Şimdi Ara

Bonus American Express Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar bu kredi kartına ilk başvurduğumda reddedilmiştim fakat sonradan onaylandı nedense, bu kartın yıllık aidatı 97 lira ama normal american express kartları 75$ yıllık aidat ücreti var.(gold 150$, platinum 300$) Merak ettiğim husus bu fark neden kaynaklanıyor sonuçta ikiside amex değilmi kartların? Benim aldığım kartın ne eksiği var inceledim araştırdım bulamadım normal amexin (gold-platinum hariç) tüm özelliklerinin yanısıra 2 kat bonus var bunda. Kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.
     Bonus American Express Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 6 Ocak 2016; 1:53:58 >







  • American Express nedir şu linkten öğrenebilirsin
    https://tr.wikipedia.org/wiki/American_Express

    Garantinin verdiği kart bunun çakması ve özellikleri kırpılmış halidir.
    AmEx i dünyada birçok kişi kullanır ayrıca her isteyene de verilmeyen bir karttır.
    Alışverişler sonunda membership rewards kazandırır.
    Türkiyedeki çakma kartta 1 Tl = 1 Membership Rewards oluyor.

    üst gelir grubuna hitap eden bir karttır

    bu kartlarla belli bir zaman diliminde belli bir harcama yapınca geri iade alınır
    orjinal link :https://www.americanexpress.com/us/credit-cards/compare/25330?linknav=us-CCSG-ProspectNav-ViewAllCardsFilter&entryEEP=true&inav=menu_cards_pc_chargecreditcard




  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. bonux amex kartı almayı planlıyorum. sizin başlığınızı gördüm, 4 yıl önce bu kartı almışsınız. şu an adios platinum kullanıyorum. bonus amex’i önerir misiniz? elde edilen bonuslar bu karttan siliniyor mu? bonus flash’tan bakabildiğim kadarıyla bazı kampanyalar sadece belirli sitelerde mi oluyor? örnek: hepsiburada’dan kazanılan bonusu sadece orada kullanabilirsin diyor ve belirli tarihe kadar kullanılmayınca da siliniyor. bu konuda yorumunuz nedir? zira adios’ta kazanılan puanı istediğin yerde kullanabiliyorsun ve silinmiyor.
    teşekkür ederim.
  • el colgado E kullanıcısına yanıt
    Bende gold ve amex var. Kendiler aradi verelim mi diye verin dedim. Yillik 30 lira aidat eklediler. Hic bir fark yok normal bonus kartlarla, kazandiginiz bonuslar silinir digerleri gibi. Hatta bazi kampanyalarda eksigi var amexle kabul olunmaz diye ibareler cikiyor.

    Tek fark
    Bonus American Express'le market, akaryakit ve restoran harcamalarinizdan %1 ekstra bonus veriyor. En fazla 25 mi 30 tl mi ne alabiliyorsunuz.
    Kafayi yersiniz cogu poslarda gecmez , sitelerde gecmez. Garanti posu disinda gecmiyor bir yerden.
  • redcool R kullanıcısına yanıt
    kazanılan bonusların silinmesi çok saçma. adios’ta böyle bi’ durum yok. bilgiler için teşekkür ederim, herhangi bi’ cazibesinin olmadığını öğrendim. ekstra bi’ şey daha sorayım size kazanılan puanların silinmediği başka bi’ kart var mı bildiğiniz?
  • el colgado E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bende tesekkur ederim aklima dusurttun aradim karti iptal ettireyim 30 tl aidati bos yere odemeyim dedim, kartin ucreti 82 tl cikti. 30
    Tl diye vermislerdi😁

    Silinmeyen tek banka var bildigim akbank hesap kartlari ve akbank kredi kartlari.
    Market harcamasi yaptirir silmez, internet harcamasi yaptirir silmez, harcama sozu verdirir silmez.

    bazi ozel durumlarda( atiyorum adidastan, arcelik, 300 yap 30 tl kazan diye) bunlar silinebiliyor.
  • el colgado E kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle önermem, tek amaç farklı olmak siyah kart tasarımıyla daha zengin imajı çizmekse başka. Aldıktan sonra ilk kart aidatını ödedim ve anında kapattım kartı. Sözde puanlar daha fazla gibi görünüyor ama en azından kart aidatını çıkaracak puana erişmek için binlerce lira harcamam lazım veya kampanya peşinde gezmem lazım ki bunlarla uğraşmaya değmez. Ayrıca garanti pos cihazı olmayan bazı yerlerde amex geçmiyor başka kart kullanmak gerekiyor bu da ayrı bir saçmalık. İlk çıktığında aldığım Cepteteb kartımdan aşırı memnunum, kart aidatı yok, eft ücreti yok, taksit yapıyor, her yerde geçiyor, puanları aynı amex gibi damla damla yani puan beklentimde yok gerçi. Ayrıca ilk çıktığından beri dijital platformlarda %50 iade ediyor. Yeni kart tasarımı aynı amex gibi siyah oldu uzattığım her yerde dikkat çekiyor bu hangi kart diye soruluyor. Bu zamana kadar işbankası, ziraat, ing, garanti, halkbank, qnb bankasını kullandım. İçlerinden en beğendiğim teb oldu diğer hepsini iptal edip tek kart kullanıyorum, takip etmesi daha kolay oluyor tek kartın limitini yüksek tutun acil durumlarda yetersiz limitle uğraşmayın. Cep uygulamasıda gayet kullanışlı mesela garantiden sanal kart açmak ayrı dert kapatmak ayrı dert. Cepteteb uygulamasında tek tıkla sanal kart aç kapat aşşşırı kolay zahmetsiz.


    Sanki banka bana reklam için para ödemiş gibi övmüşüm beeah..





  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Milyon dolarım olsa zaten puan peşinde koşmam kartın bir önemi olmaz tüm bankaların aradığı müşteri olurum :)) bana vereceği üç beş kuruşluk puanını alsın kendine saklasın. Amex hava atma aracı gibi gözümde, gerçi anlayan için geçerli bu bana bahsettiğiniz kartı verseler bimde kullansam kimsenin umrunda olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.