Bildirim
BONUS 3x75'e 40TL bonus(kısıtlama yok)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkür -
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
teşekkür
yalnız maddeler dikkat arkadaşlar garantinin bir oyunu olabilir birazcık bu iş...üye iş yeri felan fişmekan çevirmece oynuyorlar, amanınını dikkat -
Su garantinin ismini gordukce icimden o kadar kufur ediyorum ki. -
Süre çok kısa... -
Forumun vazgeçilmez fırsat avcıları ilk yorumlarını yaptılar...hll olsun sizlere @piri.reis, @TWiST_oF_FaCe, @Rapator...Sizlerden hiçbirşey kaçmaz valla...uçana kaçana fırsat :))) Ama sadece biri eksik gibi...du bakim kimdi o..? hmmm??? -
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Forumun vazgeçilmez fırsat avcıları ilk yorumlarını yaptılar...hll olsun sizlere @piri.reis, @TWiST_oF_FaCe, @Rapator...Sizlerden hiçbirşey kaçmaz valla...uçana kaçana fırsat :))) Ama sadece biri eksik gibi...du bakim kimdi o..? hmmm???
Yorum yapmayalim mi yani?
2milyon tl sinir koymus (50000 kisi). Harcamalari yapip mesaj atacakmisiz. Eee ya giremezsem bu kisiler arasina? 3x75 kime girecek? (Cevabi soylemeyin) -
beni sarmadı -
@TWiST_oF_FaCe
Yak yakmak istediğin yerden hacı dayı...yansın bu bonus batsın bu bonus :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 24 Ağustos 2011; 19:51:37 > -
Migros 4x75 ile birleşir mi ki ? Denemek lazım -
Çok iyi kampanya. Puanlarda geri alınmıyor. -
quote:
Forumun vazgeçilmez fırsat avcıları ilk yorumlarını yaptılar...hll olsun sizlere @piri.reis, @TWiST_oF_FaCe, @Rapator...Sizlerden hiçbirşey kaçmaz valla...uçana kaçana fırsat :))) Ama sadece biri eksik gibi...du bakim kimdi o..? hmmm???
ben ben ben -
quote:
Orijinalden alıntı: bamboochaa
quote:
ben ben ben
tahmin etmiştim gedikli....
-
ulen bu garanti nasıl bir bankadır, Bu seferde kampanya sartlarını yerine getirip kampanya bittikten sonra 2 gün icinde istiyorum diye mesaj atıcakmışız -
quote:
Orijinalden alıntı: thekoch
ulen bu garanti nasıl bir bankadır, Bu seferde kampanya sartlarını yerine getirip kampanya bittikten sonra 2 gün icinde istiyorum diye mesaj atıcakmışız
Valla cozuttular, anahtar kelime de özenle seçilmiş. -
ISTIYORUM diye mesaj attıktan sonra "BIR DAHA SOYLE" diye mesaj yollayabilirler. -
Kampanyaya bak ya, resmen kumar oynatıyor adamlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: manyax
Migros 4x75 ile birleşir mi ki ? Denemek lazım
Ben de bunu merak ediyorum aslında 1 tane alışverişim kaldı migros için ama 2 tane daha 75lik alışveriş de zorlama olur, o kadar da tüketim çılgını olmayalım :) -
KATILANLARIN YARISI ŞARTLARI TAM OLARAK YERİNE GETİREMEYECEK
diğer yarısıda mesaj atmayı unutacak kalanların yarısıda zamanında harcayamayacak
geri kalanlarda zaten fazla değil yüzmilyonlarca lira harcama yaptırıp köşeyi dönecekler.
Yine yalan dolan banka oyunlarından biri daha. -
quote:
Orijinalden alıntı: inishmore
quote:
Orijinalden alıntı: manyax
Migros 4x75 ile birleşir mi ki ? Denemek lazım
Ben de bunu merak ediyorum aslında 1 tane alışverişim kaldı migros için ama 2 tane daha 75lik alışveriş de zorlama olur, o kadar da tüketim çılgını olmayalım :)
kontör al sende diğer 2*75 ile, fuzuli harcama olmaz böylece
Benzer içerikler
- nays kredi kartı
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- papel hangi bankanın
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- burger crush
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
- letgo kargo ücreti ne kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X