Şimdi Ara

BONUBON BUGÜNE ÖZEL 2. YE %50 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkincisine %50 indirim kampanyamızda, satın aldığınız ikinci teklifte %50 indirim uygulanacaktır.

Kampanya Detayları & Kullanım Koşulları

Kampanya 1 gün, 30 Nisan 2014 tarihinde 08.00-23.59 saatleri arasında geçerlidir.
    Kampanya, Bonubon.com sitesinde yer alan "Bugün İkinciye %50 İndirim" etiketli tekliflerde geçerlidir.
    Kampanya dahilinde faydalanabileceğiniz maksimum indirim tutarı 500 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya sadece kredi kartı ile alımlarda geçerlidir. Bonubon.com kumbaranızda bulunan Kumbara para ile mevcut kampanyadan faydalanılamaz.
    Kampanya dahilinde, kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerinizde, ikinciye anında %50 indirim uygulanacaktır. Bu indirim ödeme sayfasında görülebilecektir.
    Kampanya belirli stoklarla sınırlıdır. Stoklar gün içerisinde tükenebilir ve kampanya Bonubon.com tarafından sonlandırılabilir.
    Bu kampanya Bonubon.com’daki mevcut diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    Bu kampanyadaki iade koşullarında, satın alınan teklifin iade koşulları geçerli olacaktır.
    Bonubon.com, işbu kampanya koşullarında dilediği zaman değişiklik yapma ve kampanyayı dilediği zaman iptal etme hakkını saklı tutar.

cEP TELEFONUMA DA SMS GELDİ

Tike kebapçısı uyguna geliyordu eğer çift kişilikse

• Bence degerlendrirelebilr kapodokya tutu 570 tl felan geliyor Oki kisi terhmal otel bakiyorum AMA cok secenek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünde bugune ozeldı fıyatlara bındırmısler uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

dünde bugune ozeldı fıyatlara bındırmısler uzak durun

Hadi ya bonubon iyice.simardi ya ,
    Bende.tur Lara bakiniyordum

• quote:

Dün kebapci kac paraydi hocam?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

zaten dün bindirmişler fiyatlara kebapçı ilgili çekmedi ama istanbul dışı tatillere bakmıştım normal turlar ile gidilse daha ekonomik oluyordu...

eskisi gibi kampanya beklerdim açıkcası.... aldııgn fırsat kadar puan verselerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş kampanya kapsamında 2 ürün seçince kumbarayı kullandırmıyor .Nasıl bir site bu yaw.
  • quote:

hocam bindirme görmedim ben bende bakıyorum. bindirme derken örnek verebilir misiniz ?
  • Arkadaslar bonubonun tatil kampanyalarina bulasmayin sakin, benden soylemesi. %100 hakli oldugum bir konuda 2000-tl degerindeki tur hakkimi yakmaya kalktilar. Tuketici hakem heyetine basvuracagim bu hafta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

Arkadaslar bonubonun tatil kampanyalarina bulasmayin sakin, benden soylemesi. %100 hakli oldugum bir konuda 2000-tl degerindeki tur hakkimi yakmaya kalktilar. Tuketici hakem heyetine basvuracagim bu hafta.

Ben aldım kullandım rezervasyon vs herşey tamam ve sıkıntı yok görünüyor.

830 liraya Limak Atlantiste 6 gün tatile gidiyorum daha ne olsun? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Arkadaslar bonubonun tatil kampanyalarina bulasmayin sakin, benden soylemesi. %100 hakli oldugum bir konuda 2000-tl degerindeki tur hakkimi yakmaya kalktilar. Tuketici hakem heyetine basvuracagim bu hafta.

+1 ben de Ağustos ayı için lmak aldım sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: degidide

quote:

quote:

+1 ben de Ağustos ayı için lmak aldım sabırsızlıkla bekliyorum

Unutmadan 2 kisi o fiyata limak :)

• Hergun bugune ozel diye birsey var direk %50 olmadikca birsey kacirmazsiniz. Direk %50 yi bekleyin .

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Hergun bugune ozel diye birsey var direk %50 olmadikca birsey kacirmazsiniz. Direk %50 yi bekleyin .

%50 bir daha yaparlarmı hocam? ben kendime almıştım tatil Kardeşim için takipteyimde...
  • Ben de limak alan arkadasa ve Kadir arkdasimiza katiliyorum.. direk %50 iyidir.. o fiyata hiçbir yerden alamazsiniz...

ben de 4 tane tatil satın aldım direk %50 den hiçbir sorun yok.. bütün tatiller otellerden confirme olmuştur..
  • quote:

benzer durum bende de oldu hocam, 15 Nisan'da hakem heyetine başvurdum, 3-4 aya mahkeme sonucuna göre eve bildirim gelecek dediler

benim yaşadığım problem için:http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2408668

ayrıca ekside de bir sürü problem yaşayan insanlar var

bonubon ilk çıktığında genel müdür özge yılmaz bize fikirlerinizi yazın demişti, geçen hafta mail attım hiç gelişme yok :P

mail atmak isterseniz: ozgeyilmaz@bonubon.com

şu konuda sorun yaşayanlara geri dönmüşler zamanında:http://forum.donanimhaber.com/m_62181244/tm.htm

• quote:

quote:

ben yurtdışı turlarla ilgili sorun yaşadım. 23 nisan prag turuna katılacaktık, 3 sefer tur tarihini değiştirdiler ve sonuncuda eşimin işi nedeniyle hakkımızı sonraki aylarda kullanmak istediğimizi belirtmiştik. ayrıca 3 kere tur tarihi değiştikten sonra güvenim de sarsıldı firmaya. bonubon çözüm ortağı duru turizm erteleme talebimi kabul etti. bonubon turdan 1 hafta kadar önce beni arayarak tura katılmaya ikna etmeye çalıştı; vizemin hazır olmadığını söyleyince ileride sorun yaşarsanız biz muhattap olamayız dediler. ben de duru turizmden teyit aldığım için sorun yaşanacağını düşünmüyorum dedim. ancak turun gerçekleşme tarihinden 1 gün sonra duru turizm beni arayarak hakkınız yandı ve konuyla ilgili bonubonun muhattabım olacağını belirttiler. ben de bonubonu arayıp durumu anlattım; ancak topu birbirlerine atmaya başladılar. sanırım bilet ve rezervasyonları iptal etmeyi unuttukları için kabul etmiyorlar. bu hafta içinde e-mail yazışma kanıtlarını ekleyerek tüketici hakem heyetine başvuracağım. avukat arkadaşım %100 geri alırsın diyor ama bakalım; sözleşmeleri baya karışık oluyor.

• Özellikle fırsat olayında yurt dışı turdan kaçının derim iki kişiden birinin işi çıkar, vize de problem olabilir.... yanar gider paranız....
    yurt dışı dur çok bilinmeyenli denklem gibidir
  • quote:

quote:

quote:

ben yurtdışı turlarla ilgili sorun yaşadım. 23 nisan prag turuna katılacaktık, 3 sefer tur tarihini değiştirdiler ve sonuncuda eşimin işi nedeniyle hakkımızı sonraki aylarda kullanmak istediğimizi belirtmiştik. ayrıca 3 kere tur tarihi değiştikten sonra güvenim de sarsıldı firmaya. bonubon çözüm ortağı duru turizm erteleme talebimi kabul etti. bonubon turdan 1 hafta kadar önce beni arayarak tura katılmaya ikna etmeye çalıştı; vizemin hazır olmadığını söyleyince ileride sorun yaşarsanız biz muhattap olamayız dediler. ben de duru turizmden teyit aldığım için sorun yaşanacağını düşünmüyorum dedim. ancak turun gerçekleşme tarihinden 1 gün sonra duru turizm beni arayarak hakkınız yandı ve konuyla ilgili bonubonun muhattabım olacağını belirttiler. ben de bonubonu arayıp durumu anlattım; ancak topu birbirlerine atmaya başladılar. sanırım bilet ve rezervasyonları iptal etmeyi unuttukları için kabul etmiyorlar. bu hafta içinde e-mail yazışma kanıtlarını ekleyerek tüketici hakem heyetine başvuracağım. avukat arkadaşım %100 geri alırsın diyor ama bakalım; sözleşmeleri baya karışık oluyor.

anladım hocam geçmiş olsun, sizin durum daha kötüymüş

sosyal platformlara da yazın, halk bilinçlensin

şikayetvar'a yazınca beni tekrar ikna etmek için aradılar, uzlaşmaya çalıştılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.