acaba 30 TL lik bonus verecek mi?

30 bonus verirse 1 TL komisyonlarıınıı 6 ay boyunca veririm
  • Kaç fatura olduğu yazmıyor, böyle saçma kampanya görmedim. 30 TL bonus yazıyor, yanında atakulce, daha sonra da %10 indirim. Anlayan beri gelsin. Mail attım garantiye, cevap gelince yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Kaç fatura olduğu yazmıyor, böyle saçma kampanya görmedim. 30 TL bonus yazıyor, yanında atakulce, daha sonra da %10 indirim. Anlayan beri gelsin. Mail attım garantiye, cevap gelince yazarım...

evet cevabı merakla bekliyoruz
  • Nefret ediyorum su garantiden milleti inek gibi sagiyorlar hic bi avantaji yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Kaç fatura olduğu yazmıyor, böyle saçma kampanya görmedim. 30 TL bonus yazıyor, yanında atakulce, daha sonra da %10 indirim. Anlayan beri gelsin. Mail attım garantiye, cevap gelince yazarım...

cevabı yukarıya yazmıştım. 1 adet talimat verilecek. Bonus ve money kartlara 30 tl değerinde atabonus yüklenecek. Bununla atasaydan yarım gramlık külçe altın alabileceksiniz. Diğer kartlarda şartlar maddelerde anlatıldığı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

cevabı yukarıya yazmıştım. 1 adet talimat verilecek. Bonus ve money kartlara 30 tl değerinde atabonus yüklenecek. Bununla atasaydan yarım gramlık külçe altın alabileceksiniz. Diğer kartlarda şartlar maddelerde anlatıldığı gibi.

%10 indirim nedir?

• kaç ay oldu bilmiyorum belkide 1 yıl olmuştur otomatik ödeme talimatı vermiştim telefon ve internete şimdi iptal etmek istiyorum acaba telefonla iptal ediliyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

kaç ay oldu bilmiyorum belkide 1 yıl olmuştur otomatik ödeme talimatı vermiştim telefon ve internete şimdi iptal etmek istiyorum acaba telefonla iptal ediliyormu ?

444 den iptal edebilirsin. ama bu kampanyadan yararlanamazsın...
  • varsın kapmpanyaya almasınlar her ay 1 tl otomatik kesiyorlar telekom binası yanımda gider yatırırım elden
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.