Şimdi Ara

Bonus Flaş-ŞOK marketlerde %10 bonus MAX 20 bonus (Koton-English Home da var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
4
Favori
397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şok markette 28-29 Mayıs'da 50 tl üzeri alışverişe %10 bonus veriyor

%25 den sonra oran az olmuş

uygulamada çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 28 Mayıs 2016; 2:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şok markete giriyorum ,dolaşıp bana uygun hiçbir şey bulamadan çıkıyorum :)
    bim de dahi çok daha kaliteli ve ucuz ürünler var
  • şokta 200 liralık ne alınır ki..bende aynısı bakıyorum bakıyorum alınacak birşey bulamıyorum :)
  • Çöp

• English home mun interneti dahil miki?

• TL yüklemesi yapılabilir bazı yerlerde İstanbul kart da var

• quote:

Orijinalden alıntı: sunny.ca

şokta 200 liralık ne alınır ki..bende aynısı bakıyorum bakıyorum alınacak birşey bulamıyorum :)

Kontör

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şok ramazan kart ta alınır

• telefona tl yukletin 100 e 10 ne güzel işte
  • • Kampanya 28-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Koton, Şok Marketler ve English Home’da Garanti Bankası POS’undan Bonus kartlarla yapılacak 50 TL ve üzeri tek ödemeli veya taksitli alışverişlerinizde geçerlidir.
    • Kampanya müşteri bazındadır. Kampanya kapsamındaki alışveriş tutarının %10’u kadar bonus kazanılır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 20 TL bonus kazanabilir.
    • Kampanya kapsamında aynı gün aynı mağazada yapılacak alışverişlerin sadece ilki ödül kazandırır.
    • Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmesi için BonusFlaş uygulamasını akıllı telefonlarına indirmiş olmaları ve uygulama üzerinden ilk alışverişten önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamaları gerekmektedir.
    • BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılmadan yapılan alışverişler kampanya haricinde olup, geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.
    • Kampanyaya sadece Garanti Bonus kredi kartları, Bonus Flexi, Flexi  Bonus Genç, Money Bonus; ParaCard’lar dahildir.
    • Kazanılan bonus 2 Haziran 2016 tarihinde kartlara yüklenecektir.12 Haziran’a kadar kullanılmayan bonus, 13 Haziran  2016’da geri alınacaktır.
    • Kazanılan bonuslar, tüm Bonus üyesi işyerlerinde belirtilen tarihler arasında kullanılabilir.

• 25tllik şok hediye kartlar var,
    alınabilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunny.ca

şokta 200 liralık ne alınır ki..bende aynısı bakıyorum bakıyorum alınacak birşey bulamıyorum :)

akbil dolum + sigara

• Az önce ŞOK market e gittim.

ykb/akbank/bonus işyeri genel de oluyor.

Hatta pos cihazları Ykb 'nin ama ortak pos makinesi kullanıyorlar.

bonus ile alış veriş yaptım ama YKB ile bağlanıp/oyomatik çekim yaptı. Slip te ykb ve boşuna alış veriş yapmış oldum.

Bu konuya üyeler dikkat etsin

NOT= Şubat ayında axess ile kampanya vardı 4 kez alış verişe. Harcama yaptım ve 1 tanesi AXESS SLİP yazmasına rağmen (hepsi aynı yer aynı işlem) kabul edilmedi. pos cihaz kodu olmamış. Ve tekrar fazladan 1 adet alış veriş yaptım. Bilginize.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Az önce bende alışveriş yaptım. Kasada sordum garantinin cihazından çek dedim. Kasiyer ortak pos olduğunu ve kart neyse onun bankasından çeker dedi. Garanti amex karttan aldım anında kazandınız smsi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: the patriot

25tllik şok hediye kartlar var,
    alınabilir bence

Olmuyor, kampanya için en az 50 tl gerekiyor. Ama kartı 2 tane aynı anda alamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Az önce bende alışveriş yaptım. Kasada sordum garantinin cihazından çek dedim. Kasiyer ortak pos olduğunu ve kart neyse onun bankasından çeker dedi. Garanti amex karttan aldım anında kazandınız smsi geldi.

migros ve şok hatta a101 de sistem aynı,

Ancak garanti kkartı (ki şok üye işyeri) kullandım elimde YKB slip var :)))

Benimle/pos ve kasiyer ile alakası yok :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: the patriot

25tllik şok hediye kartlar var,
    alınabilir bence

Olmuyor, kampanya için en az 50 tl gerekiyor. Ama kartı 2 tane aynı anda alamıyorsunuz.

4 taneyi ayni fiste odedim 100tl olarak.

Posta sorun yasamak istemeyenleri dikkatli olmaya davet ediyorum. Bundan once 2 defa bonus kampanyasindan mahrum kalip da hakli mh hatti da beni haksiz bulunca cozumu buldum.

Şok ortak posunda sorun riski fazla. Kartta puan varsa,onu gorup gormedigini kasiyere sorup emin olun. Diger yontemse,tum dikkati toplayip konsanreyle posta sifre girmeden once, pinpad ekraninda hizla bonus sorgu yazar ve ardindan garanti yazisi cikar.boylece sifre yazmadan,isi kasiyere birakmadan emin olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.